Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz jcvd #109232 üzenetére

    "Több ezer kommentet átolvastam, a 95% azt mondja nincs különbség kép és hangban a 3 ezres és a 100 ezres HDMI kábel között."

    Annak a 95%-nak jelentős része műszaki szakember, aki pontosan ismeri a HDMI átvitel protokollját, ellentétben például velem és veled. Ráadásul tesztek tömkelege készült, ami igazolja a véleményüket. Épp most linkeltek egy újabbat a médialejátszó topikban, de nagyon sok van.

    Persze ilyenkor jön az, hogy "van az a rendszer", ahol kellhet. Lehet, nem zárom ki, de nekem ahhoz nincs közöm. És a te rendszered még olyan sincs, mint az enyém (meg ne bántódj emiatt), szóval én nem hiszek abban, és a tapasztalataim sem azt igazolják, hogy érdemes Carbon-ban gondolkoznunk. (Ráadásul sztereó hangban nem is a legjobb átvitel a HDMI.) Nagy kábel-hossz és komoly vetítő esetén szükség van nagy megbízhatóságú, komoly átviteli képességű HDMI-kábelre, de az más kérdés.
    De nyilván nem akkora összeg ez számodra, hogy a családi költségvetést felborítsa, vedd meg a Carbont, úgyis csak akkor leszel nyugodt. :D

    (#109242) devil-k "Érdemes megtalálni az aranyközéputat, így még pénzed is marad más irányú fejlesztésre."

    Egyetértek. Mondjuk mindenkinek más összeg az arany középút. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák