Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az lenne a lényege, hogy a referencia 0db-re keveri a hangzást, (hangmérnökök erre a hangerőre keverik a filmeket) mivel a legtöbb átlag nappaliban szinte kivitelezhetetlen a referenci hangerőt elérni, ezért azt szimulálni szeretnék.
Ez lenne az elv, ami szép és jó, csakhogy nem kevés anomáliát okoz, pl felborítja az arányokat, harsánnyá, dübörgössé teszi a hangzást.
-
b.
félisten
válasz
Bugarov #67496 üzenetére
Igen, a második részére reflektáltam, ahol PC-t akar rákötni az erősítőn át Tv re, ha jól értelmeztem.
csináltam egy elég szar videót de azért kihallható a lényeg szerintem. [link]
Dynamic EQ szerintem zenére elég jól színesít, filmekben nekem túltolja a mélyeket sajnos de a surrondok elég jól szólnak.
Ennek amúgy az lenne a lényege, hogy halk hangerőn korrigálja a hangzást? -
Saughassy
aktív tag
válasz
jambiyya #67489 üzenetére
Ha jobban atolvasod, akkor egyértelmű lesz, hogy a ref levelt állítod. A ref level alá bukva változó mértékű és meredeksegu gorbevel kezd emelni.
Tehát ha te -20on nézed a filmet, a deq ref level nulla, az azt jelenti, hogy ott már javában dolgozik. Ha ref -15 re allitod, akkor ott kezd belenyúlni, tehát -20nal még alig hallható a hatása. Van erről pár mérés, de ezt azért még füllel is boven kiszurni. -
Azt írja, külső SSD-ről néz (natív 4k felbontású) filmet, ami azt jelentheti , hogy az SSD közvetlenül a TV-re van kötve, és a TV valami appjával nézi a filmet.
Na most ha a hangot a TV eArc-on keresztül kinyomja neki a nem 4k képes erősítőjébe, attól a TV-n a kép még 4k-s marad, a hangot pedig rendezi az erősítő.
Vagy nem jól gondolom? Minek ide a splitter? -
gab1ka
senior tag
válasz
Saughassy #67486 üzenetére
A Deq nem csak a mélyekbe nyúl bele, a magasakba is. Ha a surroundokat nem hangosítaná túl én még használnám is néha, de már a centerből jövő párbeszédet is hazavágja számomra, így csak sztereo háttérzenéhez használom, ott szeretem is.
Az Audyssey support nyilván nem fog propagálni a saját portékája ellen. Megemelni a korrekció után a sub hangerejét a kívánt (és ajánlot) szintre (=room curve) egyszer, az szerintem a legkevésbé sem állandó sub tekergetés. Mindenki ezt teszi. -
zozy84
senior tag
Inkább befotóztam a mostani állapotot.
5.1em van de valamiért az erősítő alapból 7.1re állította. Speakers/Amp Assign menübe belépve láttam.
Az Audio menüben az Audyssey almenübe csak akkor tudok belépni ha 7.1ch van beállítva. Akkor tudok állítani Dynamica EQ stb.
Ha beállítom, hogy 5.1 akkor akkor be sem lehet lenni az Audyssey menübe.
Akkor most hagyjam 7.1en vagy legyen 5.1 mivel csak 5.1em van?
Persze lenne még kérdésem csak előbb ezek legyenek rendben. -
Dorian
félisten
-
b.
félisten
válasz
baandii92 #67478 üzenetére
Nem lesz 4 K felbontasu.egy HDMI spliterrel meg tudod oldani kulon a hangot az erositobe.Az igenyeidtol fuggoen ha kell a HDR is akkor jobb fajta sllittert keress,ha nem kell ,akkor jo egy egyszeru splitter is.Van kulon olyan ami a hdmi rol az audiot valasztja csak le.
8 meterre meg jo a HDMI kabel,de nem mindegyik.Delock nekem nem volt jo PS4 hez,hiaba draga,erre csereltettem,ez mukodik szepen. [link] -
Saughassy
aktív tag
válasz
Dorian #67484 üzenetére
Csak utána jön a panaszkodas, hogy az Audyssey rosszul mért, pedig nem.
Vagy az állandó sub tekergetes, amitől amúgy a Dynamic EQ egy nagyságrenddel modernebb és jobb eredményt is ad, de csak azért se használjuk, mert az igazi hifista csak pure directben hallgat mindent. :)Tényleg fura ez a zsigeri ellenállás, miközben pont a házimoziban minden a korrekciokrol szól és még ha a DEQ ki is van kapcsolva, egy rakás más meg be. :)
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Dorian #67481 üzenetére
Igen, kompromisszum a halk zenehallgatás mindig az. De pont ezen segít, és ahogy növeled a hangerőt, egyre kevésbé nyúl bele, majd az állítható küszöb felett semennyire. Egyáltalán nem ördögtől való, az Audyssey support is számtalan fórumon ajánlja hogy bekapcsolva maradjon.
-
törölt tag
válasz
zozy84 #67477 üzenetére
Kapcsold ki a Dynamic EQ-t, és a Volume-t is.
Amennyiben kevesled a mélyet, akkor emeld a szub jelszintjét.
Ha úgy sem jó, akkor feltehetően vagy a szub, vagy a hallgatói pozició van rossz helyen.
Milyen hangerőre állította az Audyssey a mélynyomót?baandii92
4k tv, ha 1080-as jelet kap, akkor a tv végzi a felkonvertálást.
Egy jó minőségű lejátszó esetén, baromi szép képet lehet kihozni full hd anyagból. -
Saughassy
aktív tag
válasz
zozy84 #67477 üzenetére
A dynamic eq legyen bekapcsolva ha jól mértél, úgy lesz jó. Ha kikapcsolod, melyihanyosnak fogod érezni.
A dynamic volumet felejtsd el, az kompresszal, gyakorlatilag egy fejlett "night mode".
Ha a dynamic eq t nem nulla db re allitod, akkor egyre kevésbé fog belenyúlni az eqba, szóval ízlés szerint játszhatsz vele.
-
m3ss
veterán
válasz
zozy84 #67477 üzenetére
olvass utana melyik mit csinal. az sem mindegy film vagy zenehallgatas a cel es milyen hangeron.
nalam mind2 offon van. de a surroundra es a subra adtam meg a mert ertekekhez kepest.
lemezjatszon viszont regebben hasznaltam dynamic eq-t +10 dB reference levellel is, most az is offon van. -
baandii92
tag
Sziasztok!
Egy pár kérdésben szeretnék segítséget kapni.
4k tv-n külső ssd-ről nézek filmeket.
A kérdésem az lenne, hogy amennyiben vásárolok egy házi mozi erősítőt ami csak Full Hd képes és Hdmi-vel kötöm össze a tv-vel attól még a kép 4k felbontású lesz?
Illetve a pc-m szeretném még tv-re kötni, de kb 8 méter hdmi kábel kellene mert elég messze van egymástól. Elég csak kábelt vennem vagy ilyen távolságban már valami másra is szükség van?(jelerősítő bármi)A válaszokat előre is nagyon köszönöm
Üdv -
m3ss
veterán
válasz
zozy84 #67451 üzenetére
attol hogy jobbnak tunik 40-60 hz vagassal, az meg nem jelenti azt, hogy biztosan szembe kell menni az ajanlasokkal. ugyanugy lehet rossz sub elhelyezes, keves sub is az oka, nem?
en is tapasztaltam ugyanilyet, amikor szar helyen volt a sub.
40hz vagassal meg akkor is gondok lesznek, amikor szepen feltekered a hangerot..lehet a kikapcsolt dynamic eq miatt hallod halknak a surroundot. en kikapcsolt allapotban adok +2-3-at a surroundoknak x4000-en.
-
sagit
veterán
válasz
mettek #67472 üzenetére
Én streamernek a shield tv - m használom dac-al, és android tv-Re nincs apple music sajna. Meg az apk se települ, erre gondoltam.
Tidal ajanlasiaval vannak gondok valoban
Az app kinézete viszont személy szerint annak tetszik a legjobban, jól áll az oled tv-nek es telefonnak is a sok fekete
-
mettek
addikt
Én samsung galaxyn használom és patent. Sztem az app ugyanazt tudja mint iphone-on. Én google home appal streamelem az Anthemre. És most már veszteségmentes fomátumot is támogat, kiírja ha olyan a szám.
Én a Tidalban az appot utáltam a legjobban. Nem áll kézre és nem jók az ajánlásai, szar az algoritmusa.
-
sagit
veterán
-
mettek
addikt
válasz
#62435328 #67468 üzenetére
Én meg Apple Music-ra fizettem elő. Volt spotify sokáig meg Tidal hifi is viszint apple tv-ről az apple music jobban szól mint a tidal. Meggyőződésem hogy az apple direkt elrontja a tidal minőségét.
Telefonról streamelve sem hallok különbséget. Persze zömében hip hop zene megy.
-
Gabesz87
veterán
Ezek közül melyik volna szerintetek a legjobb választás?
Denon X2300 - 200€
Onkyo TX-NR676E - 350€ (alkudható)
Yamaha RX-585 - 300€
Vagy amin még nagyon agyalok, de gondolom jobb, mint az első 3:
Pioneer VSX-LX304(B) - 340€ (alkudható). -
zozy84
senior tag
válasz
#62435328 #67462 üzenetére
Most az új erősítőm miatt kezdetem el hallgatni Spotify-t.
Tesómnak van prémium előfizetése és kipróbáltuk róla.
Én meglepődtem, hogy egy szaros YouTube (tudom, hogy vállalhatatlan a minősége) után mennyivel jobban szól. Kedvenc zenéknél olyan hangszereket hallottam amiket eddig soha.
Persze most el ne kezdjétek, hogy Flac stb
Nekem ez is elsőre végig mosolygós volt.Erre Tesóm elment és nekem ugye nincs Prémium előfizetésem és nem is tudtam már az erősítőre “lőni” a Spotify-t csak AirPlay-en. Ki is írta, hogy nem lehet közvetlen csak a Prémium előfizetésnél. Ezért AirPlay-en csatlakoztam viszont így mint ha nem lenne ugyan az a minőség.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy tényleg ennyivel jobb a hang ha előfizetek?(huu de láma kérdés ez így vissza olvasva
)
-
törölt tag
válasz
zozy84 #67451 üzenetére
A vágást 60-90 között próbálgasd, sorround-nak biztosan nem jó a 40, ha halknak hallod, a levels menüben állíthatsz hangerőszintet.
A mély nem kell, hogy domináljon, próbáld úgy beállítani, hogy belesimuljon a többi hangsugárzóba.
Természetesen az XBOX mehet az erősítőbe, jobb lesz mint tv-n átvezetve!
Sok örömöt a rendszerhez!
-
Gino20
őstag
válasz
zozy84 #67458 üzenetére
Az egy nagyon jó natív 120Hz-es TV (Q82R), de nem támogatja a HDMI 2.1, VRR fícsöröket.
DD+ kimegy a TV-dből, a DTS-t meg nem támogatja (ez talán PCM-ként jön belőle ki vagy nincs is hang) szóval ha kell és tudja a konzol, játék (pl atmost) akkor elvileg lehet előnye ha az AVR-be kötöd. Nagy csodára azért ne számíts -
mazdacomprex
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni AVR téren.Tegnap adtam el a Denon avr x 3500h erősítőmet, helyette mit tudnátok ajánlani ?kb 300e körül ami jobb nála.Hangfalak: Klipsch rp6000f,r51m,rc3,r12sw.Később lesz még hozzá két mennyezeti hangszóró. Köszönöm
-
Gino20
őstag
válasz
zozy84 #67451 üzenetére
Szerkeszteni már nem tudok:
Nyomokban sem vagyok konzol "bajnok", de ha nem tévedek, akkor a series X már 4K-120Hz, VRR képes és ha ugyan ezt tudja a TV-d is, akkor az maradjon a TV bemenetén. Ha régebbi TV-d van, ami pl 4K és lehet akár natív 120Hz-es, de nem támogatja a HDMI 2.1-et/VRR-t, akkor szerintem kötheted az Xbox-ot akár az AVR-be is
-
Gino20
őstag
válasz
zozy84 #67451 üzenetére
Ahogy kell?....
Egy ideig Én is így használtam, mert ez volt az alap ajánlás. Nem tudom már a pontos okát (remélem majd ír neked egy "szaki" is) talán, mert a belépő AVR csatornáit "óvjuk" és az maradjon részletezőbb 80Hz-en, majd alatta megoldja a SUB, de Én ezt már elengedtem. Manapság az új hangfalakkal néztem megint egy large módot, de az már-már bontotta a házat és már-már felért a SUB teljesítményével, így ezt módosítottam small-ra először 60Hz-el majd végül 40Hz-en állt meg, ami esetemben azt érte el, hogy a large-hoz képest jóval visszafogottabb, pontosabb, kellemesebb és a nappalit sem akarja lebontani, mégis hozza a mély tartományt front részről is, ami nekem jelenleg megfelelő. Ezek alapján Én konrétan a surrond-okat is leengedtem 60Hz-ig.
Az egésszel csak azt akarom mondani, hogy a biblia szerint lehet nem helyes, de ha a fül mást kíván, akkor menj el a saját ízlésed irányába és engedd pl lejjebb a vágást.
Aztán lehet ezt majd jól megköpködik, de egy próbát megér ha hiányérzeted van. -
mettek
addikt
-
zozy84
senior tag
Megoldódott. (Denon X4400H)
Sokkal nagyobb erővel kellett bele nyomni mint amekkorával én mertem. Most bent van mind a kettő csati. Szólnak a frontok. Ennyi.
Mikrofonos bemérés megtörtént.
Utána a Frontokat Large-ról Small-ra állítva már be tudtam állítani mindent 80Hz-re. (Ahogy kell(?) )
(a sub-on attól még 120ra van állítva de az erősítő menüben 80ra, így mondták)
Mondjuk ameddig a Sorroundok 40Hz-en voltak a többi meg Large-on olyan szépen szóltak mint még soha. Viszont a frontok meg nem nagyon. Tehát a hátsók domináltak.
Hogyan állítsam be, hogy a hátsók kicsit jobban/dinamikusabban szóljanak?
Vagy maradjon minden 80Hz?
Amúgy az Onkyo 608hoz képest elsőre - nem is tudom, hogy fejtsem ki - nem annyira telt vagy nem is tudom. Sokkal több volt a mély. Sokszor túl sok. Most meg kicsit hiányolom. De gondolom beállítás kérdése és régen volt túl sok a mély és most van “rendben”. ()
Amúgy zenében sokkal jobb. Tudom, hogy a zene más liga/világ de akkor is.
Beállítási javaslatokat várom.
Az Xbox Series X-et akkor most kössem be az erősítőbe? Mert ugye eddig nem tudta az Onkyo a 4K-t és ezért az Xbox a tv-be volt kötve.
Hirtelen ennyi az első pár óráról. -
Gino20
őstag
A lényeg, hogy azért valamivel jobb
. Én mondjuk nem vagyok teljesen elégedett a Monitor center dialógusával.
Nekem elvileg megérkezett kintről az RP-504 center (pénteken kézbesítették volna, de nem voltunk itthon, így hétfőn megyek érte a postára). Nagyon kíváncsi vagyokA Bronze 500 szerintem annyira jól sikerült.....
Én a Klipsch RP-160 és 260-nál érzem ugyan ezt. Üzletben hallgattam a Bronze-ot is, mert 5.0 szettben 400-ért nagyon-nagyon jó vételnek gondolom, de nálam végül messze az RP lett a befutó (ugye ízlések és pofonok).
Úgy néz ki sikerült lőnöm egy Arcam AVR390-et is, igaz külföldről, így ezzel még várnom kell.
Szeretem a Dali E12 SUB-omat, de kezd engem is egyre inkább lázba hozni a Klipsch SUB
-
b.
félisten
válasz
#46372352 #67442 üzenetére
Fúrd fel egy polcra a falon, kicsit hosszabb HDMI kábelllel vagy álló állvány . nem tudod így megoldani?
Most is van fent egy 4000 Denon 90 ezerért AVX en vagy itt az aprón egy Pioneer vsx-lx55 ami valószínűleg jobb, mint az az 1500 as slim Marantz , ha nem igényled a legújabb HDMI 2.1 szolgáltatásokat bár ez csak tipp a részemről.
Egyből lenne 200 ezred hangfalpárra, amiért már jót tudnál venni és szélesebb kínálatból a 20 éves Dali helyett, ami persze a kora ellenére még lehet jó. -
ERPY
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Rengeteget olvastam, kerestem utána, de erről pont sehol sem írnak. Van a szobában egy szekrény, és az alacsony mély hangokra nagyon berezonál a hátulja. Szinte teljesen tele van ruhával (feleségemé), beköpni se lehetne, annyira. Mit lehet tenni, hogy a hátulja ne rezonáljon be? 2.5m széles, 60cm mély, 2 méter magas. Falra van tolva. A balta nem megoldás, féltem az életem az asszonytól, ha hazavágom a cuccait. Biztosításom van, de a lakástűzben csak a szekrény elégése elég hihetetlen lenne. Betörő sem csak a szekrényt vinné ruhástól. Válni sem gazdaságos. SEGÍTSETEK!!!!!!
-
b.
félisten
válasz
#46372352 #67430 üzenetére
A másik megoldás hogy veszel egy használt erősítőt és mellé egy jobb minőségű sztereo párt ,de ehhez persze megint az kel hogy ne slim erősítő kelljen, ha bele akarsz férni a keretbe. neked kellene eldöntenéd mit akarsz, 5.1 vagy 2.0 és fejleszteni.
esetleg van még lehetőségként a Soundbar pl a JBL 9.1 ami ate esetedben lehet megfontolandó, főleg a helyhiány miatt. [link]
érdemes AVX -en nézelődnöd és úgy kérni egy egy konkrét ajánlatról véleményt. -
b.
félisten
válasz
#46372352 #67430 üzenetére
erre például ránézhetnél, szerintem korrekt kis belépő szett [link] de az erősítő elavult HDMI nélküli. Azt lehet ki tudnád belőle alkudni és vennél mellé egy ilyet vagy ami szimpi 100 körül vagy alatt. : [link]
De ha nem bontja mega tulaj , egyébként még azzal az erősítővel sem tűnik rossz vételnek, ha így vennéd meg mert azt eladnád utána az aprón 20-30 körül.
Ez 300 ból megállna erősítővel lenne egy jó kis 7.1 szetted, SUB-bal de az erősítő nem slim . Ha az a Marantz slim erősítő kell mindenképpen ,akkor igazából alig van mozgástered 70 ezer forint körül egy olcsóbb sztereo párt tudsz venni használtan, mint pl az a Dali amit mutattál. -
Gaben360
senior tag
válasz
zozy84 #67425 üzenetére
Sajnos én is jártam pórul erősítővel, nálam a bal oldali front egyszer csak elhalkul, ha megküldöm vagy a level beállításnál maxra rakom, akkor szól tovább, van hogy hetekig is.
Mivel ez 1 hónap után derült ki, már cseszhettem, azóta itt porosodik a Marantz 6010.
Lehet nincs nagy baja, ahogy a Tiédnek se, de lehet végfok baja is. -
b.
félisten
válasz
#46372352 #67421 üzenetére
persze ha nincs helyed és ez befér oda, akkor jó választás lehet 5.1 hez.
az meg van mire akarod csak az összehatárt nem írtad mennyit szánnál rá, ha sztereó vagy esetleg több komponenst keresel.
ha jó állapotban van nem látsz rajt kirepedezést , akkor próbáld meghallgatni a Dalit annál akitől veszed és úgy dönts. -
Quqesz
nagyúr
-
zozy84
senior tag
Itt egy videó róla
-
zozy84
senior tag
Csináltam videót. Csak nem tudom ide feltenni.
Az egyik bemegy majd nem teljesen aztán ki is jön. Ennyi. A bal oldali bele sem megy teljesen. Órák óta próbálgatom. Van egy ismerősöm akinek autó hifi boltja van. Felhívtam. Azt mondta megcsinálja majd (99%) de biztos nem 10 perc lesz. De persze pont ma lakást felújít. -
vilga
tag
válasz
zozy84 #67402 üzenetére
ha bemegy a helyére, mint a mellette lévő, akkor műanyag részt amiben a menetes csap van behajtani még a fém és múanyag közti rés eltűnik, belül valami anyamenetnek kell lennie főleg hogy valami menetrögzítő ragacs látszik a csavar végén.
Persze csak tipp így a kép alapján -
-
Aurig@
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni!
Van egy Onkyo TX-NR636-os erősítőm, amit nagyon szeretek. Ehhez szeretnék idén hangfalszettet. A kiszemelt Klipsch lenne: RP-260F, RP-400C és R-51M. Passzolhatnak egymáshoz? Szérián belül összeillenek? A hátsókhoz Vogels VLB 200 tartókat néztem.
Köszönöm! -
Quqesz
nagyúr
Van használtan a marketplace-en egy 199e használtan a 115sw-ből., Bár ha nem alkuképes az új sincs fényévekre.
Nálam MA MR center teljesít. Viszont hátul hagytam az állókat , az AVR-n is large-ra van állítva. Majd lesz subom, de így is egész érdekes hangzása van, a mély igazából 4 oldalról jön. Sub esetén majd kíváncsi leszek hogyan változik. -
b.
félisten
válasz
Gino20 #67399 üzenetére
Én ma csináltam jó pár bemérést, megjött végre a Bronze center, meg van a Klipsch 112SW is.Tudod beszéltük priviben, hogy nagyon kihallom a különbséget a Monitor centerrel az 500 as Bronze frontok mellet, majd írjam meg mi van.
Hát szerintem a Bronze C150 sem annyira acélos, túl nagy különbség nincs a Monitorhoz C150 hez képest,( azért más a magas tartomán,y zenében érezhetően tisztábban szól,de a párbeszédeket a Monitor is jól hozta szerintem, de alapjában szerintem a Bronze 100 esetleg 200 front mellé tökéletes lenne a C150 az 500 mellé jó lett volna egy Bronze 250, ha csinált volna az MA. Mondjuk alig ment 2-3 órát járatós a cucc, majd még alakulA SUB jó, ma annyira sikerült összelőnöm az egészet, hogy most is azt hallgatjuk zenében és közben pihizünk, nem is Tv-t nézünk.
Kicsit már bánom, hogy abból nem az SW 115 jött, szerintem hamarosan lecserélem arra, bár ezzel is elégedett vagyok, de az lehet tudna még egy kis finomságot hozzá adni. Az FX hátsók is életre keltek, komplett a rendszer, egyre többet vigyorgok miközben hallgatom.
Jövő héten jönnek a Bronze 100 ak az Atmoshoz.
A Bronze 500 szerintem annyira jól sikerült ár / érték arányú cucc hogy sokszor nem hiszem el, hogy a fenébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest