Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Azért írtam hogy számomra, mert lehetségesnek tartottam hogy csak nekem újdonság. Én még nem találkoztam eggyel sem. Melyik még az?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dorian
félisten
4mm-es farostlemez szokott a bútorok hátulja lenni, "merevítést" is ez látja el. Ezt kicseréled bútorlapra és kész.
És ha csurig van ruhákkal, mély-elnyelőnek is használható, ha az új hátulján vágsz lyukakat és a faltól is van pár centi hely.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
VoidXs
Topikgazda
-
arcitec
addikt
Ja, hogy csak az az egy film, hát ott lehet magában a filmben is valami, ami nem tetszik a lejátszónak, SIMÁN. A HDMI 2.1 a sebesség problémát, mint kábel tutira kizárja, szóval azt akár érdemes, de én a filmre és a lejátszóra gondolok elsősorban.
Keress egy másik "kódolt-grabbelt" verziót. U.I : Ha a többi jó ennél többet nem érdemes vele foglalkozni és pláne, lelhetsz még ilyen grabbelt filmre akár, ezek a jelenségek lejátszó függők, melyik mit szeret, nem szeret.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
skippper
senior tag
Milyen hosszú és milyen szabványú HDMI kábelt használsz most? Ha fejből nem tudod, nézd meg a kábelt, hogy mi van ráírva - High Speed HDMI with Ethernet felirat legalább, illetve tud-e 4k 60Hz-et (azt is csak a high speed tudja). Az X96 nem tud HDMI 2.1-et, így nem gondolom, hogy tudnál gyorsabb kábelt választani (feltételezem, hogy már most is legalább 2.0-s kábelt használsz, nem 1.4-et).
Ennek ellenére, ha mindenáron erre gyanakodsz, akkor vegyél egy hdmi 2.1-es kábelt, azzal biztos jövőálló lesz. Én most cseréltem le minden kábelem 3m-es A+ HDMI 2.1-re (hosszabb távon már aktív kábel kellene), tökéletesen jók és 2500 ft darabja.
[ Szerkesztve ]
-
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
Inkább az olvasási sebességgel lesz gond. Ha mondjuk külső HDD-t használsz, akkor töredezettségi vagy USB-s korlát. HDMI-n a hangnak bőven van fenntartva hely, az nem okozhat ilyet.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
BBéci
legenda
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Quqesz
nagyúr
Nekem R820f van, ha jó a forrásod, akkor mozira sztem nagyon jó, zenében meg inkább a modern zenékre. De most találsz jókat akciósan, mint a Monitor Audio Bronze 6, ami annyiért sztem jobban megéri. Én most azt venném, kb 50e-el olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
BBéci
legenda
Ha nincs közel, akkor neked kell utaznod. Meghallgatás és összehasonlítás nélkül hangdobozt venni olyan nagy butaság, hogy hirtelen még hasonlót sem tudok mondani.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem nézni és olvasni kell, hanem kipróbálni, meghallgatni. Lehet, hogy tetszeni fog, de az sem elképzelhetetlen, hogy bántónak, kellemetlennek fogod találni, mint sokan mások.
-
silboy
aktív tag
Szia, én megköszönném ha a rendelkezésemre bocsátanád...
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
BBéci
legenda
Nem azt írtam, hogy ugyanúgy szólt, hanem az, hogy a különbség elenyésző, minimális volt.
Az előző, 5.1 rendszeredben a háttérsugárzók THX ajánlás szerint kétoldalt, fülmagasság fölött 60-90 centire voltak elhelyezve?
Nem csak nekem nem jön be az Atmos, hanem rengeteg régi, tapasztalt házimozisnak sem. Egy jó 5/7.1 rendszer olyan 3D teret alkot a hallgató köré, mintha a plafonon is lennének hangszórók. Az előbb említett összehasonlítást nem egyedül végeztem, négyen voltunk. Valaki váltogatta a hangsávokat, a többiek csukott szemekkel füleltek. Hallgattuk a Dolby Atmos demólemezt és az Avengers valamelyik részét, amiben mágnes kapkodja föl az autókat, hajókat. Utóbbiban bőven van magassági hanganyag, mégsem gerjedt rá egyikünk sem a hangzásra.
Nem akarok senkit lebeszélni róla, pláne a kipróbálásról, mert az nagyon fontos, csakis a tapasztalataimat írtam le. Főként a kevésbé tapasztalt fiatalokra jellemző, hogy minden kell nekik, ami divatos, attól érzik magukat menőnek, lásd szakadt nadrág, legújabb telefon, Atmos, 4K/UHD. Azért erőltetik ezeket a gyártók, mert profitot akarnak bezsebelni. Tudják, hogy van az említett réteg, akik mindent megvesznek, ami trendi. Még akkor is, ha a valós haszna minimális.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Budapest egyik remek kivitelezésű és felszereltségű demószobájában váltogattam Atmos és TrueHD hangsávok között, a különbség minimális, elenyésző volt. Processzor/végfokok, 7.2.4 kiosztás.
Ha nálad akkora a különbség, akkor az Atmos előtti rendszerben szinte biztosan hibák, hiányosságok voltak.(#48905) hbnov17
Ha csak odahajolva hallod, akkor mennyi értelme van? Nagyon kevés, szinte semmi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest