Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
válasz sum-blink #69896 üzenetére
Hát vagy felcserélted a linkeket, vagy elnézted kicsit. A második az egy nagyon kicsi, kis túlzással zsebben elfér, ránézésre az első (amid elvileg van) sokkal komolyabb. De ez messze nem házimozi kategória!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
sum-blink
aktív tag
Hello!
Elnézést, ha nagyon rossz helyen járok, de arra gondoltam lecserélném ezt a kis 2.1-es hangfalam:
logitech-z323
https://www.emag.hu/logitech-z323-2-1-hangszorok-30w-fekete-980-000356/pd/EGZY2BBBM/
Erre:
Logitech-Z21
Szerintetek érdemes? Vagy nem lesz számottevő különbség? (Játék, film, zenehallgatás egy kisebb helységben.) Tudom nem egy erőmű, de remélem azért maradhat a poszt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz szabeska #69891 üzenetére
Elvileg egyből bekapcsol, mikor magát a készüléket bekapcsolod. Nekem is van benne, és kb 12 év után jöttem rá. Soha nem hallottam a hangját. Képzeld ha olyan hangja lenne, mint mikor ékszíjas az autó...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Anaren91
senior tag
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Anaren91 #69888 üzenetére
Hangkártyát csak akkor vegyél, ha szükséged van analóg kimenetre. Az integráltak is tudnak állandó 5.1 kimenetet, csak egy kis konfiguráció kell hozzá. Az, hogy van-e SPDIF kimeneted, az alaplaptól függ. Ha nincs, tényleg egy U7 tűnik jó megoldásnak, vagy ha találsz, az olcsóbbik verziója, az U5.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
szabeska
addikt
Denon x4500- ban van két ventilátor, most vettem észre. Ezek mikor kapcsolnak be? Már eléggé meleg van a lakásban, fűt mint a veszedelem, de mégsem veszem észre hogy járnának. Vagy ennyire halkak/alacsony fordulatúak?
F1
-
-
Anaren91
senior tag
válasz VoidXs #69885 üzenetére
Köszönöm neked és Attila.86 -nak is a választ. Igen az optikaiban biztos voltam, de a másikban nem. Egy média pc-t akarok kreálni, és most a hangkártyán töröm a fejem. Egy Dell Optiplex 7040 et szereztem igen baráti áron céges selejtezés alkalmával ( i5-6500 8 GB Ram 250 GB ssd 35k ért), de belső hangkártyából csak fél magas megy bele, ami kB csak az Asusnak a Xonar sorozatából van, vagy talán még egy sound blaster amit találtam. Vagy valami külső. Néztem asus xonar u7 et de tele a net az elhalálozásával. Xonar se 5.1 van ami fél magas, és van optikai kimenet. Sokat nem akarok rá költeni, max 25k. Vagy bele tákolom egy magasabb házba a gépet, és egy sound blaster Z-t teszek bele. Még nem tudom 😅
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
attila.86
tag
-
VoidXs
Topikgazda
válasz mettek #69883 üzenetére
Ilyen kis különbségnél senki nem hangerőt észlel, 0.5 dB-ig mindenfélét mondanak rá az emberek, főleg a tisztaságot. Én is ezt mondtam, amikor először csaptak be vele. Próbáld ki valakivel, hogy nem mondod meg neki, mit csinálsz, csak adj rá ilyen kevés hangerőt, és kérdezd meg, hogy mi változott, ezt fogja mondani.
Anaren91: az is és az alatta lévő is SPDIF protokollt használ, különbség a kábel. Ha a hangkártyádon optikai kimenet van, az alatta lévőbe kell kötni.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Anaren91
senior tag
-
mettek
addikt
válasz VoidXs #69882 üzenetére
Lehet igy van de ennyit nem fogok kísérletezgetni meg akkor már nem is annyira érné meg a kácsa rézkábel sem.
na meg a hangfalaim nem bi terminálosok.Amugy nem hangerő különbséget éreztem. Egyszerűen vékony, élettelen lett a hang. Elveszett a teltsége és tisztasága.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
VoidXs
Topikgazda
-
mettek
addikt
Hétvégére vettem kácsa audio 2,5 négyzetmilis sima réz hangfalkábelt. Gondoltam ha ugyanolyan hangot kapok mint a Viablue sc4-gyel akkor azt el tudom adni és jön vissza egy kis pénz. Bekötöttem a kácsa audio kábelt és olyan szinten hiányérzetes lett a hang hogy kötöttem is vissza a Viabluet.
Én nagyon azt akartam hallani hogy a kácsa kábel ugynaugy szól de nem.(a placebó ismét győzött)
ugyanitt kácsa audio kábel feleslegessé vált
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
84Zsolt84
csendes tag
Sziasztok, front hangfalakat nézegetek és azt szeretném megtudni, hogy mennyi különség van a között, hogy egy hangszórónak kúp vagy pedig dóm alakú a membrán közepén. Úgy értem hangzásban befolyásol valamit pl.: hogy mondjuk az egyiknek nagyobb mélye lesz a másiknak meg kevesebb.
wooden load lsb 1007 front
yamaha ns-45 frontEzeknél nézegettem.
-
-
BBéci
legenda
Nem az a lényeg, hogy a f112 jobb, mint az R-115SW, hiszen az árkülönbség óriási; 1,6 millió a 280000 forinttal szemben. (Nemrég a v1 "csupán" 1,2 millióba került)
Amennyiben a JL Audio hangjára azt mondjuk, hogy csúcsszuper - ezt ki merem jelenteni - akkor a Klipsché legfeljebb csak elfogadható lehet. A viszonyítás miatt kezdtem bele ebbe az okfejtésbe és az általad írt "teljesen jó" minősítés kapcsán. Bár előbb megkérdezhettem volna, hogy pontosan mit értesz ez alatt. Hozzáteszem, zenéről van szó, nem akciófilmekről, bár abban a műfajban is megmarad a rangsor, legfeljebb nem utcahossznyi a különbség.
Ha valami folytán arra lennék ítélve, hogy a következő egy év filmjeit R-112SW társaságában kell megnéznem, cseppet sem lennék elkeseredve. Viszont sztereó zenéhez tutira nem kapcsolnám be.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
Wow, egy másfél milliós zárt lenyom egy 200k-s refist, nem is értem, mi lehet az oka.
Azért tegyük hozzá, hogy a Klipsch még így is elég erős, a vele egy súlycsoportban játszó zárt a Velodyne SPL-1200 Ultra, négyszeres áron.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
DSP-vel vagy PC-s EQ-val az alapból kivál9 szubládák is profitálnak. Ráadásul az általam említetteknek szuper hatékony saját EQ-ja van.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az rendben van, hogy összeolvad a hangja, nem állítottam az ellenkezőjét. Azt sem kétlem, hogy sokaknak jobban tetszik szubládával a zene. Mindössze azt a véleményemet írtam le - sokadszor - hogy szerintem zenére egy minőségi zárt mélynyomó az igazi. Mint a Gold W12, vagy a JL Audio f112 v2, ami szintén itt van nálam.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ahogy itt be volt állítva, úgy nem csak elfogadható, hanem jó. DSP beállítás nélkül nyilván nem jó, úgy nekem sem lenne az.
Így viszont összeolvad a frontokkal a hangja. Zene közben is egy gombnyomással át tudok váltani, hogy subbal szóljon vagy full range, így kiválóan tesztelhető.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Szerintem legfeljebb elfogadhatónak mondható zenére az a Klipsch. Nyilván nem mindegy, milyen zenét hallgatunk. Monitor Audio Gold W12 már számomra is "teljesen jó", azt használom pár hete.
-
Quqesz
nagyúr
Hamár volt itt a bemérő mikrofon témának, nos az Athem MRX510 esetében pozitív meglepetést hozott nekem. A CA 540r után kíváncsi voltam a hangjára, beállítottam a CA adatai alapján. Első körben jó jó, de nem volt nagy előrelépés számomra (pl a center hangja nem győzött meg). Lustaságot félretéve az ARC1M-et belöttem, és csináltam egy 5.1 és egy 2.1 bemérést. Első körben kérte vegyem vissza a subot 3dB-el. Mentés után bár az arc maradt off állapotban a bemeneteknél, de így is jobban szól, mint bemérés elött. Nagyon tetszik azóta, amit művel, és örülök a cserének. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít egy mikrofonos bemérés......ami érdekes, hogy a sub 2.1 esetében +4-en, 5.1 esetében 0 állásban a level szint, de mégsem tolakodó zene esetében. Viszont ha kikapcsolom a subot és a fronton kikapcsolom a vágást nem a dübörgés hiányzik, hanem tényleg olyan érzésem van, hogy csak levágta az alsó frekvenciákat(35-18Hz tartomány, a 115sw meg tudjuk mire képes).
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-conrad-
addikt
Sziasztok!
Van egy YAMAHA RX-V361-es erősítőm, ami bár 5.1-es én jelenleg egy hangfalpárral és egy ált. offline állapotban lévő aktív mélyládával használom.
Egészen idáig nem volt gond, tökéletesen működött de most vásároltam egy új okostévét (samsung q80a) ami felismerte, hogy milyen erősítő van optikai kábellel csatlakoztatva hozzá és "ráerőlteti" a hangformátumot az erősítőre. Jellemzően a fullhd és 4k filmek nem sztereó hanggal jönnek ki, hanem 5.1 vagy 7.1 hangsáv van rajtuk így nem is tudom kiválasztani ezt, tehát bár 2 hangfal van bekötve de az erősítő 5-re akarja kiküldeni a jelet.
Ezzel az a gond, hogy most egy film felénél kikapcsolt, és "check sp cable" hibaüzenettel kikapcsolt állapotban is tartotta magát. Hagytam egy ideig pihenni és utána amennyiben átállítottam a bemeneti jelet és 2.0 volt a hangzás úgy nem volt gond, de a tv folyamatosan 5.1-et akar kitolni rá...
Jól gondolom, hogy amennyiben nincs hangszóró a kimeneteken de az erősítő erőlteti ezt akkor megfőzöm a végfokokat, ezért is kapcsolhatott ki?
Van esetleg tippetek, hogy hogyan lehetne ezt orvosolni? A center bekötése még talán ok, de a hátsó hangfalakat nem tudom felszerelni, változott a helye, már nem tudom 5.1 használni. Ha manuálisan 2.0-ra állítom - menüben is kikapcsolom, hogy nincs center+hátsó hangfalak - akkor is 5.1-es kijelzés van ha a tv adja le a hangot.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
VoidXs
Topikgazda
válasz attila.86 #69856 üzenetére
Nem lesz, de oda tart. Azt szoktam mondani, hogy ha nem 1, akkor minél több driver legyen, mert 2-vel még hallható a diffrakció, amit leírsz, olyan sok a kioltás, de 3-nál már nagyon nehezen, ha egyáltalán hallható.
[ Szerkesztve ]
-
attila.86
tag
Amikor "vonalsugárzóról" van szó hullámformálással, mint pár működő pro-audio rendszer esetében (is), az egy valós dolog, növelve az irányítottságot csak előnye van a technológiának. Viszont két mezei hangfal összetolva objektív okokból sosem lesz vonalsugárzó, lesznek fázis-hibák a magas tartományban, és az M&K 3 dómos megoldásaiból is ezt nézem ki, akármennyire megnyerő is a hangja.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BIGi75 #69851 üzenetére
30-as zárt sub egész nagy légtérben. Nincs ezen semmi meglepő. Ahhoz képest még nem is rossz ez az eredmény, 45Hz alatt kezd elfogyni. Addig egész jól kitart.
Jó volt meghallgatva. Amikor itthon meghallgattam ugyanazokat, akkor realizálódott nekem is a különbség, hogy bizony nálam van ami határozottan intenzívebb élmény. De ettől függetlenül jó mozit csinált a tiéd is.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz attila.86 #69845 üzenetére
Egyes M&K hangdobozokban három magassugárzó van, némelyik T+A-ban 6-8, de olyat is hallottam, amiben tucatnyi, vagy több és kiválóan szóltak.
Tehát nem ez a legnagyobb hibája a vázolt elképzelésnek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gubabela
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Még egy dolog jutott eszembe. Amíg nem veszek egy center, csinálnék egy 3.1 kialakítást, és a két front közé sorba bekötném a két kis Cantont centernek, ilyen módon :
4...8 ohm van írva rájuk, ha sorba kötöm őket, akkor elvileg 8...16 ohmot kellene kapjak. Szerintetek ez így mennyire működik?😅MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Sikerült egész baráti áron egy kis upgradet eszközölni a rendszeren. Tegnap elhoztam 2 MB Quart 800 -as hangfalat. A két ezüst megy majd hátra, és még egy center kell 🙂
Nem túl ideális a nappali kialakítása, de hát ez van, ezzel kell főzni.
Nem nevet, nem vagyok egy Picasso 😅 A két hátsó velem egy vonalba lesz, felém fordítva, a kérdés csak az, hogy a hátsó fal két legszélére tegyem őket, vagy azonos távolságba a kanapé 2 oldalára? Első esetben a jobb hátsó lényegesen közelebb lesz mint a bal.MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
VoidXs
Topikgazda
válasz BIGi75 #69834 üzenetére
Igen, ki lehet mérni. Az a trükk, hogy amilyen hangerőn hallgatod, úgy mérj rá maximális REW erősítéssel, majd egyre lejjebb. Ha minden mérést kirajzolsz egyszerre, és azonos távolságra vannak egymástól függőlegesen, akkor elég a sub, de ha valahol összefolynak, akkor nem.
-
BIGi75
senior tag
válasz VoidXs #69833 üzenetére
Értem, vagyis nem értem... Ki lehet-e azt mérni, hogy elfogy-e a subom dinamikai csúcsokban az általam hallgatott rendszer hangerőn? Egyáltalán számít-e ebben a kérdésben a rendszer hangereje?
Tegyük fel pl. hogy -25 AVR hangerő mellett kapok a fronton 80dB-t (ami nekem elég), így ki lehet-e deríteni, hogy marad-e a subban (300W RMS, max.114dB) megfelelő tartalék a THX referencia szerinti dinamikatartományra, vagy egy-egy robbanás alkalmával kisebb hangnyomást kapok, mint ahogy azt a hangmérnök megálmodta?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz BIGi75 #69832 üzenetére
A 20 dB tartalék azt jelenti, hogy a maximális kimeneti szint alatt 20 dB-vel lévő értéket szokták gyakran kiírni master volume-ként, de gyakrabban ez a szám inkább 30. A +10 dB azt jelenti, hogy a többi hangszóróhoz képest ilyen erősre kell kalibrálni. Ez azt jelenti végső soron, hogy ha az ülőhelyen ki tud adni 115 dB-t, akkor referencia hangerőre megfelelő. Természetesen az egy gyilkos szint, legtöbben nem élnek ekkora hangnyomással.
[ Szerkesztve ]
-
BIGi75
senior tag
Mélyláda teljesítményigényt nem lehet kiszámolni adott dB-k alapján?
114 dB max. output van megadva a subomhoz, THX azt mondja tartalék 20dB kell dinamikára, a subra eleve +10dB, akkor ha 84 dB alatt hallgatom a rendszert akkor nem fogy el a subom, ha pedig felette akkor igen? Vagy ezt így nem lehet megközelíteni? -
Conchudo
újonc
Szervusztok,
Összeraktam egy fapados Atmos (5.1.2)-es házimozit egy Sony STR-DH790-essel és régebbi hangszórókkal. A vártnál jobban összeállt, meg vagyok vele elégedve VISZONT...
A lejátszóval bajban vagyok, egy mezei PC-vel próbálom meghajtani: a Dolby saját alkalmazásával a Dolby Accessel a teszt erejéig sikerült is munkára bírni az Atmos hangszórókat, úgy baromi jól szól. De ahogy filmekkel próbálkozom nem akar működni, pedig próbáltam több lejátszót is.
Tudtok esetleg erre szoftveres gyógyírt vagy érdemesebb lenne dedikált lejátszót vennem?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz BIGi75 #69819 üzenetére
Igen, a Dayton kalibrált. Én nagyon szeretem a márkát, gyártanak mindent, ráadásul jól. Az XLR viszont nagyon nem olcsó, minimum egy Focusrite 2i2 kell a használatához.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Dorian #69820 üzenetére
Én sem méregetek hetente, volt most is több hónapos kihagyás, amikor nem nyúltam semmihez. Előtte is csak a sub cserék miatt, illetve a bloghoz méregettem. Most amikor újra nekifogok majd valamikor, az a csillapítóanyagok kapcsán lesz.
Azt mondjuk elismerem, hogy az átlagtól sokkal többet foglalkoztam/foglalkozok vele. De csak a tanulási, tapasztalási szakaszban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dorian
félisten
Mármint aki nagyon ráfügg
Azért sztem nem sokan méregetnek hetente vele. Én már többször is adtam kölcsön, úgyis csak unatkozik szegény. Most mondjuk újra kell majd, mert visszateszem hátrébb a kanapét. Sajnos a szoba közepi pozíción az eq-sem segít annyit, hogy hátrébb ne legyen sokkal jobb.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Q
senior tag
válasz VoidXs #69815 üzenetére
Ilyet én nem kérek kölcsön. Pont akkor fog legjobban hiányozni a gazdájának amikor éppen nálam van. Kolorimétert vettem magamnak használtan, közel fél áron, de Umik-1 ritkább mint a fehér holló. De látom szomorú sorsomat, a kíváncsiságom bele fog hajszolni egy vásárlásba.
Eladó: QSC DCA2422
-
VoidXs
Topikgazda
válasz BIGi75 #69813 üzenetére
Köszönöm szépen, szívesen segítek továbbra is.
#69814 Q: Sokan vannak a fórumon, akik kölcsön szokták adni a mikrofonjukat, akár postán is. Sajnos a kijelző kalibrálás tényleg drága, ott az eszköz sokkal több egy mikrofonnál.
-
Q
senior tag
válasz VoidXs #69807 üzenetére
Köszi a választ! Akkor mindenképpen alap egy külön mikrofonos mérés. Ezt szeretném elkerülni, hogy mikrofont kelljen vennem. Meg ehhez jönne a MultEQ-X ára is. Bár, ha kihívok egy szakit, az sem olcsóbb. Kijelző kalibrálásra is annyi pénzt locsoltam már el, hogy...
Eladó: QSC DCA2422
-
BIGi75
senior tag
válasz VoidXs #69812 üzenetére
Nem semmi...én már múlt héten olyan elégedett voltam, hogy nyomtam egy donate-t a cavern oldalán. Remélem él a gomb . Ha nem topikolok a témában biztos hogy nem olyan minőségben mozizok, mint most, és lehet több pénzt elégetek feleslegesen AV technikára.
Egy elégedett felhasználó.
-
BIGi75
senior tag
válasz VoidXs #69791 üzenetére
Egyébként az hogy van tényleg, hogy AVR kalibbal is van bizonyos térhatás (ez alap ugye), de ha a pc a processzor az teljesen más, (AVR puredirectben ilyenkor csak erősít) pattognak körülöttem a golyók, mögüllem 2-3 méterrel középről is jön hang, pedig a surround-ok 0,5 méterrel vannak mögöttem oldalt 1,5-1,5m-re? Többször látott horror-on rendesen megijedek .
Úgy érzem, eddig a "hangbuborék" hátsó szélén ültem, most meg középen, benne.[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
-
VoidXs
Topikgazda
-
mexel
veterán
Értem. Tehát ha az erősítőt szeretném jól kalibrálni, akkor ez nem megoldás.
-
BIGi75
senior tag
Igen, bármilyen box jóval egyszerűbb.
Volt egy alap problémád, miszerint a térhangzáson szeretnél javítani a hátsó falra tolt surroundok és hallgatói pozíció miatt. Erre írtam, hogy a pc-s lejátszás EQval jórészt ezt megoldja ( és emellet sok egyéb más hang problémát is). Én is nvidia boxal játszottam le eddig, én is hátsó falra vagyok tolva és sokkal jobb lett a térhatásom (is) beállított pc-s lejátszással, mint box+AVR kalib felállásban. -
BBéci
legenda
"Szembe nézzenek a hangszórók, közvetlenül a hallgatási pozícióra, vagy érdemes kicsit előrefelé állítani."
Erre már megkaptad a választ egy ábra formájában: a hallgató felé nézzenek a hangszórók.
Ágy? Tehát hálószoba?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
Ez akkor működik, ha PC a lejátszó, annak a kimeneti hangját EQ-zza. Van pár erősítő, amire lehet exportálni, de egyik se túl pontos. A Dynamic EQ általános neve multiband compressor, EQ APO-val például a ReaPlugs megoldja, de szerintem jobban fog tetszeni egy helyes kalibráció.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Real időjárásjelentés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest