Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
Smallnál átviszi a mélyeket subra, ezáltal tehermentesítve az erősítőt, large-nál nincs ilyen.
eL Geri: Ajánlom az Object Demo nevű YouTube-csatornát, még arról is van külön videója rengeteg filmre, hogy mi szól a plafonról. Én eddig egyetlen szinkronos Atmost láttam, az Adam Project-et.
Vhiktor: Az olcsóbb darab szénné EQ-zása.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Quetz
őstag
Azt még hozzátenném, hogy gyakori eset, hogy a front/center hangsugárzók 60-80Hz alatt kezdenek esni hangerőben. Ha small-ra vannak állítva, akkor ennek a problémás résznek a megszólaltatását is átveszi a sub.
Zárójeles megjegyzés: több hangszer is lemegy 30Hz-ig, az orgona pedig 20Hz-ig is.
-
Quetz
őstag
válasz attiss66 #80093 üzenetére
A hangváltó a hangfalakba elhelyezett analóg áramkör, aminek az a feladata, hogy a bejövő elektromos jelet a megfelelő hangszóróra irányítsa. Amire te gondoltál az a "bass management" funkció, ami hangfalak helyett az LFE csatornára irányítja át basszust, a beállításoknak megfelelően.
-
ctrlaltdel13
őstag
Feltételezem van dedikált mélysugarzód.
Ebben az esetben ha small-on van, a megadott vágási frekvencia alatt a szub fog szólni.
A mély hangok előállítására sokkal nagyobb emergia kell, ezért jobb ha azt nem az avr-től vonod el.
Ezáltal több marad a közép és felső tartománynak.[ Szerkesztve ]
-
polcsa
aktív tag
válasz eL Geri #80091 üzenetére
Kb két hete van atmosom, vadászom a contentet.
HBO max-on néhány nagyobb film atmosos, Disney-n elég sok, de mindegyiken csak az eredeti nyelven. Valamelyiken volt egy film, ami szinkronosan is atmosos volt.
Szóval, demokat tölts le, ne a yt-ról nézd, az megnyugtat, hogy működik.
De a nagyobb probléma, hogy amelyik film atmosos, azok se nagyon kényeztetnek el, mert alig hallani fentről effekteket. Néhány film jó, fentebb írt is valaki párat, azok közül Alita, Deadpool fent van a D+-on, de pl Az aszfalt királyai nem atmossal van fent.
Torrenteken minden filmnek van atmosos verziója, ha adtak ki ilyet, de kérdés, hogy hallasz-e valamit fentről. Ha nem, akkor se biztos, hogy a készülékedben van a hiba.
Szóval marha jó lenne ez, ha végre a hangmérnökök(?) elkezdenék használni is. -
attiss66
senior tag
Na erre már szerintem én is tudok válaszolni. A small és a large, nem kis hangfal és nagy hangfal, hanem a small azt jelenti, hogy a hangváltó be van kapcsolva, a large, pedig hogy az egész frekvenciatartomány rá van eresztve, nincs bekapcsolva a hangváltó.
Na erre kiváncsi leszek, hogy jót mondtam e. -
Vhiktor
veterán
válasz VoidXs #80088 üzenetére
Esetleg alternatíva rá?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
eL Geri
őstag
Mi a tapasztalat a content / tartalom terén?
Arra vagyok kiváncsi, hogy vannak 5.1-nél feljebb is tartalmak (felső atmos hangszórók megszólaltatására gondolok)?
Hol, milyenek? Streaming-en, torrent tartalomban? Sőt, még durvábbat kérdezek: szinkronok esetén van rá példa? -
Vhiktor
veterán
Tudja valaki, hogy mekkora érdemi különbség van a Klipsch RP160M és RP600M II között?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
VoidXs
Topikgazda
válasz fishme #80085 üzenetére
Mindenképp small, úgy kapod a maximális dinamikát. A többi opció csak felkeverésre, egész pontosan ProLogic II-re érvényes csak. Ahogy tetszik, úgy használd.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
fishme
tag
Üdv!
Ha a rendszerben van Sub akkor a többi hangfalat "Small"-ra kell állítani mindenképp? Vagy a frontok lehetnek "Large"-on? Illetve a hang kép beállításokkal érdemes foglalkozni? Pl center width, panorama stb.
Sajnos a bemérő mikrofon nincs meg.Yamaha rx-v375
TAGA TAV-606 SE + TSW90 -
Zilko87
tag
A hátsó hangfalakhoz elvezetett kábeleknek egyenlő hosszúságúnak kell lenniük vagy eltérhetnek egymástól?
-
mexel
veterán
válasz proci985 #80080 üzenetére
Az nem baj ha régi, a régiből jobb ha nem hdmi-s mert nem fenyegeti a hdmi panel kimúlás veszély. Régi plazma tv-hez kötné az illető, de ha tv-t cserél sem lenne más rákötve mint a tv. Oda meg elég lesz az optika, dts-ig azon is minden átjön. A hangfalaihoz meg ragaszkodik, valami régi motyóból való szett egyben, passzív sub-al.
Na ehhez valami egyszerű erősítő elég lenne, a tv hangját akarja hallgatni kb. Max egy médialejátszó lenne némi online filmmel.
Csak nem tudom hogy keressek olyan erősítőt keresővel ami nem pre out-os, volt e valami megnevezésük ezeknek? -
mexel
veterán
Egy ismerősnek keresek valami régebbi, talán még akár hdmoi nélküli is jó - erősítőt amin van subwoofer erősített kimenet.
Csak az Onkyp HT-R390-et ismertem ilyenből, de volt Pioneer is ha jól emlékszem. Hogyan keressek rá ilyenre, mit írjak be, ami nem Pre-out-os? -
félisten
válasz fishme #80071 üzenetére
Ez a lényeg,de ezt a hívőknek nem tudod megmagyarázni.Ők kihallják a kábel irányát és azt ha 4 centis átmérő helyett 3 centis van a rendszerben.Nem akartam megbántani senkit,mindenkinek joga van hinni bármiben.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
fishme
tag
Én sem esek túlzásokba, nyilván nem egy 0.25 - ös vezetékkel kötöm be a hangfalat de ezeket a túlzó dolgokat nemigazán tudom hova tenni pl értem én hogy ilyen meg olyan tápkábel biztos nagyon szuper de azt ugyan úgy egy sima konnektorba dugja otthon az illető ami valószínű hogy sima egyes vezetékkel van huzalozva jó esetben 2.5 de ez azért ritka mondjuk nappaliban. Akkor igazából mi értelme van egy kb 1.5 méteres méregdrága kábelnak amikor a falban úgyis egyes vezeték megy?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz polcsa #80068 üzenetére
Egy nyári délután hazaértünk,aztán se áram,se semmi.Néztem megszakítót,le volt egy kapcsolódva,de nem lehetett visszanyomni,folyamatosan lenyomódott.Fél éve lett telepítve az első napelemrendszerem és tönkre ment az inverter és mint utólag kiderült hibásan lett bekötve ,ami nem derült ki a balesetig ráadásul a mérőórám se volt megfelelően bekötve, az inverter nem adhatott volna túlfeszt a házba betáplálásnál,de itt megtörtént.Én nem értettem hozzá,bíztam a szakiban ,aki azt mondta jó minden ő rendezi a papírokat meg a garanciát stb.Az Aegon kiküldött egy szakértőt és a vége az lett ,hogy megállapították a gányolást, se napelem invertert se az akkor elszállt eszközöket nem fizették kisőt még majdnem meg is büntettek.
Az öreg szerelő úgy lopta osztrákból az invertert,nem volt rá semmi papír,(Nekem számlát adott róla,hogyan azt nem tudom ,de az mentett meg a büntetéstől engem)én meg jóhiszeműen hittem neki.(A gázkazán alaplapja,Számítógép,tv,1 hűtő és egy Philips kompakt házimozi lejátszó szállt el )Peres eljárást kellett volna az öreg ellen indítanom,de abbból maximum neki lett volna börtön,nekem pénz nem.Annyi hogy kirúgták a cégétől ,meg ők tettek feljelentést ellene.
2020 ban új rendszert telepítettem ,drága céggel,(Tiszta Energiák)de mindent az utolsó szögig a legjobb anyagokból és előírás szerint.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
embe
nagyúr
válasz Dorian #80067 üzenetére
Igen tudom hogy nem a Denonnál, nem is írtam azt, de az Onkyok még mindig viselik ezt a terhet. A használt újabb modellek eladásánál még mindig meg-megkérdezik, hogy hdmi panel rendben van-e, mert a net tele van ezzel. Szerintem az újabb modelleknél inkább már a fotón illusztrált user error miatt lehet.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
félisten
válasz windlord #80062 üzenetére
Van beépítve. A napelem telepítésnél dobtak be a Tiszta energiás srácok.
Szeretem, elosztóban , hosszabítóban a jobb minőséget hasznáni. Pár éve sajnos nagyon megégettem magam, utána a biztosítóval is.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hirdetésben láttam ... nekem mindig a Denonok voltak amik nagyon melegedtek... Bár lehet ez kivétel. Ilyenekből születnek a városi legendák a miszerint ez vagy az szar, mert Jóskának is megadta magát a HDMI panel.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
air76
tag
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen hozzászólás.A telefonomon szeretnék lejátszani,internet rádiót,az erősítőn keresztül.Igen van 3,5jack a telón,ill a nagy az erősítőn is.(Pioneer vsx-520).Mit szerezzek be hozzá? -
félisten
Én egy lennék ezek közül, ahol semi extra dolgot nem találsz.
nem azt mondom hogy tesco gazdaságos,de azért azt gondolom vannak átmenetek és lépcsők , választék a mai világban a pénzlehúzás és a gagyi között.
Oehlbach kábeleket hazsnálok, nem drágán vettem őket, főleg a vezethetőség és a hajlékonyság, és megfelelő védelem miatt de elvakult Hifis szemmel ez is alja kategória , ahol 4 centis átmérővel rendelkező kábeleket hazsálnak 1 méterre , meg 200 ezer foritnos tápkábeleket. Ugyan ez igaz a SUB kábelekre, Inakustik, Oehlbach, meg Norstone, legolcsóbb verziók.
Volt nálam számomra már minőségi árazással ellátott sub kábel, Audioquest , kb 90 ezer forintba került volna, az ég világon semmiféle eltérést nem tapasztaltam a 6 ezer forintos Oehlbach kábellel nézve.
Az elosztó , hosszabító túlfeszültségvédelemmel ellátott,Schneider,de azt használok mindenhol,a konyhában is a mikróhoz, gépekhez. Nem a fülem hanem a pénztárcám miatt.[ Szerkesztve ]
-
a347
aktív tag
Értem. Szóval a Bi amp tök felesleges az esetemben, illetve teljesen jók lesznek a jelenleg is használt Supra XL Annorum hangfalkábelek. A hangszórók gyári lemezjumperei is maradhatnak?
Azért csendben megjegyezném, ha szétnéznék kinek milyen kábelek, tápelosztók, szűrők, rezgéselnyelők is miegymás van otthon, a saját rendszerében, valószínüleg kevés helyen találnék mezei kábeleket, tesco-s elosztókat, vagy egyszerű villanydrótokat hangszórókábel gyanánt -
Gabesz87
veterán
Egy nagyon láma kérdésem volna. Denon S950H-m van, és egy AKG K935 fejhallgatót csatlakoztatnék (PS5-höz használnám főként). A vevőt RCA vagy jack csatival is lehet csatlakoztatni, manual szerint ha az eszközön, amihez csatlakoztatnám, van RCA, akkor az a preferált. Melyik bemenethez kellene csatlakoztanom? A Phono Audio In-hez, vagy pl. a CD audio In-hez? Ha a jack-el csatlakoztatom, akkor egyszerű, mert elől bedugom a Phones csatiba és kész, az világos. De gondoltam, ha az RCA ajánlott, akkor azt használom.
-
-
Ger_man
senior tag
válasz eL Geri #80043 üzenetére
De mi az értelme, ha úgyis 230V-ra kell kötni őket? Okés van olyan Sony ami aksis, de csak 10 órát tudnak, fogod magad és egyenként töltögeted... sok értelmét én nem látom. Talán a sub-okra még azt mondom van értelme (egyszerűbb egy picivel a pozícionálás), de csak 1 kábellel kevesebb lesz a gond, a 230V megmarad ott is természetesen.
Talán ha nem tudod ideális helyekre rakni a hátsókat, és a kalibrációval javítod ki.Vagy legalább növelték volna a csatorna számot pl az SA-RS5-tel, ami visszapattanós is, pl párosítva a TA-AN1000-sel, de nem, marad 7.2 a maximális csatornaszám. Persze értem h ennyit tud az erősítő tök mindegy h wireless, vagy sem, ha 7 csatornát kezel, akkor 7 csatornát kezel az erősítő.
-
attiss66
senior tag
Ez majd a házimozi kalibráláshoz kell:
"Fontos! Minden esetben Direct Sound (DS) hangkimenetet válasszunk, mert pl. a WASAPI és ASIO is „kikerüli” az EQ APO-t, a benne lévő beállítások nem futnak le."
ez mi, a direct sound hangkimenet?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz eL Geri #80043 üzenetére
Nem tudom, hogy a Sony-n kívül van-e gyártó, aki nem noname ebben a témában. A JBL-nek van esetleg wireless 5.1.4 soundbarja, de az pattintós, nem ajánlott. Egyébként egyik sem elborult árú. Mivel mindkettő saját protokollos rádiós megoldás, a késleltetés minimális.
-
eL Geri
őstag
Miújság a vezeték nélküli (5.1.2-es) erősítő és hangfalak terén?
Gondolom, hogy árban a csillagos ég, de ki az alja? Illetve nincs pl. zavaró késleltetése?
Főleg a hátsó és felső hangfalakra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Azteeek #80040 üzenetére
A RAM piacnak ne nézz utána, a teljes világ ellátmánya egyetlen sorról jön le.
Vhiktor: A prémium autó audio pontosan ugyanígy működik, maximum néhány gyártói kérés és a kalibráció más.
fishme: Nem éri meg a mélynyomó léte kárára minimálisan javítani és még rá is fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Azteeek #80040 üzenetére
Én autóiparban tudom ezt megerősíteni, hajszál pontosan ugyanaz az alakatrész ment az opelbe, mercibe, bmw-be, suzukiba, egyszerre is gyártották őket, szóval nem volt gép átállítás semmi
-
fishme
tag
válasz VoidXs #80037 üzenetére
Köszönöm szépen! És hangzásban, minőségben is megéri vagy esetleg keressek más szettet heco vitas, victus wharfedale pl 160 bol azért ezeket is össze lehet válogatni max aktív mély nélkül.
Esetleg ez a taga is jó lesz belépő szintén? Jelenleg eltax universe van gondolom azért a taga is előre lépés lenne. -
fishme
tag
Üdv mindenkinek és buék!
Egy taga harmony tav 606 se 5.0 plusz egy tsw 90 aktív mély megér 160ezret? Nagyon szép állapot alig használt illetve akinek van ilyen mik a vélemények róla film plusz zene téren?
-
félisten
válasz proci985 #80031 üzenetére
Megoldották,fent van az oldalukon az érintett sorozatszámok amiknél nem működik
H a a tulajo elrendezték anno a régieknél is lehetséges hogy meg van oldva. Az enyém is ilyen ingyenes panel cserét kapott.
A Yamahát javaslom Marantz Slim-mel szemben , az a butított bemérő metódus igazából semmire nem jó, jobb hangzás fog kapni az RXV6 tól.[ Szerkesztve ]
-
Quetz
őstag
A korrekt válasz: A Bi-amp felesleges, hacsak
- A hangfal nem rendelkezik beépített hangváltóval
- Aktív váltást akarsz megvalósítani DSP-vel.Nincs méltóbb kábelezés. A drágább kábelek azért kerülnek többe, mert
cifrább anyagba burkolták azokatnagyobb számot írtak az árcédulára. Gyakori, hogy az olcsó és drága kábel egy gyártósoron készül, majd a vevői specifikáció szerint burkolják be azokat, mint pl. az alábbi példa is mutatja: -
Quetz
őstag
válasz eL Geri #80022 üzenetére
A kérdés nem amatőr, de hogy nem googliztál rá, az igen. A kérdésre a válasz:
Youtube: HiFi Kezdőknek 1: Hangfalkábel csatlakoztatás és banándugók -
proci985
MODERÁTOR
válasz Krissz156 #80030 üzenetére
yamaha mondjuk eleg minimalista az egy HDMI kimenetevel. ha projektorozol az altalaban nem eleg.
egyebkent featurelistara elegge hasonloak, tudasra is. a Marantz kevesebbet tud csatornankent, de az egy slim erosito.
ha jol emlekszem a yamaha a szeriabol a legkorabbi, es a HDMI 2.1 tamogatas finoman szolva is igergetes szinten maradt. szoval arra nezz ra ha fontos.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Krissz156
csendes tag
Plusz még egy kérdés!
Ezek közül az erősítők közül kiemelkedik valamelyik tudásban, hangzásban? Vagy nagyjából azonos szintű mindegyik?
Onkyo TX-NR6100M2
Denon AVR-X2800H
Yamaha RX-V6A
Marantz Cinema70sMarantz-nál kicsit furcsának tartom a 7x50w-ot...
Nagyjából egy árkategória mind.
Köszi előre is!
-
Krissz156
csendes tag
Sziasztok!
Használ vagy hallgatott már valaki esetleg Teufel ultima hangfalakat?
Van egy egész jó külsővel rendelkező kis 5.1 es szett 650€ ért.
https://hu.teufelaudio.com/ultima-40-surround-51-set-105789000?v=105789002
Hifi.de egész jó véleménnyel van róla.
Nem tudom hogy ennyi pénzert van e ennél komolyabb szett akár használtan is.Köszi a segítséget!
-
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Na akkor én meg jövök a talán legamatőrebb kérdéssel Kérlek ne kövezzetek meg!
Vesz az ember x méter 2.5-ös hangfalkábelt. Azt hogyan kell csatlakoztatni a hangfalba és az erősítőbe?
Kései tini koromban, amikor volt egy jó erősítőm (Technics) és vacak hangfalaim, akkor a sodor kábelt csak csupaszon fogattam be az eszközökbe. De most meg látom, hogy van erre valami “banán” ? csatlakozó -
Justsuj
újonc
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnám legolcsóbban, mo-i házhozszállítással megrendelni külföldről ezeket:
Denon S660H
Polk T50 párban
Előre is köszönöm! -
BBéci
legenda
Felesleges pénzkidobás dupla mennyiségű kábelt venni.
Inkább vegyél az adott összegből egy fokkal jobb szimplát!
Mindjárt jönnek azzal, hogy a kábelek nem befolyásolják a hangot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Most, így új év alkalmából bedobnék egy, már többször megrágott csontot.
Bi amp (nem bi wired) üzemben használva, többet kapnék-e hangban egy Arcam AVR21+ B&W 703 S3 párostól?
Régebbi Supra kábeleimet cserélném le a szetthez méltóbb madzagolásra. Emiatt fontos lenne, hogy milyen irányba tegyem meg az első lépéseket.
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Esetleg létezik olyan, hogy milyen kábelt "szeret" egy adott erősítő-hangszóró páros?köszi
-
Vhiktor
veterán
Ismerem.
Ezt a videóját még nem láttam.
De nem kifejezetten a 2023as kiadosk érdekelnek, felőlem lehet régebbi is.[ Szerkesztve ]
-
Quetz
őstag
válasz Vhiktor #80009 üzenetére
Javaslom megtekintésre az Erin's audio corner videoit, kezdve a 2023-as ajánlással. Rengeteg hangfalat tesztel Klippel scannerrel mindenféle árszinten.
-
Vhiktor
veterán
Kizárólag csak mozi.
-
félisten
válasz Vhiktor #80009 üzenetére
MA bronze 100 ,esetleg Silver, ha Pénzbe belefér. ezek is komoly méretekkel és hangzással bírnak,de az RP160 M eléggé egyedülálló, ha szereted a Klipsch hangzást.Nekem is 160 Volt, a Bronze 100 is hasonlót tud ,de a Klipsch mozira jobb volt. MA Silver azért más kategória már.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
Klipsch RP160m, illetve RP600m II helyett más/jobb alternatíva?
-
embe
nagyúr
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
tranceplanet
addikt
válasz fishme #80005 üzenetére
Wharfedale Diamond és az Evo széria nagyon jók, Quadral szintén csinál jó cuccokat. Ezt amit írsz amúgy egyöntetűen nem lehet kijelenteni, hogy melyik márka milyen minőségű, mert amiket felsoroltál márkákat, vannak belépő és felsőbb kategóriás cuccaik is. Részemről a Polk és a Quadral és a Wharfedale is ajánlott. Viszont lehetnek márkára és sorozatra jellemző hangkarakterek - "signature" , ami nem mindenkinek jön be.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
félisten
válasz fishme #80005 üzenetére
Sajnos nem tudom összemérni ezekkel meg hát nagyon építeni sem lehet arra a saját füleden kívül mi tetszik neked Amiket írtál azok között vannak már régebbi hangfalak. Polk amerikai gyártó a T50 tavaly kifutott sorozat, elég jó értékelésekkel. Ezt személyesen is hallottam és állítottam be, ár/ értékben szerintem nagyon jó kis cucc belépő kategóriában.
Hecoról jókat halottam a hifis fórumban,de nem halottam még személyesen egy típust sem tőlük..[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz fishme #80002 üzenetére
Tudom ajánlani a T50 Polk Audio frontokat.
van itt az aprón is egy garis pár még, és jófogáson is láttam.[link] lehet kicsit alkudható is.Ahhoz tudsz venni új centert ha nincs használtan: [link]
meglepően jól szólnak az árukhoz nézve.
A subot nem tudják kiváltani természetesen,de elég jól szólnak az alsó tartományban is.[ Szerkesztve ]
-
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Yamaha rx-v375 erősítőm ehhez keresek két frontot és egy centert,
amire használni szeretném: tv-nézés néha filmezés Netflix stb ritkán zenére is, jó lenne ha sub nélkül is lennének szép mélyhangok.
Jelenleg két eltax frontom van center nincs ennél szeretnék valami komolyabbat.
Keret 100 ezer Ft környéke milyen márkát, típust tudtok ajánlani? -
eL Geri
őstag
válasz nevemnetudd #79998 üzenetére
Kezdő szetnek milyen ez a Wilson? Nagyon gagyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest