- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szucsinka
őstag
sziasztok
egy 965 ds3-as lapom van benne ficeg egy E6600-os proc 3.2ghz-én járatva 1.375fesszel(8x400)fsb
és 4X1GB kingmax 800mhz-és ram 1.9voltnaa az a gondom hogy elkezdem felfele huzni az FSB-ét és már 810mhznél kékhalál 2.1v
mikor csak 2x1GBvolt benne860 mhz-ét is vitte .olvastam hogy,4 ramot nehezen lehet benne tuningolni DEennyire??
ha valaki tud okosat segilsen má légyszi -
Rick4
félisten
válasz
Johnny Cage #1894 üzenetére
master/slave jumperolásról beszéltünk..
-
mikk2000
őstag
válasz
Johnny Cage #1894 üzenetére
SATA vinyón jumper SATA1/SATA2 mód beállítására szolgálhat.
-
tlac
nagyúr
válasz
Johnny Cage #1890 üzenetére
BIOS látja, eszközkezelő is látja és szerinte az eszköz megfelelően működik.
win: vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógép-kezelés/lemezkezelés
-
slayer006
addikt
válasz
Johnny Cage #1887 üzenetére
szvsz. SATA -t nem kell jumperolni
-
tlac
nagyúr
válasz
Johnny Cage #1887 üzenetére
sata-s vinyót slave módba jumperoltad?
partíciót kellene létre hozni rajta
-
Johnny Cage
addikt
Van egy kis gondom. DS3 laphoz vettem egy SATA-s Samsung H501LJ tipusú vinyót. Mellette van egy PATA-s Seagate IDE-re kötve (master). A Samsung SATA, sárgára rádugtam, slave módba jumperoltam, BIOS látja, eszközkezelő is látja és szerinte az eszköz megfelelően működik. Csakhogy nem látom a meghajtó betűjelét, ergo nem tudom elérni. Se Total Commander, se sajátgép. Ötletek? Jumperolási probléma lehet?
-
Qru
MODERÁTOR
Böngészőbe beírod, hogy: prov.chello.hu aztán ott megadod a felhasználóneved és jelszavad (chellos szerződésben benne van). Ilyenkor újra regisztrál a rendszer és mehet a net újra.
Régen (amíg vol letöltési limit) a nagy letöltők (én nem vagyok az, persze
) azt csinálták, hogy újra regisztrálták a mac címet, mert ilyenkor nullázódik az adatforgalom számláló. Még is csak jó ha az embernek két lan kártyája van.
-
deedee
őstag
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
a régi gépen motorolla kábelmodem gondtalanul ment usb-n keresztül,csak kérte az alaplap telepítő lemezét,hogy feltelepítse az usb portokat és már ment is a net...
most viszont mivel nincs telepítő lemezem,gondoltam lan-on keresztül netezek....marvel-t feltettem és kéri az ip-t....usb-nél sosem kért ip-t újat...ja és alaplapi lan van,nincs külön kártya a gépben...
csak ebből gondoltam,hogy az alaplap telepítőlemeze megoldaná az usb-s problémát...
de akkor most körülnézek a netes/chellos topikokban is....
mégegyszer : thx a segítségeket mindenkinek
ja és sp2 fennt van,természetesen
-
Rick4
félisten
-
mikk2000
őstag
USB-hez nem kell külön driver XP-hez, ha SP2-őt felteszel akkor az USB2-vel se lesz gond, de érdemes eleve SP2-essel integrált XP-t telepíteni.
Nem nagyon tudom a chellód hogy működik, de mintha a hálókártya azonosító számához rendelnék a net előfizetést, tehát ha ez megváltozik akkor evidens hogy net nuku, ez esetben az ügyfélszolgálattal kell nyilván egyeztetni. Chellósok majd pontosítanak. Szerintem a kérdésednek semmi köze a DS3-hoz, az sem valószínű hogy a lap összes USB portja rossz lenne, tehát a kérdésedet inkább internet-probléma gépcsere esetén témakörben kéne feltenni.
Egyébként csak örülhetsz ha "elveszett" a lap telepítő lemeze, mert így friss eszközillesztő programjaid lesznek
-
deedee
őstag
üdv!
vettem egy komplett gépet,de az alaplap telepítő lemeze elmaradt...
újra raktam az xp-t.a régi gépemmel leszedtema netről a hang és a bios cuccokat...leszedtem a marvel lant is és fel is telepítettem,de nem megy a net...
az usb-s illesztőt telepítőt honnan lehetne leszedni?megpróbálnék usb porton keresztül kapcsolódni a netre...
de ha valaki mélben küldené a cuccot,azt is nagyon megköszönném...
965p-ds3 a lap típusa
thx előre is a segítséget
ui: a marvel valami ip frissítést akart kérni valahonnan és ez nem sikerült neki...talán a upc/chellóm van/rendszere lassan reagál,ha másik gépet kötök a netre?
-
-D4nO-
tag
Sziasztok.
Vettem egy dfi lapot, de nem indul be.Valószínüleg csere lesz, de sajnos iylenre már nem tudják.Ilyen árfekvésben van ez a gigabyte 965ds3 rev. 3.3, asus P5B és a GA-p35 ds3 is kb.
Melyiket válasszam? -
Danken88
csendes tag
Nah akkor márcsak az a kérdésem lenne aki járatos DS4-ben és BIOS-ban hogy melyiket tegyem fel?
Legfrissebbet (f10)? Gondolom az újabb mindig tartalmazza a régieket,de azért erősítsetek meg pls
Előre is köszi -
tlac
nagyúr
válasz
littlelion21 #1860 üzenetére
az eist, c1e nem függ össze az s1, s3-mal
s3 hibás tuning alatt
s1-nek azt hiszem működni kellene (alapból ez van a biosba beállítva)Robi_73:
szép!
g0-ás?
tr-xp120 hogy viseli?Danken88:
új bios-szal menni fog, de majd közöld az eredményt, hogy mire jutottál -
Danken88
csendes tag
válasz
pottyoske #1196 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám lenne DS4-es lappal. Elméletileg minden ok csak nem ad képet...
Én azt a tanácsot kaptam, hogy frissítsem a bios-t, mert csak utánna látja az 1333 fsb-s procikat. Nah itt kezdődik a bökkenő... Ha nem látom nem tudom frissíteni, szal kell szerezni egy régebbi procit ami belemegy, BIOS-t frissít és utánna menni fog elméletileg....
Akkor ez tuti?
HA mégsem oldódna meg szerintem várjuk a további ötleteket. Előre is köszi.
(Adatok: 965P DS4 (asszem rev 1.0), 2*1 giga 800, e6550, 8600gt oc) -
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Ma kapott a lapom (DS4 rev1) egy Q6600-as procit, és nem csalódtam benne!
Alapfesz stabil 3200mhz-en (1.25v), csak az MCH-nak kellet 0.1v feszt adnom.
-
Max3l
tag
Sziasztok!
Van egy giga s3 lapom és lenne egy olyan kérdésem vele kapcsolatban hogy biosban hol lehet kivenni azt, hogy ha nincs terhelve a proci akkor ne vegye vissza a szorzót?
Üdv.: Max3l
-
littlelion21
addikt
Üdv!
Tenap "odaengedtem" a Barátnőmet a gépemhez...2 óra után a gép csak cmos reset-re reagált...
Mint később kiderült el akarta "altatni" a gépet /sleep/, csak ez a funkció a windowsban nem volt engedélyezve, és a tuning miatt az energiagazd.funkciók is ki vannak kapcsolva.
Az altatás funkció, és a BIOS-os energia.gazd. funkciók így összefüggésben vannak? -
djxp01
senior tag
Tud valaki vmi infót arról, hogy ezek a modulok gond nélkül mennek-é DS4 2.0ban ? >>
2x1Gb Geil Ultra 1000Mhz - Micron D9GCT Chip - 1000Mhz 4-4-4-12 - Narancs hűtőborda -
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #1856 üzenetére
Végülis nincs min csodálkozni, a szoftveres megoldások a CPU-t használják, egy célhardver pedig jóval hatékonyabb. Nem tudom mi az a bandit, javasolni se nagyon tudok, esetleg hangkártyás topikban érdeklődj, nekem csak annyi volt a lényeg hogy olcsó és hardveres legyen, így lett audigy2 value. Esetleg valami olyasmi (hang)kártya lenne jó (hosszú távra) ami a vista driver modelljével teljesen kompatibilis, hogy ne vesszenek el funkciók alatta vagy ne kelljen mindenféle segédprogrammal trükközni.
Azt modtam hogy hogy az alaplapi LAN is szoftveres? -
littlelion21
addikt
válasz
mikk2000 #1855 üzenetére
Azt a k*rva...ami Neked 1,5-2%, az nekem 40-45%!!! Mondjuk nekem máshogy néz ki a grafikon, nem csak nagyságában más, hanem a "csúcsok" között 0 az érték.
Azt hiszem, ma tényleg belepróbálom a Seismic Edge-t.
Ha az sem jön be, tudnál valami konkrét típust ajánlani (mondjuk BandiT listájáról v akárhonnan)? -
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #1854 üzenetére
Nekem 1,5-2% a max mindegyiken.
A képen a 3D hardware grafikonja van.
Azzal azonban egyetértek hogy attól hogy egy hangkártya hardveres, okozhat akadozást játákban, és hát pont a creative cég az ami híres szar drivereiről.
-
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #1848 üzenetére
A filléres kártyák nyilván szoftveresek, tehát ugyanúgy tehelni fogja a procit. Nekem egy sima audigy2 value van, de nem hinném hogy szoftveres lenne
Ha kipróbáltad azt a progit amit írtam, akkor írd be hogy mennyi terhelés jött ki az alaplapi csipogóddal, vagy egyszerűbb ha magát a képet felteszed valahova (png-ként, és ne a képfeltoltes-re), és akkor kiderül hogy az enyém szoftveres-e
-
Valaki megtudná mondani a BIOS-ban milyen bill. kombinációval tudom előhívni a rejtett beállításokat?
-
-
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #1844 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
nekem is ben tvan egy pci-os hangkártya, egy audigy2-m van, teljesen másképp szól, mint az alaplapi, és 3K-ért vetem, ennyiért teljesen jó ár, még 5K-ért is megéri megvenni, jobbak az újabban sem lesznek...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Egyszerű a dolog: megnézed alaplapi integrált hangkarival hány fps-ed van egy adott játékban, aztán letiltod BIOS-ból, beleteszed a hangkártyát és úgy is leméred ugyan úgy ugyanott stb. Többféle hangkarinál ugyan így megnézed melyiknél kapsz nagyobb fps-t és az a nyerőbb.
Ennél a tesznél nagyon! fontos, hogy cpu limites beállításokat alkalmazz és ne vga limitest, mert kevésbé jön ki az fps különbség utóbbi esetén (tehát alacsony felbontáson, no AA, no AF, no HDR, stb).
mod: szerintem már egy 2k-s SB Live 24bit is megteszi, bár hangkarik terén nem vok nagy szaki. Ez ügyben keress meg egy hangkaris topikot szvsz.
-
littlelion21
addikt
Hello!
Tudom, nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de: az alaplapi hang kiváltására milyen hangkártyát ajánlotok, ami nem eszi + a proci erőforrásainak 20-40%-át? Úgy 10-12e körül!
Még valami: milyen szintetikus tesztprogrammal tudom leellenőrizni, h mennyit 'eszik' az alaplapi hang? Csak mert van kölcsönben egy Philips Psc705 karim, és azt is szeretném ugyanígy letesztelni, és amelyik kevésbé terheli a procit, az marad! Egyébként a Philips-ről ilyen téren csak rosszat hallottam... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
mikk2000 #1842 üzenetére
Árnyékot, jah nem árt levenni főleg 7900GT-nél ha újabb játékot próbálok...
NWN 2 max részletességel 1280x1024-ben árnyék nélkül 30fps-el megy pont elfogadható eset.
mod: Rick4: Bios-ból tudsz chipet váltani (vagyis bios-t) de van vmi billentyű is rá (talán F8 de leeht az a boot menü? most nem ugrik be hirtelen) hogy bootolás közben is tudjál váltani.
-
Rick4
félisten
peersze, hidegen van gond....lehet, nem működik a szivató?
3X megpróbálta, nem indult, utána is erőlködött végtelen ciklusban....most jó, az F9cel választottam a bios profilok közül, és megy ugyanúgy 7X400on, mint eddig. csak az lett volna fontos, hogy a biossal hogy lehet trükközni a két chip között, vagy valami tuti biztosat csinálni, hogy jó legyen. most okés a cucc...bár én reggel bekapcsolom, este kikapcsolom, sokat nem vacakolok vele...
-
Qru
MODERÁTOR
Ha hidegen indítod tuningolt értékekkel akkor is csak ki-be kapcsolgat? (ez kizárná a túlmelegedés hibáját) Kipróbáltad az új ODD nélkül is?
Igen elméletileg ha nem stabil akkor 3x megpróbálja elindítni ha nem akkor átáll a másik bioschipre és indul alapon. Lehet vmi miatt sérült a tartalma... Esetleg próbáld meg, hogy ráírod a legújabbat vagy ha az van most is akkor újra ráírod.
Ráadásul ha alapon stabil akkor még gariba is hiába viszed. -
-
mikk2000
őstag
válasz
Vis Major #1834 üzenetére
Ezen mi a bődületesen rossz eredmény? Egyébként a 3DMark programból többféle van, tehát jó lenne ha odabiggyesztenéd mögé a főverziószámát, ami 2000, 2001, 03, 05 stb. szerencsére itt látni hogy ez a 06, a részletes végeredményből.
Nekem : videókártya alapon, CPU húzva (3.1Ghz/440FSB)
Értékeljük. 30% nagyobb CPU eredményt kaptam, ha alapon hajtod a CPU-dat, akkor osszuk el a 3.1Ghz-et 2.33Ghz-el; 1.33-at kapunk tehát tökéletes.
A másik kettő 5%-al kisebb mint az enyém, ez se vészes, ez szerintem betudható a CPU sebesség különbségnek, hiszen nekem 2,1Ghz-en erre a kettőre 1762, ill 1949 jött ki.
Másnak más alaplappal a videókártyát nem húzva 2-3Ghz-es Core2-vel milyen eredmények jöttek ki hogy ezt rossznak tartod?
-
hoffman_
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz
hoffman_ #1826 üzenetére
miért nem vagyok kispályás? elmúltam már 33, csak megengedhetek maganak 2db tévét....még ha nem is a legkisebbet...
bios sem indul el, így a vinyón levő progiknak sok köze nincs a neminduláshoz...mindössze egy PIO 111D-t cseréltem le egy NEC 7173A-ra...mondjuk azzal is szenvedek, mert nem tudok rajta firmware-t frissíteni....valami cheksum errorral megáll már az elején...
-
Vis Major
tag
Okozhat az alaplapom a 3dmarkban nagyon rossz mutatót? ds3-om van, e6550, 1950 pro mellé.
Valami bődületesen rossz eredményt hozott a 3dmark teszt.
Kipróbáltam a f.e.a.r.-ben is, de ott olyan eredményt dobott ki a teszt, mint általában a többi 1950 usernek.
f10-es a bios.
-
fer
őstag
Mi ez az : ACPI Suspend Type? És melyik beállításon érdemes hagyni?
-
Rick4
félisten
válasz
hoffman_ #1824 üzenetére
megvettem valamikor májusban, azóts ennyin ment. volt benne több kraft is, megy 450en is (ezt próbáltam) csak visszavettem, mert minek..
a másik szobában meg ott figyel egy 94 centis LG, na azon az igazán tuti.... kb 3-4 hónapja még játék sincs feltelepítve, még 3D-s alkalmazás sem, de 4 méterről simán lehet netezni...
-
Rick4
félisten
egy Giga 965P-DS3P lapom van az adataimnál látható konfigban, és emelt FSB értékkel, eddig hibátlanul ment, most viszont vacakolt pár napig, indításkor próbálkozott, de nem jött be a bios sem, minden beállítás a régi volt, szal nem tudom mire vélni a dolgot, nem tudott több sikertelen indítási kisérlet után sem elindulni, így cmos clear lett belőle, még a jumpert is kivezettem a ház oldalára, hogy megoldódjon a probléma, valami bibi lehetett, mert a végén már az elemet is ki kellett vennem, hogy induljon. utána F9 xpessrecovery2-vel indítottam, és a def. profilt választottam. van valakinek ötlete, hogy mi lehetett ez?
-
hoffman_
nagyúr
Uhh de égő
2x ment el...nem volt szándékos
-
hoffman_
nagyúr
A mester megmondta az imént: vga...
Bár én hasonló dilemmával állok szemben...hogy 965 DS3P lapom P35re cseréljemEbbe a prociba vga és lap alapján nem-igen van értelme beruházni,hisz lassan itt az új proci generáció(mint ahogy megszokhattuk)
A piacon lévő karikat meg 3,15ön sztem maradéktalanul kihajtja a 6300asSzerintem
-
Qru
MODERÁTOR
Egy kis tanácsot kérnék Tőletek! Gondolkozok, hogy lecserélem az E6300-am E6600-ra. Érdemes? 10k-t kéne rádobnom az E6300-amra. Néztem a cache sebességéből adódó különbségeket: 0-10% között mozog ugye. 10% főleg játékokban ami fontosabb a felhasználási területet nézve. Lassan vga-t is akarok fejleszteni (7900GT-hez bőven sok az E6300 3,15GHz-en). Attól is tartok, hogy E6300 nagyon hamar elértéktelendik már. Érdemes 10k-t adnom a nagyob szorzóért és a +2MB L2 cache-ért? Vagy azt a tizest inkáb vga-ba öljem és/vagy másik deszkába (P35 DS3R pl)?
mod: bár lehet inkább C2D topikba való lenne a kérdésem...
-
Evil1
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy gigabyte ds4, e6750, 4* geal 1gb 800 ultra platinum boldog tulajdonosa, hűtés egy ninja +500 as enermax liberty.Gondom a következő, 3.2ghz, 8*400 ra belőttem, 1.35V -al 1:1 ratio val, orthos minden tesztje futott legalább 1-1 napig, +játék, tömörítés, egyáltalán mindenféle használat, problematika a következő, néha restartnál ki be kapcsol a gép, majd biost visszarakja defaultra, de néha win boot kor is ezt csinálja, de csakis ekkor, amúgy mint mondottam semmi jele instabilitásnak.Amit próbáltam, bios frissités, több fesz a procinak, memóriáknak is a default 2.1V helyett többet adni, időzítésekkel játszani (default 2,2,2,14) stb. ,eredmény nincs, néha csak hülyéskedik az említett esetekben, ötletem már nincs, jelenleg 3.3ghz en megy az orthos egy jó idejen semmi jele problémának.Olvastam valamit visszább, hogy a 4 modul a ds lapokban nem túl szerencsés, van ennek valami alapja, esetleg valami tipp, hol lehetne még állítani a dolgokon?
-
mikk2000
őstag
válasz
trident #1808 üzenetére
Természetesen rendes hifis hangdobozokra gondoltam, egy füles meg se közelítheti azt a teljesítményt. Mielőtt megkérdeznéd hogy miért írtam ha egyszer ez genius fülessel kombinált miki akkor nyilván a fülesen hallgatod, akkor válaszolok hogy azért mert lehet hogy a miki lénye hogy a szádhoz közel legyen és ne kelljen hajolgatni egy fix asztali mikihez, tehát a füles rész csupán támasztási/felfogatási célt is szolgálhat akár, ami mellett még dönghet a hifi.
Azt hiszem kimaradt a felsorolásodból a legfontosabb, amit pedig írtam, hogy egy sima hangrögzítő programmal rögzíts felvételt, és ha az jól sikerült, akkor a neteddel, annak kihasználtságával, vagy a csevegést megvalósító progival lesz gond, mert egy mikrofon jelét feldolgozni nem igazán bonyolult dolog, visszhagot megvalósítani az külön programot igényelne egyébként
-
trident
csendes tag
válasz
mikk2000 #1806 üzenetére
Mikrofonos fejhallgató, gondolom pár watt a teljesítménye, a hivatalos oldalon nem láttam feltüntetve ezt.
Minden alkalmazás során: hardware kipróbálása, teamspeak, team fortress 2.
-alapesetben ha semmit sem állítok, akkor egyre hangosabban "loopol" (elnézést, de igazán jó magyar szó nem jut az eszembe) - és egy masszív rave élményben lesz részem
-a fenti beállításokkal pedig visszhangzik.
-már alapesetben is látom, hogy kap jelet.
A tisztításos tanácsot megpróbálom máris, de relaítv új az alaplap, mikrofon nem is járt benne, szűz volt még...
Köszönöm, nézem.
-
mikk2000
őstag
-
mikk2000
őstag
válasz
trident #1804 üzenetére
Szép leírás csak pont a lényeget hagyod ki, tehát hogy mi az a program amiben ezek a hibák jelentkeznek, mivel mások jelzik a hibát ez netes felhasználást jelez, az IP pedig nem optimális folyamatos beszédátvitelre. Ettől függetlenül :
a, kipróbálod egy másik mikis fülessel, akár a boltban is adnak rögtön másikat próbálni
b, tiszta alkohollal lepucolod az érintkezőt, megvárod míg megszárad, majd 9-10x ki be dugod a csatlakozóba (határozottan), majd megint megtisztítod, és megvárod míg megszárad.
c, nem rögtön chatprogramra/online játékra vetni magad, hanem felvételt készítessz valamilyen audio felvevő programmal, majd azt visszahallgatva el lehet dönteni hogy a chatprogram hibás-e/vagy ha az valamilyen online játék akkor annak a hangmegvalósítása nem oké nálad pl mert maga a játék elveszi a (feltöltési) sávszélességed nagy részét. Vagy csak simán töltessz is fel közben ami megeszi a sávszélt.
Nem tudom mekkora hangszóróid vannak, de a sima begerjedés is szóba kerülhet, tehát ha 2*100W-al megy a COD pl, az bizony visszajut a mikibe, és begerjed.
-
trident
csendes tag
Sziasztok,
Vásároltam tegnap egy genius sztereó mikrofonos fejhallgatót, [link].
Miután használni akartam, szóltak, hogy felőlem csak éktelen recsegeés, ropogás, zaj hallatszik.A driverben és a vezérlőpultban kutakodtam, nagynehezen sikerült elérnem, hogy zaj helyett a hangom hallatszódjon, DE
-ha csak halkan is, de van visszhangom.
-ha valaki sokáig beszél, akkor berecseg, ropog, zajt hallok néha a másik féltől.gigabyte 965p s3 alaplapom van, (természetesen friss driver fenn) néhány ss a beállításokról:
[driverbeállítás] [ez is] [szintén] [hangtulajdonságok] [telepített programok, driverek]
Korábban elég volt csak a vezérlőpult/hangok/hardver kipróbálását futtatnom, nem kellett pöcsölnöm. Sőt tanácstalan vagyok, hogy ez most hardver vagy szoftver probléma, remélem tudtok megoldást mondani.
Találkoztatok hasonló problémával? -
adalbert1
veterán
Átköltöztettem a DS4-emet az új házába, kapott egy E2140-es procit is, amit gond nélkül megismert F10-es bios-szal.
Viszont mivel most lényegesen kisebb és rosszabbul szellőző házban van kicsit aggódok a heatpipe hőmérséklete miatt... Ha minden alapon megy, nem fog túlságosan túlmelegedni?
Most a ház oldalát levéve is már melegnek tünik (kézzel nézve, semmilyen eszközöm nincs amivel lehetne mérni). -
GaB-V8
csendes tag
válasz
mikk2000 #1800 üzenetére
iPON-ban vettem. Remélem azért a durva részek, amiket írtál kimaradnak
Nekem a leg szarabb, hogy vissza kell vinni, (gépet darabokra szedni, ráadásul ki tudja meddig nem használhatom). Szóval elhiheti a kisker, hogy nem jókedvemben szivatom
Amúgy télleg ilyen drasztikusan leszívja a procit a hangképzés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest