- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
braker
tag
Ahogy láttom 4850-ből nincs ddr 2 igy az kilőve nekem.
-
braker
tag
Tényleg enyire rossz ez a videókártya? Most egy Nvidia 7500-as van annál bármi jobb szerintem.De nemlétezik hogy olyan gyenge lenne ez a videókártya hogy az új játékok ne műkődnének rajta.Nekem nemkell egy nagy erőmű ami a játkokat 90 fps-el visszi nekem elég ha műkődiknek a játékok és pár évig tartson ki a kártya.A 2 giga ram megvan azzal nincs probléma mondjuk abbol is lehetne 1 picit tőbb.1 kérdés ezek a kártyák ddr2-ben is jobban teljeseitenek mint az ati 5570-en?
-
Bluegene
addikt
működni működni fog, belemegy
bár nagyon vérszegény a gép, ha játékra kell(2 giga ram minimum, core2 alapú proci)
énszerintem ha játszani akarsz ennyi pénzért 4670, 4850est vegyél, de ha mindenképp 5570 kell akkor se ddr2-est, ddr3-ast nézzél
sokat nem érsz h dx11-es mert a videokártya olyan harmatos h nem bírja el, érdemes egy régebbi de izmosabb dx10-es kártyát venni, ugyanannyi pénzért
-
braker
tag
Hello mindenki azt szeretném megkérdezni hogy Gigabyte GA-965P-S3 nevű alaplap jó lenne-e 1 ati 5570-es ddr2-es kártyának 1 intel pentium 2.66 Ghz-nek és 1 fsp 400-as apn tápnak?
-
Bluegene
addikt
nagyon leült a topik remélem nem az én kérdésem miatt
-
Bluegene
addikt
hogyan viselkedik a lap 2X512+2X1GB ram társaságában?
lehet h ez lesz csak azért
2X2 gigát és 2X1 gigát jól vitt, de négy modullal ráadásul más méretűvel hogyan viselkedik a lap?
-
fer
őstag
Olyan gondom akadt, hogy amióta újraraktam a win7-et ahci módban, ha beteszek egy ide winyót a rack-be, nem indul el, csak azt írja ki: "Detective drive, kérem várjon" és nem történik semmi, a hdd led sem villog, már vártam egy 40gigás winyónál 15 percet, de semmi, egy 250-es winyóval is ua. a helyzet! Cseréltem már kábelt is, közvetlen rádugtam rack nélkül, de semmi változás! A biosba sem tudok belépni amíg bent a winyó, ja és az F14-es bios van fent! Aki már járt így és tud megoldást, kérem ossza meg velem!
-
fer
őstag
Az ahci-nek melyik sata csatlakozóba, jön ki az előnye ncq stb.?
-
Sziasztok!
GA-965P-DS3 rev. 1.0 lapom van.
A CPU támogatási lista nem tartalmazza az E3300-as Cerkát, de pl az E5200-as Pentiumot igen, ami tudtommal nem különbözik tőle sokban. Próbálta már valaki mégis?
Mire számítsak? R0 steppinges procit akarok belerakni.Köszi!
-
tlac
nagyúr
persze, azért írtam, hogy több legyen a hozzászólásom...
ígérem, nem kérdezek többet
majd a többiek segítenek, ha meg merik kockáztatni, hogy hasonló választ kapjanak érte...
és nem írtál le mindent, nekem nem világos és nem tudom, hogy honnan veszed, hogy a többieknek az, hiszen csak én írtam...
sok sikert! -
fer
őstag
Nem akarlak megsérteni, de te annyira egyszerű vagy, hogy az már fáj! Az ATA miért nem egyértelmű, nem azt írtam, hogy SATA! Én nem állítgatom az ahci-t, hanem áttértem rá, ez nem ua.! Ha meg nem tudsz épkézláb segítséget adni, akkor inkább ne is írj! Csak azért irkálni, hogy növekedjen a hozzászólások száma, az nem a hozzáértést fogja dicsérni!
Ha megsértettelek, bocs, csak én úgy érzem mindent leírtam az első hsz-ban, csak te mindig olyanokat kérdezel, ami világos mindenki számára, csak a probléma nem! -
fer
őstag
Történt egy érdekes dolog amióta áttértem ahci-re, és win7-et (64bit), használok! betettem a rack-be egy Hitachi 320-as ATA winyót, és amikor másolok rá, az egész rendszer elkezd akadozni, az egér is, a procihasználat is ingadozik 10-45%-között, a másolás is alacsonyabb lett, mint xp-n volt! Ez most az ahci-tól, vagy a win7-től lehet! Az biztos, hogy az ata winyó nem támogat ncq-t, ez is lehet a hiba oka?
Ha valaki járt már így, és talált rá megoldást, ossza meg velem legyen szives!
Előre is kösz! -
7Heads Drago
veterán
válasz
dvdbackuper #4081 üzenetére
Sajnos a csere tápom is Coolink, csak 450-es.
De azért kipróbálom majd holnap. -
dvdbackuper
őstag
válasz
7Heads Drago #4080 üzenetére
sztem az a proci fesz...
cseréld ki a tápot... -
Dreft
csendes tag
válasz
7Heads Drago #4071 üzenetére
BIOS a legfrissebb stabil (F7) van fenn.
Csak azért szeretném bekapcsolni mert úgy a leghalkabb amikor működik.
+ 2 valami hőmérsékletét is méri ha be van kapcsolva. -
-
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4075 üzenetére
Ezek szerint nincs kék halálod, akkor vedd ki a pipát az automatikus újraindulás elől!
A tápcsatlakozónál a jó kontaktra akartam kitérni, hogy nincs-e valami lazán ami esetleg okot adhat ilyenekre! -
7Heads Drago
veterán
Mit nézek rajta?
Nem rég cseréltem vga-t is és nem sok minden változott tőle. Illetve egy 500-as Coolink táp különböző ágaira van vga is dugva. És még teljes terhelés és húzás esetén is alig éri el a 300 wattos fogyasztást a szünetmentes szerint.
Ami még kicsit fura az egészben az a tuning. 413 mhz-ig szinte alapfeszen megy a 6420-as proci, (az NB +0,1 voltot kap), de 414-en már sehogy sem indul. És kipróbáltam már néhány variációt. (400 mhz feletti fsb-nél viszont a tesztek lefutnak de egy idő után mégis kifagy)
400Mhz-en viszont van hogy csak 1-2 hét után csinál olyant hogy ráklikkelsz pl. a Firefox "új ablak"-ra, és helyette restartol. De mindig máshol és teljesen váratlanul indul újra.
Szerzek majd egy kis pasztát.... -
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4073 üzenetére
Szürkét használtam, ha jól emlékszem titan! De bármilyen paszta megteszi amit proci alá lehet tenni! A lefagyás oka lehet más is, pl. nézd meg a vga kiegészítő tápcsatit!
-
7Heads Drago
veterán
Kösz.
2x400 megy most. Az 1066-hoz 2,66x szorzót kell beállítani. És arra is gondoltam hogy lehet hogy egész szám jobban tetszene neki. Ha visszább veszem az FSB-t akkor ki is tudom majd ezt próbálni (3x). (Persze így meg vesztenék a Cpu erőből, de a ramokat ki tudnám szűrni)
Sajnos néha csinál a gép lefagyást ok nélkül. Szünetmentesen van a gép és már az 1Gb Kingmax -al is csinálta. És nem is kimondottan nagy terhelésnél, és nem is játék alatt.
Lehet hogy tényleg pasztáznom kell....
Te mivel csináltad?(paszta) -
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4065 üzenetére
Ha jól értem 1066-on nem akarnak menni a memók, de 800-on minden ok! Hát nekem sem hajlandóak a csx memók 1066-on menni hiba nélkül, de 900 jól mennek! Szerintem a lapnak túl magas az 1066-os freki! Én elvittem egyik haverhoz a ramokat és nála a p35-ös lapban hiba nélkül mentek 1066-on! Szerintem nem a ramokkal van a baj, bár a régebbi kingmaxok nem mind bírták a ráírt frekit, ezt több fórumban olvastam, ezért kerültem is ezt a ramot, de mára már lehet javult a helyzet náluk is! De még meg lehetne próbálni más fajta 1066-os ramot is, de szerintem nem fog változni a helyzet!
Még egyet megpróbálhatsz, attól függ milyen régi a lapod, az NB borda újrapasztázást, nálam bevált, 2-3 fokot esett a hőmérséklet, és sokkal gyorsabb, stabilabb lett az egész rendszer, bár a leszedése egy kicsit nehézkes volt, az a ragacs nagyon odafogta!
-
Dreft
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Egy GA-965GM S2 alaplapom van. Ha bekapcsolom az Intel QST-t akkor többször újraindul, de csak a BIOS-ig tart. Ezek után csak áramtalanítás után indul el rendesen, de rettenetesen lassú.
Újraindítani, elindítani csak újabb teljes áramtalanítás után lehet. Ha kikapcsolom az Intel QST-t akkor rendesen működik. Mi lehet az oka?
Proc D945, Kingmax 800-as ramokkal.
Aki tud ebben segíteni annak előre is köszönöm. -
Bluegene
addikt
válasz
7Heads Drago #4067 üzenetére
nem tudom, nekem a geil ultrák 1066-osok voltak
hát úgy tűnik vmi összeférhetelenségi dolog van, előfordul(pl hallottam olyat h vkinek az AMd-s asrock lapja nem ment 2X1GB corsair-rel, de 2X2GB-tal ment)
erre nincs magyarázat, cseréld el a ramokat az a legokosabb, valószínűleg nincs hibája a ram-nak sztem, csak nem komálják egymást
persze mielőtt eladod/elcseréled, próbáld ki ismi lapjában, mert lehert tényleg a ramokkal van gond
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Bluegene #4066 üzenetére
Az 1Gb Kingmaxok nekem 4-4-4-12 mentek 800-on.
És ezt cseréltem 2Gb-s 5-5-5-18-ra 1066 mhz-n. Sajnos ezt az utóbbi időben már nem komálta nagyon és vissza vettem az időzítést 6-6-6-18 -ra.
Most meg Auto beállításon sem hajlandó rendesen menni. Sőt a Crysis képe rendesen kockásodott illetve ki is fagyott egy idő után. +0,2 voltot kapott. Hűtő nincs rajta. -
Bluegene
addikt
válasz
7Heads Drago #4065 üzenetére
én nemrégiben geil ultra 2X2GB-tal próbáltam, és gond nélkül ment
800@CL4-be is(2,1 volton)
-
7Heads Drago
veterán
Nemrégen memót cseréltem a lapomban.
Kingmax 800-as 2x1-ről cseréltem 2x2 Gb Kingmax 1066Mhz-ra.
Sajnos az új memók nem tökéletesek. Csak azt nem tudom hogy ez az ő hibájuk-e vagy csak simán a lap nem kommálja őket?????
A lap rev.. 1.0. +0,2V sem nagyon hajlandók pl. a Crysis-t futtatni lefagyás nélkül. Viszont ha visszaveszem őket 800-ra akkor jól mennek.
Milyen memót lenne esetleg érdemes bele szerezni? -
VGYke
addikt
válasz
CyberJedi #4063 üzenetére
Köszönöm a bővítéssel kapcsolatos tanácsaitokat, nagyon hasznosak voltak!
Bocsánat az OFF-ért, de találtam egy jó kis ismertetőt az SSD-ről, érdemes ez alapján mérlegelni -
CyberJedi
tag
tlac: mostanában hibátlanul megy a tuning, korábban jeleztem , hogy állandóan fájlrendszerhibáim lettek, minden partíciómon checkdisk-et akart futtatni bootoláskor a windows.
lehet, hogy a diskeeper volt a gond, ami folyamatosan a háttérben töredezettségmentesít....?
most mindenesetre alapfeszen e8500@3.8Ghz, ez nekem teljesen jól megfelel, pöccre indul minden.
már csak egy SSD-re fáj a fogam.... OCZ Vertex 60GB meg is felelne LOL!
-
Bluegene
addikt
nem igaz! ne közölj fals infókat!
nagyon jó az a lap
[link]látható h az 5870-est nem hatja meg a PCI-E 2.0, de volt egy külföldi teszt ahol PCI X16-ot vetettek össze PCI-E 2.0-val és az 5850 lemaradása csupán 3%, de nem találom
sztem 3% ide vagy oda jó kompromisszum, h ne költsön még egy deák-ot plussz lapra
egyébként az a Q9550 se kötelező veszel egy Q6600-ast féláron, majdnem olyan jó, játék alatt nem is érzékelhető a különbség, mint ahogy a másik lap se
lényeg a VGA
egyébként első lépcsőben én csak a VGA-t cserélném, kétmagos elég játékra, azt ha vhol mégse elég a CPU-d(elég az) akkor veszel egy 4magost
-
VGYke
addikt
válasz
Bluegene #4059 üzenetére
Hát az a baj, hogy még csak gondolkodom a beruházáson (E6600 csere Q5500-ra), + VGA csere 8800GTS 640MB-ról HD 5850, vagy kisebbre, na és ha VGA csere van, akkor ugye a 420w-os Foxconn táp is menne az enyészet, vagy a szaréhúgyéeladás útjára.
Magyarul kb. 100eFt-ba kerülne a "bővítés", tehát nagyon körbe kellene járnom, hogy megéri-eNincs lehetőségem próbálgatni, vagy belevágok, vagy nem, ezért szeretném tudni hogy tutira működni fog, vagy valami kompromisszum árán (mert akkor nem vágok bele).
Egyáltalán azt sem látom, hogy ebben a lapban teljesítmény veszteség nélkül tudna-e működni egy HD5850 VGA a VGA= PCI-E 2.1 kontra alaplap PCI-E 1.miatt.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudja valaki, hogy Gigabyte GA-965P-DS4] lapban a Core™ 2 Quad Q9550 proci hogyan működik F12 biossal? Van ráfizetéssel Core2 Duo E6600 - Quad Q9550 csere lehetőségem, kérlek adjatok tanácsot hogy egyáltalán működni fog-e (pl. fsb1333) és ebbe a régi de nagyon jó lapba érdemes-e....
Kinek van tapasztalata? 965P normálisan kezeli az fsb1333 procit és 800Mhz Ramokat? -
lumosnina
tag
És akkor hogyan kell azt beállítani, hogy kezelje az 1066-os ramot?
Tuningolni nem nagyon szeretnék, de nem fér a fejembe, hogy az utóbbi lap 40ezresbe kerül, és...akkor ahogy írod, még a vezérlője is újabb/jobb?!?!?!
Egy komplett gépet vennék és abban lenne ez a lap...láttam, hogy 2 vga-t is kezel, meg a látvány-a hőcsövek-...gyerek vagyok még...
Az is egy szempontom, hogy ha esetleg eladom a gépem és ez a lap 965-ds4 lesz benne, talán többért megvennék...
Core2Duo E6300 vagy Dual core E5200-at rakjak bele, ha mégis úgy döntök, hogy lecserélem? -
fer
őstag
válasz
lumosnina #4052 üzenetére
Elvileg az EP31-DS3L újabb lap mint a 965-DS4, ergo nem érdemes cserélni, hacsak nem akarsz tuningolni, mert akkor a DS4 szerintem jobb választás! Amiben különbözik még a két lap: DS3L-nek ICH7 vezérlője van, míg a régebbi DS4-nek meg ICH8! Mellesleg a DS4 is elviheti a ramokat 1066-on, csak biosbeállítás kérdése, az egész, na meg a teszté!
-
lumosnina
tag
Sziasztok!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lecseréljem az EP31-DS3L alapom Gigabyte GA-965P DS4-re?
Nem vagyok túlságosan hozzáértő, de meglepő számomra, hogy a ds3l kezeli az 1066-os ramot, a 965p meg nem...
Miben jobb az egyik a másiknál?
És miért olyan nagy az árbéli különbség??? -
Sytex
tag
És még 1 kérdés, tudom 1000 szer le volt írva hogy a proci ami megy rev3.3-ban az megy rev1.0ban is, de: Nekem 1.0 van, ma majdnem vettem uj lapot, procit, mem-et mert ezt nem tudtam. A kérdés: Írjátok hogy F13-al visz mindent, ezt hol találom, mert a Gigabyte oldalán csak F12 van fent. Illetve akkor mindenki nyakát teszi rá (
) hogy ami a 3.3 CPU Support oldalán van, az megy benne?? Fontos lenne, mert fölöslegesen nem akarok egy pricit megvenni akkor inkább egy GA-P55A-UD3 a hozzá valo nyalánkságokkal.
Köszönöm a Segítséget.
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Van valakinek 2db PCI-e VGA a lapban (értelemszerűen DS4)? Tudna egy hevenyészett fotót küldeni róla? Nem biztos hogy elférek benne, és nem akarok fölöslegesen 10ezreket kihajigálni az ablakon.
Köszi
-
Falconer
aktív tag
Everest v5.3 cachemem Klikk
E8400 8x500 -
fer
őstag
A tuningra visszatérve, már írtam, hogy mostanában nem megy a tuning úgy mint régen! Ha el is indul, a következő restartnál már nem bír indulni, és visszaáll alapra! A napokban volt, hogy 16 fok volt a szobában újra megpróbáltam a tuningot, és láss csodát, akárhányszor újraindítottam, nem állt vissza alapra! ebből arra következtettem, hogy túlmelegedés van! Ebből kiindulva újrapasztáztam az NB-t és kb 2-3 fokot lejjebb ment a hőfok, és ez mellett még a rendszerem is mintha gyorsabb lett volna: gyorsabban nyílnak meg alkalmazások, gyorsabb az indulás a leállás, néhány játék ami eddig egy picit beszaggatott, már nem csinálja, a nyomtatóra ha küldök nyomtatnivalót, akkor mindig tök sokat várt, most egyből kezdi a nyomtatást! A tuningot most fogom próbálni!
Ha valaki megpróbálná, annak mondom, hogy az NB borda levétele nem volt teljesen zökkenőmentes, úgy oda volt tapadva, hogy azt hittem kettétörik az alaplap, na meg azt a gyurmaféle tapaszt vagy nem tudom minek nevezzem, nem volt egyszerű eltávolítani, még jó, hogy mindig van itthon sebbenzin azzal szépen el lehetett távolítani! -
Falconer
aktív tag
Kipróbáltam....
Megy 500as FSB-vel!!! 500x8-on atomstabil a Wolfdale
Gigabyte 965P DS3 rev3.3 BIOS: F14
MCH: +0.2V
FSB: +0.1V
CPU core: 1.3625V
Képhez klikk -
Falconer
aktív tag
-
Falconer
aktív tag
válasz
Bluegene #4029 üzenetére
Na kipróbáltam, F11es biossal E0 Wolfdale meg sem nyikkan.
Kaptam egy kölcsön procit, szóval sikerült biost flashelni, úgyhogy megy szépen.Ami eddig az E8400ról kiderült:
1.275V a VIDje, adtam neki biosból 1.35V-ot.
445*9 Nagyon nem hajlandó menni.
440*9 OKAzt furcsállom, hogy ez eddig elvileg egy P35ös lapban volt, ott símán vitte a 445*9et, de engem orthos kidobál folyton. Az lehet, hogy a wolfdaleket nem komálja annyira ez a lap?
E6320 conroe lazán ment 457-es FSBvel. -
Bluegene
addikt
-
opcsi
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítségre van szükségem. Elképzelhető, hogy kell vennem egy videókártyát, mert egy progimnak speciálisak a minimális rendszerkövetelményei. Ezzel nincs is gond, viszont nem tudom, hogy az alaplapom támogatja-e ezt a kártyát.
Az alaplapom egy Gigabyte GA-965P-DS3-as, a kártya meg, amit a progi akar, egy nVidia Quadro FX valamilyen, de minimum belépő kategória, pl. 560-as.
Eddig nem tudtam kideríteni, hogy az alaplapom támogatja-e a Quadro FX cuccokat, de azt tudom, hogy csatlakoztathatóak egymáshoz PCIe-vel.Egy általam is megfizethető ÚJ kártya, ami alacsony kategóriás, de benne van a program minimumfeltételeiben, olyan 45e Ft-tól kezdődik. Egy csúcskategóriás, ámde HASZNÁLT kártyát, pl. egy FX 3450-est 30e-ért is tudnék venni. Ez nem kis pénz számomra, így szeretném tudni, hogy támogatná-e az alaplapom. Sajnos, a gyártó oldalán nem találtam erre vonatkozó infókat.
Köszi!
-
Falconer
aktív tag
Halljatok, eladtam az E6320at, és most akarok venni egy E8400 wolfdalet (E0). Hivatalos oldal szerint csak az F14 bios támogatja, nekem meg F11 van ha jól emlékszem.
Akkor most ha berakom a wolfdalet, akkor meg sem nyikkani a cucc, vagy mi? Akkor most kell szereznem megint egy régebbi procit hogy biost frissitsek?
Help pls! -
Bluegene
addikt
válasz
nightsong #4021 üzenetére
pfú, nálam az elemkivétel megoldotta
próbálj meg egy cmos clear-t, ami ugyanaz, egy jumper van az alaplapon(manuálban megtalálod), elképzelhető h az elemkivételes dolog mégse volt sikeres
alapból én se értettem mi ütött belé, hisz előtte jól lehetett tunningolni, akkor lehet nekem mákom volt
sajnos kifogytam az 5letekből, esetleg, mivel ritka hiba lehet, próbálj meg angol nyelvű fórumokban keresgélni, ha akarod nézek neked
a tudományom kezd kifogyni, először is nem értem mitől produkálja ezt a lap
-
nightsong
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segitseg kellene.
965p-DS3 rev2-es lapom van.
http://img697.imageshack.us/img697/84/dscn1859b.jpg
Huzni akarom a procit, de a bios-t nem tudom beallitani, mert szinte minden beallitas valtoztatasra ujraindul es visszaall az alap beallitasra (kiveve azt, h az SPD-t atalitottam a legkissebb ertekre, 2re). Pl ha az fsb-t automatikusrol atalitom manualira es beirom az alap 333-at v 340-et, akkor is ujraindul es visszaall az alapra.Van otletetek, h miert?
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm
Kettőt szeretnék rádugni, terv szerint, az pont jó lenne. Az, hogy a tápból zabáljon, lapról működjön, gondolom csak vezeték-barkáccsal lehet megoldani, de ez már nem lényeg, alkalmas helyen megkérdem, ha kell majd. De a lapról bőven elég lesz. Köszi még egyszer!
-
hoffman_
nagyúr
PWM problematikára valaki?
-
dvd_R+
őstag
sziasztok tunningolásban kérnék segítséget a configom
LAP: P965-DS4
Proci: E6420
Ram: 2X 2GB DDR2 1066MHZ Ballastix Crucial
VGA: Gigabyte Gts 250 1GBAki tudna segíteni azt meg kérem vegyen fel msn en ott a leg gyorsabb és ész szerűbb de h a nincs msne netalán..
akkor privátban írjon köszönöm
MSN: herceg1990@freemail.hu
-
hoffman_
nagyúr
Kicsit felhoznám a topicot, ha lehet
Az lenne a kérdésem - így 3 év után - hogy a lap tud-e PWM-es ventit szabályozni, mivel az alaplapon nem láttam a foglalatokat, és ha igen, hányat? Gondolom, én voltam a tök, átnézem még egyszer, de azért örülnék vmi bíztatónak..
mod:
Könyvvel a kezemben kicsit könnyebb volt, megvannak... Van sys fan és pwr fan - ezek közt mi a különbség? És ha van 3 PWM-es ventim, akkor mindet egy foglalatra dugom? Erről a részről homályosítson fel valaki
-
-
fer
őstag
Akkor elmondok egy érdekes dolgot! Egy másik gépről van szó egy viás lap 478-as northwood proci, cseréltem ramot tettem bele egy 1 gigás kingmaxot mellé meg beraktam egy 256 megás samut, teszteltem órákon kersztül memtest86-al semmi baja, de amikor a gyerek játszik rajta kékhalál, megint tesztelem órákon át semmi hiba, játék 5perc múlva kékhalál! Ja előtte egy radeon volt benne, azzal nem volt kékhalál, de most tettem bele egy 7300gt-t, azzal egyfolytában halálozik, van amikor el sem hajlandó indulni! Kivettem a 256 megás samut, és úgy látszik kezd megoldódni a probléma! Egyszóval hiába a sokféle teszt
progi, a legjobb teszt a játék! -
Dzsekó
addikt
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tapasztaltatok már olyat, hogy az előlapi USB kivezetésről nem mennek az USB-s notivinyók, és egyes pendrive-ok?
Nagyon régen az előző házammal ment, de nem tudom, hogy az még az előző alaplapommal volt-e, azt hittem hogy kikopott az USB-je. Közben lett egy vadi új Lian li házam + 3,5"-os helyre berakott kártyaolvasó és se a 2 előlapi USB-ről nem pörög fel a vinyó, se a kártyaolvasó USB-jéről. Enermax Jazz keretben próbáltam WD1600BEVT vinyót, és másik USB-t is bedugtam a DC csatiba, hogy + kakaót adjon neki, de csak a vinyó halk kattogó hangja lett erősebb. Hátul az ATX-en 1 USB-vel lazán felpörög a vinyó és minden simán megy. Sandisk Contour 16GB pendrivenál meg adatolvasásnál néha lekonnektál (ATX-ről tökéletesen megy). A házproblémát kizárnám, mert előző házzal is ugyanez volt a gond.
Bios fw F13-as az alaplapon és rev. 3.3-as, de adataimnál minden infó ott van.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest