Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
üdv!
vettem egy komplett gépet,de az alaplap telepítő lemeze elmaradt...
újra raktam az xp-t.a régi gépemmel leszedtema netről a hang és a bios cuccokat...leszedtem a marvel lant is és fel is telepítettem,de nem megy a net...
az usb-s illesztőt telepítőt honnan lehetne leszedni?megpróbálnék usb porton keresztül kapcsolódni a netre...
de ha valaki mélben küldené a cuccot,azt is nagyon megköszönném...
965p-ds3 a lap típusa
thx előre is a segítséget
ui: a marvel valami ip frissítést akart kérni valahonnan és ez nem sikerült neki...talán a upc/chellóm van/rendszere lassan reagál,ha másik gépet kötök a netre?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest