- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronnydown
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudjátok, hogy a FAN-okra mennyi ill. milyen teljesítményű ventiket lehet rárakni?
Pl.: A SYSFAN-on most van 2db 12cm-es venti, az egyik 0.2A-os a másik 0.13A-os párhuzamosra kötve....A többi FAN-on csak 1db 12 cm-es ventik vannak.
Meddig lehet terheli, vagy tönkre mehet-e maga az alaplap a túl sok ventitől? Ds3 az alany.
Köszönöm!
[Szerkesztve] -
benjamin
tag
A Geil ramjaim 1066-ak, és közben már rá jöttem hogy ez a gond, mert a proci 1,45 v stabilan megy 800-ra állítva a memeket minden alapfeszen.
1000 Mhz elindul csak a procinak extém sok fesz kell (1,55 v), mert valamiért csak így indul le stabilan, lehet hogy elveszik egy kevés fesz valahol. -
robekri
addikt
-
benjamin
tag
Szia
Ma szórakoztam egy kicsit mert volt időm végignézni mi van.
A gondom az hogy alapbeállítással a Geil 2x1 gb 1066 Ultra az orthosban is hibázik nálam, amit ma néztem meg.
Az őcsém most vett p35-ds4 ben gond nélkül ment 5-5-5-15 1066 Mhz még tuning mellett is 6750 proci 333x8, 427x8 és 450x8 mellett is 1080 Mhz, és nem hibázik semmit.
Most pénteken kapja meg a A-Data 1066 memeit majd azt is kipróbálom, mert nálam a Rev 3.3 Gigabyte 965 DS4 ben a Geil 2x1 gb 1066 Ultra a 6420 procival csak 800 Mhz megy.
400 Fsb esetén, vagy magas proci fesz 1,55 mellett indul el 1000 Mhz stabilan, de akkor is hibázik a memória kb 30 perc után.
Nem tudom hogy másnál is fel jött ilyen probléma vagy nem F8 bios? -
Gorneck
legenda
965 átka...P35 sokkal fejlettebb chipset...
6300asom semmivel se ment jobban, mint a 965-ben...490en ebbe a lapba is megállt...proci+ram csere érett lett a dolog...max tuningot amit néztem azt láthatod az aláírásomba...7x520 és 6x530...talán még pár fsb kifacsarható, de értelmetlen küzdelem lenne... -
Gorneck
legenda
Jó választás mind3 gyártó...gyerekbetegségek nélkül...vagyis Én még nem találkoztam ilyesmivel...sem IP35-nél, se DS3R-nél...4*1gb-val is gond és zökkenőmentes...megfelelő beállítások mellett uazt tudják...
Semmit...fsb limites...uazt tudja, mint P5K Dlx-ba...530-540-et megy, feszt akár 1.6ig is tolhatnám neki...
[Szerkesztve] -
-
Andrej1
aktív tag
Csáó !
van 1 giga 965 DS3-P rev2.0 lapom 6400-as proci és 2*1 giga 1000 MHz buffalo ramom [link]
nálam a memok nem nagyon akarnak 1090 MHz fölé menni pedig jo kis memok
a procit kiteszteltem 8*438 orthos stabil 1,39V igy a memok mennének 1095 MHz-en de nem mennek még 2,4 V-on se akármilyen szar idözités mellet sem
most 1087 MHz-en mennek 2.35 V mellet 5-8-8-20
de 1020 MHz-en 2.1V 4-4-4-4 idözitéssel pedig mennek orthos stabilan
a legujabb F5-ös biosig mind1iket probáltam már de ua a probléma
valakinek esetleg valami ötlete vagy a lap ennyit tud és kész? -
benjamin
tag
konkrét példák:
ezt használom most is:
f8 bios
8x400Mhz
feszek:
proci 1,55 v biosban win alatt 1,50 v
mem +0,35 v
mch +0,25 v
fsb +0,20 v
mem időzités 5-5-5-15 1000 Mhz-en (memóriák 1066Mhz-ek)
ezen megy minden gond nélkül
1 eset:
f8 bios, ha a 8x266Mhz minden alapfeszen kivéve a memóriák, itt a memóriák 5-5-5-15 időzítéssel elindulnak 1066 Mhz-n +0,3 v fesszel.
2.eset:
f8 bios
8x400Mhz
feszek:
proci 1,50 v biosban win alatt 1,46 v
mem +0,35 v
mch +0,25 v
fsb +0,20 v
mem időzités 5-5-5-15 1066 Mhz-en
meg sem mozdul csak restartol
3.eset:
f8 bios
8x356Mhz
feszek:
mem +0,35 v
mch +0,25 v
fsb +0,20 v
így megy gond nélkül
4.eset:
f9 és f10 bios amit épp most próbáltam ki kb 10 perce
8x356Mhz
feszek:
mem +0,35 v
mch +0,25 v
fsb +0,20 v
így megy gond nélkül
5.eset:
f9 és f10 bios amit épp most próbáltam ki kb 10 perce
8x400Mhz
feszek:
proci 1,55 v biosban win alatt 1,50 v
mem +0,35 v
mch +0,25 v
fsb +0,20 v
mem időzités 5-5-5-15 800 Mhz-en
meg se nyikkan mindig restartol
Ezt én nem értem az új biosokkal semmi nem megy úgy mint az f8-al!!!! -
benjamin
tag
Hello Mindenkinek
Egy olyan problémám van amin sajna nem sikerült tovább jutnom. Segítséget kérnék.
A konfig:
Gigabyte P965 DS4 F8 bios
Core 2 Duo 6420
Geil PC8500 2x1 gb Ultra kit 1066 Hz
A gondom hogy a F8 bios eseten a 8x400Mhz=3200Mhz (12,8 Gbit/s sávszélesség) esetén a ramok az istenért sem akarnak elindulni 1066 Mhz (17 Gbit/s) csak 1000 Mhz-en (16 GBit/s). Ha viszont az fsb-t 356-re visszaveszem a ramok indulnak 1066Mhz. Mi lehet a gond?
A másik hogy az F9 bios esetében nem tudok stabilan 8x356Mhz=2848Mhz felé menni de a ramok mennének kb 8x375Mhz=3000Mhz-nél 1066 Mhz-el, a gép egy idő után mindig újra indul, az feszültség értékeket meg nem merem +0,25 voltnál többre állítani, a pci-e feszét nem bántottam.
F10 még nem próbáltam.
Lehet hogy van egy határ a P965 MCH-ben ami összesen kb 29 Mbit/s átviteli sávszélességet enged a mem és proci felé összesen, ami felett már a lap nem indul?
Várom a reakciókat, és megoldási lehetőségeket. -
Vakegérke
félisten
válasz
reaper05 #871 üzenetére
Most vagy nem értem a dolgot, vagy butaságom bizonyítgatom.
Ha jól értem, a NET kapcsolat a problémád, és SMC a hálókártyád.
Idáig stimmel?
Ha igen, akkor folytatom. Ha nem, akkor is.
1., Hálókártya pontos tipusa? Tudod? Biztos tudod. Ha nem, hatékony segítség az Everest. Driver rendben? Az eszközkezelőben nincs sárga kérdőjel? Szerintem nincs, de megkérdeztem, biztos, ami biztos. Netán találsz frissebb drivert a NET-en? Ha igen, érdemes feltenni próbából.
2., Előzőek kipipálva, mégis gond van. Nekem is volt egy régi gépemben. Szakik kötötték a NET-et, hálókártyát installálták, majd egy félig halott kapcsolattal hagytak ott. Mint a csiga. Ekkor jött a józan paraszti ész. Eszközkezelő, hálókártyán jobb klikk, tulajdonságok, speciális fül. Speed nem auto, hanem 10 half. Mentés, és láss csodát, kinyílt előttem a világ. Irány vissza, 10 full, mentés, így is jó volt. Fölötte viszont kakukk, rakoncátlankodott.
Bocs, ha bőbeszédű voltam, méginkább bocs, ha nem tudtam segíteni. -
reaper05
csendes tag
Most akkor télleg nem tudom mivan, mert az SMC adaptarem állandóan ''leáll''. Egyszerűen elveszti a jelet vagy nem tudom. 5percenként javítgatom a netkapcsolatot. Nem hiszem, h a kapcsolat lenne rossz, mert a másik gépen tök jól megy minden, én meg itt szarakszok.
Ez volt az utolsó ötletem, h a BIOS-ba kéne valamit állítani.
Télleg nincs más ötletem. -
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
VAn egy ilyen DS3-as alaplapom. VAlaki meg tudná mondani, h a PCI(nem PCI-E) frekijét hol tudom lefixálni 33.33MHz-re. Milyen menüpont alatt? Sehol nem találom, a MIT alatt is csak a PCI-Express van. -
rumkola
nagyúr
válasz
czombacs #863 üzenetére
Mondjuk a ramot kibebaszott hülyeségnek tartom, simán elég a 800-as, 2x1Giga Geil majdnem fele annyiért. És akkor máris nem kérdés, hogy a VGA 8800GTS 320 legyen ami minimum 2x gyoesabb a felsorolt VGA-knál.
A tápot mindenképpen cserélnie kell!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
trident
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, a tippeket! Ha lesz végre szabadnapom akkor linkelem milyen tapasztalatok, eredmények, hőfokok születtek alapon és az elért tuninggal(hőfok, everest, 3dmark). -
czombacs
tag
Sziasztok.
Ismerősöm most akar venni új gépet én összeállítottam neki egy ilyet:
- Gigabyte GA-P35-DS4 1333 FSB Sata2 DDR2 1066 3 év gar: 36.500,-
- Intel Core2 Duo E6420/4M/1066 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 35.900,-
- 2 GB/1066 MHz DDR2 A-DATA KIT Vitesta Extrem 1066+ (Cl4-4-4-12): 32.900,-
- Asus Radeon X1950 Pro Heatpipe-os PCIe 256 DDR3 dobozos 1 év gar: 34.900,-
2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1.: A jelenlegi 400W-os Mercury tápja elég lesz hozzá?
2.: Szerintetek passzol-e a laphoz ez a cpu-ram-vga páros? VGA-ból nem lenne-e jobb egy 8600GTS?
köszönöm a választ előre is! -
vallyont
csendes tag
Üdv!
Én volnék újra. A proci hűtője használat közben időnként leállt, majd a legutolsó alkalommal már elindulni sem volt haljandó. A konfig ez lenne:
Gigabyte GA-965P-DS3, Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 2*1 Gb Geil Ram (800Mhz, 4-4-4-12), Samsung 400 Gb (Sata II, 16MB), Asus 7600 GE PCIE 512 Mb, NEC DVD-RW s egy Enermax ház 400Wos PowerUp táppal. Megnéztem egy 2,8-as cerkával, azzal elindult a gép, a hűtőnek se volt gondja. (Igaz, a Windows nem volt hajlandó elindulni, de ezt betudom az ő butaágának.) Gyorsan ki is kapcsoltam azt a funkciót, hogy az alaplap kezelje a proci hűtőt (bocs, hogy így írom le, nem nagyon értek hozzá, pluszban dolgozok, így a biosban se tudom megnézni a pontos nevét). Visszaraktam a core2quad procit, s így most azt produkálja a gép, hogy ahogy bekapcsolom, elindul, a vetilátor elfordul egy kicsit, majd leáll a gép, majd újra elindul, minden megismétlődik, s újra leáll. Ezt addig csinálja, míg ki nem kapcsolom/nem húzom ki a tápot. A bios se jön be. A tápot bemértük, teljesen jó, esetleg arra gondoltam, hogy kevés lenne, azonban egy meghajtó sincs rádugva, s így is ezt produkálja, holott előtte (igaz más bios beállítással(azaz az alaplap kezelte a procihűtőt)) még úgy ahogy tudtam használni a gépet, csak időnként leállt a ventilátor. Ajánlották a bios frissítést, az még nem történt meg, ez lesz a következő lépés, csak kicsit szkeptikus vagyok. Szerintetek ez megoldja majd a dolgot? Elölre is köszönöm a segítséget. (Jobban sírok ám most, hogy otthon van a gép, s nem tudom használni, mint amikor megtudtam, hogy a mikulás nem is van, úgyhogy aki tud, segítsen gyorsan, mert patakokban folyik a könnyem. köszi!)
-
Rick4
félisten
a sata II az sajnos tényleg nagy parasztvaktás. azért nem csak úhy megy a golog, hogy ma a sataI-gyel 150MB/sec, holnap a sataII-vel 300MB/sec....ez a csatolófelület elméleti max átvitele, nem pedig a vinyó tényleges tányérforgatás közben leolvasott és továbbított adatmennyisége....örülj neki, hogy ennyi, és nem kevesebb...
volt egy asus p5nd2 sli lapom, nforce 4 chipsette, ahhoz képest csak a folyékony fém volt forró, de valahol írták, hogy 170 fokig nincs gond. elég egy jó kis keszeszthuzat neki, venti elöl befelé, venti hátul kifelé.. -
bLL^
senior tag
Az NB SB sütős témával kapcsolatban, igen grillbárt lehetne nyitni az alaplapon.
Három alternatív megoldás lehet: Thermalright HR-05 [link], Gorneck NB hűtője (képeket kérj tőle) vagy tegyél rá egy ventit ozt kész
SB már gázosabb, de arra is ráfér egy hűtő mert nekem az miatt halt meg az S3as alaplapom.
-
trident
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja sikerült platformot váltani és újítani. Egy S3 alaplapom van (+E2160 +1950pro +2x1gb Ram +samsung sata vinyó).
Mivel mindegyik nap dolgoztam, eddig csak az összeszerelés, win telepítés, beállítást tudtam megcsinálni).
Mivel sata vinyóm nem volt, ezért kíváncsi voltam a sata2 tulajdonságaira
(Samsung Spinpoint P HD160JJ SATA II):
Ha jól tudom, ez sataI sebességnek megfelelő.
Egy vinyó és egy kombó drive van összesen.
Jumper nincs. Az alaplapon intel és gigabyte sata csatlakozóval is próbáltam.
Mindkettőn kipróbáltam, hasonlóak az eredmények.
Biosban nem állítottam semmit.
Driverekből újra felraktam a cd-n és neten található frisseket.
Érdemes tovább próbálkoznom, vagy ne baszkuráljam, a sataII parasztvakítás és az elért eredmények megfelelnek és ez az elérhető sebesség?
----
A másik kérdésem: a NB és SB elég ''sütős''.. Még nincs szembeállítva vele egy csendes 12 centis venti (codegen Briza ''mindenhol lyukacsos ház'', elől 2x8 csendes, hátul 1x8 csendes, felül üres hely, de ott is lyukacsos a tető, cpu-n csendes hyper tx, táp 12 cm csendes ventivel szerelve).
Érdemes kibányásznom az alaplapot, újrapasztázni, netán cserélni a bordákat? Vagy ne kerítsek ekkora feneket a dolognak, mert megtámogatva levegővel így is elégséges és nem kell aggódnom a bordákkal kapcsolatban?
Everest szerint 40 fokos az alaplap, terhelés közben is, bios update még nem volt, kézzel tapintva ''sütős''. Tppelni nem akarok, thermométer nincs kéznél...
---
Ófkórsz ha túl vagyok a sikeres tuningon, természetesen ide linkelem, bemásolom az everest és 3dmark eredményeket alapon és az elért tuninggal (E2160).
Szerk: igen, az #1-es hozzászólást olvastam, de sata témában járatlan vagyok, ezért kérdeztem, kérek segítséget.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Alapvetően lelkes tuningpárti vagyok, de azért attól függ, hogy mennyi +MHz-re számíthatok. Ha csak 100-200-al többre, akkor nem látom értelmét, hogy váltsak. Bearlake-re emiatt nem fogok ugradelni, ezért kérdeztem, hogy van-e olyan újabb BIOS a Giga 965P-hez, ami támogatja a 1333-as FSB-t. Ha a GEIL Value RAM-ok kevesek az E6X50 tuninghoz, akkor inkább kihagyom...
-
Gorneck
legenda
válasz
Tuco Ramirez #849 üzenetére
Ha tuning fontos számodra, akkor igen...de ehhez nem árt egy erős memó + 6750 vagy feletti proci...
-
robekri
addikt
válasz
Tuco Ramirez #849 üzenetére
Szerintem nincs értelme váltanod!
-
Tuco Ramirez
őstag
Támogatja valamelyik újabb BIOS az új E6x50-es Core2 procikat? Ha igen, van értelme az upgrade-nek egy E6420-ról?
-
bim
veterán
válasz
Tuco Ramirez #843 üzenetére
az SB. és környékén méri a hőmérsékletet.a GTX fűt be neki.
csak probára irányits rá egy ventit és meglátod esni fog a hőmérséklet. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
mikk2000 #844 üzenetére
Kicsit én is sokallom az 50+ fokot, de szerencsére a gép stabilan megy. A házam elég szellős darab (egy ''agyonlyuggatott'' Chieftec UNI Smart ház, 12 centis hátsó házhűventivel), viszont a VGA (8800GTX) rendesen befűt... Mennyire pontos értéket ad a BIOS? Ha jól emlékszem, valahol azt olvastam, hogy nem éppen precízen mér hőmérsékletet...
-
mikk2000
őstag
válasz
Tuco Ramirez #843 üzenetére
Az alaplap hőmérséklete az nem az északi híd hőmérséklete. Hogy pontosan hol van nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani mert nem akarok úgy járni mint azok akik nagy pofával hosszú időn keresztül rossz információt adtak ezzel kapcsolatban boldog-boldogtalannak
Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy
-
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az Everest hol méri az alaplap hőmérsékletét? Gondolom nem az északi hídon, mert tapintásra melegebbnek érzem, mint az Everest által mért 52-54 fok. -
Bigger
csendes tag
Sziasztok!
Próblámám van a Gigabyte GA-965P-S3 lapomal 2 ide eszközöm van és nem hajlandók együtt meni a jumperezés jó a beállítások az itt leírtak szerint. Az eszközöket cserélgetem úgy sem ment sőt még a lapot is cserélték és ígysem. Egy régi LG cdíróval ment együtt csak a vinyó azt mondták azért mert pio-s. Ha valakinek van ötlete kérem írja meg előre is köszönöm. -
vallyont
csendes tag
Üdv!
Volna egy kisebb problémám, remélem valaki tud segíteni.
Elhatároztam, hogy lecserélem a régi lassú buta csúnya gépem (naa, azért ne sértsem már meg szegényt. jó volt az, csak kiörgedett, mint én a legózásból.), s ezt a konfigot sikerült összeválogatni: Gigabyte GA-965P-DS3, Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 2*1 Gb Geil Ram (800Mhz, 4-4-4-12), Samsung 400 Gb (Sata II, 16MB), Asus 7600 GE PCIE 512 Mb, NEC DVD-RW s egy Enermax ház 400Wos táppal. A probléma pedig az lenne, hogy ahogy bekapcsolom a gépet, a processzor hűtőventilátora elfordul egy keveset, majd megáll. Ha bekapcsolom a boisban, hogy figyelmeztessen, ha a hűtővel valami gond van, akkor már az indulásnál jelez a speaker. Majd elindul a ventilátor, s egy ideig nincs is vele gond. Aztán, ha úgy gondolja, egy idő után megáll magától. Illetve ha elindítom az Everestet, akkor pár másodpercen belül ez biztos megtörténik. Először azt hittem, hogy a táp kis teljesítménye okozhatja ezt, azonban kipróbáltam, hogy a processzort jobban terhelem, hátha így is megáll a hűtő, de nem jártam sikerrel. Az everesttel viszont minden esetnél megáll. Érdekesség még, hogy processzor hőfokára kereken 1°-ot ír ki, a 12V-ra pedig 3at. Szerintetek mi lehet a probléma? Rossz az új proci hűtője, esetleg az alaplappal lehet a gond, vagy tényleg a táp kicsi? Próbálkozzak meg egy bios frissítéssel? Elölre is köszönöm a tanácsokat.
-
Rick4
félisten
van egy giga 965p-dp3-p, F4es biossal. szerettem volna ma frissíteni ezt F5re, lehetőleg win alól. nem sikerült, mivel write protected...hogy tudnám mégis megcsinálni? floppym nincs...
-
Termi16
őstag
válasz
Tuco Ramirez #825 üzenetére
Szivesen!
-
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, h a winfos leálláskor kiírja, h az A: meghajtó nics becsukva.(vagy valami ilyesmi) De nincs is floppy meghajtóm. Ilyenkor mi vasn? -
Ronnydown
csendes tag
Segítsetek lécci!
Speedfant, hogy kell beállítani, hogy a DS3-amat kezelje???
Köszi -
Termi16
őstag
válasz
Tuco Ramirez #823 üzenetére
Nincs mit!
-
Termi16
őstag
válasz
Tuco Ramirez #821 üzenetére
[link] Innen lecibálod az orthost, beállítod 8-9 körüli prioritásra és már mehet is. Ha 1 óráig nem melegszik túl semmi és hibát sem dob, akkor tökéletes.
-
Termi16
őstag
válasz
Tuco Ramirez #819 üzenetére
Igen, teljesen normális. Minden lap ''alulfeszel'' egy picit, ami főleg terhelés alatt mutatkozik meg.
-
Tuco Ramirez
őstag
Beállítottam az általad ajánlott feszértékeket (RAM 2V, proci 1,375V, az fsb-t egyelőre normalon hagytam). Előtte megnéztem az Everest-tel, hogy AUTO-n mit állít be a BIOS: CPU 1,41V, RAM 2,08V). A többi BIOS beállítás maradt a régiben (fsb: 380MHz, fsb/RAM 1:1). A procihőmérséklet csökkent pár fokot az Everest szerint. Még tesztelgetem, eddig tűnik, minden oké, stabil a rendszer. Az egyetlen dolog, amit nem tudok mire vélni az a CPU fesz, amit az Everest 1,33V-nak mér, azaz jóval kevesebbet mint amit a BIOS-ból beállítottam. Ez normális jelenség?
-
Gaben01
őstag
Egy 965P-DS3 rev 1.0 lapom van F12-es BIOS-al egy 6600-ossal. A problémám a következő: ha a biosban 8*425@1,425V-ot állítok be,akkor az Advanced settingsben eltűnik az EIST funkció és a cpu-z idle állapotban 1,408V-ot mutat,majd terhelt állapotban 1,376V-ot,de orthos stabil a cpu.Ilyenkor a 667-es ramjaim 850@5-6-6-19 késleltetéssel hibátlanul mennek 2V-on.
Ha 9*380@1,45V-ot állítok be biosban (1,425V-al nem orthos stabil) -tehát 9-es szorzóval használom- akkor az EIST funkció természetesen aktív,idle állapotban visszaveszi a feszt is,de ilyenkor a ramjaim a fentebb írt időzítésekkel hibáznak 760@2V mellett is.Most akkor mi van?
Az első verzió szimpatikusabb az alacsonyabb fesz és ram időzítések miatt,viszont jobban örülnék ha idle állapotban visszavenné a feszt is.A cpu-z (és everest is) téved vagy a 9-es szorzó a megoldás? -
dane
senior tag
válasz
Kicsirics77 #811 üzenetére
Okés!
Fel is dobtam egy aprót, hogy keresek ilyen coolert! -
dane
senior tag
válasz
Kicsirics77 #808 üzenetére
Milyen hangos a ventije amúgy?
-
dane
senior tag
válasz
Kicsirics77 #805 üzenetére
Nem is vészes az ára...
-
dane
senior tag
Valami jó kis heat-pipe-os hűtőt szeretnék venni a DS4-es lapomhoz!
Tudtok valamit ajánlani? Mi az ami tuti nem megy fel rá? -
fer
őstag
válasz
Tuco Ramirez #801 üzenetére
Nekem a 6320 alapfeszen viszi a 3GHz-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest