Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #2091 üzenetére
nem mondod komolyan, hogy az alplapi zöld jack aljzatot te feszültségkimenetnek mered nevezni? gy 32-64 ohm ellenállású fejhallgató teljesen jól szól vele, erre lett kitalálva...se frekvenciamenettel, se a kimenő feszültséggel nincs baj...
...akkor szerinted az előlapi fülhallgató kimenetre is csak erősítőt lehetne dugni?
-
péter007
senior tag
sorry letelt az időm
rádugtam a sony hifire és minden tökéletes úgy hogy össze van kötve a géppel
ezekszerint az alaplapi hangkari önmagában közvetlenül összekötve fülessel nem elégazért kipattintok egykét számot audi cd-re és ha holnap lesz erőm akkor meghallgatom egy Yamaha erősítővel is a fülest
biztos ami biztosa jelenlegi állás szerint a hifi marad összekötve a géppel és a füles is meg a hifibe (szerencsére nincs messzebb minta gépház)
köszia segítséget mindenkinek
-
péter007
senior tag
válasz
Remington #2097 üzenetére
na jó erről most nem vagyok hajlandó vitát nyitni
hallgattam már 30K-s AKG fülest úgyhogy tudom hogy hol helyezkedig el a hd202, de ennek ellenére nem sokkal rosszabb
ha hallanád te is azt mondanád amit én
egyszerűen nincs basszus csak magas hangok
ipodon meg 6300-án baszott jól szól úgyhogy tuti hogy a lappal nem kóser valamimár megtaláltam a tartalék rca kábeleimet, meg átalakítót is hozzá
mindjárt fény derül az igazságra -
Remington
őstag
szvsz akkor is a füles tud ennyit
elhiszem h jobban szól ipodon de a basszusa akkor is messze van a korrekttől
-
péter007
senior tag
válasz
Remington #2094 üzenetére
akkor rossz helyen próbáltad mert a hd202-nek van basszusa nem is kevés
ipoddal meg telefonnal teljesen más
tuti hogy valami nem oké a lapnál mert ekkora különbség nem lehetazt fogom tenni amit mikk2000 mondott
hozzákötöm a gépet a hifihez (sony minihifi digitális erősítővel) és majd meglátjuk mi lesz
a fülesnek semmi baja -
Remington
őstag
-
mikk2000
őstag
válasz
péter007 #2090 üzenetére
Hát oda semmiképp. Ha egy feszültségkimenetre egy kisimpedanciás fejhallgatót raksz akkor nyilván a frekvenciaátvitel issza meg a levét, a teljesítményről nem beszélve. Próbáld meg rendes teljelesítmény-kimenetbe dugni, pl egy számítógép asztali hangszórójának a fejhallgató aljzatába, vagy valamilyen olyan eszözbe, ami vonali szintű jelet fogad és van fejhallgató csatlakozási lehetősége.
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
már rég jártam erre mert eddig nem volt semmi gondom a lappal de most lett egy
van egy Senneiser hd202 fejhalgatóm (tehát nema gagyi kat.)
nem is nagyon dugtam össze a géppel edig egy nem is tűnt fel: olyan mintha nem lenne basszus csaka magas hangok (igaz azok szépek)
az integrált hangkarit használom és a gyári drivert hozzá
már végigg próbáltam az összes dugót és sztem nincs elég basszus
főleg rockszámokat hallgatok és nagyon feltűnő és idegesítő
van egy ipod-om és egy 6300-ám úgyhogy tudom hogy miennek kéne lennie a hangzásnak és ez most baromira nem olyan mint az ipod-on sőt még a telefon is jobban szól
az driver és az iTunes EQ-ját is végigpróbáltam de nincs számottevő változásmi leheta a gond?
driver foshatott be vagy csak szimplán ennyit tud a realtek az alsókategóriában?
a lapom sima S3köszia segítséget előre is
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21 #2082 üzenetére
Estét.
Nem ecsetelem,mert síkideg vagyok. Úgy néz ki hibátlan a lapom. Ez főleg azoknak szól,akik látták/foglalkoztak a problémámmal az elmúlt 2 hónapban...
Az összes alkatrész egyenkénti kipróbálása után:
winchester-inkompatibilitásMűködik a PATA-sal, a SATA2-sel és 2 SATA is volt benne. Minddel eltűnik az összes eddigi létező hiba. Szóval az én Samsung SATA-m nem tetszett neki. Végülis heppi end. Hurrá.
-
littlelion21
addikt
válasz
mikk2000 #2081 üzenetére
Köszönöm, este nekifekszek.
A slotokkal nem lehet probléma? A pirosba még nem próbáltam. Csak mert mint írtam, a Geil-el a sárgában be sem bootolt, csak újraindulgatott, ezt meg eleve abba tettem. De akkor a Corsair miért működött ott...? Mondjuk az is csak 680 alatt 1kicsivel ment stabilan, de akkor nem érdekelt, mondván 'óccsó' value-select.mod: de hülye vagyok, mert a Geil meg a pirosban szarozott...
-
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #2080 üzenetére
Azt írod hogy a corsair rammal jó volt a rendszered, tehát a gép többi eleme ezek szerint jó.
Bár nem írod kifejezetten hogy tesztelted volna azt a memóriát, ennek most kárát látod, tehát most csak feltételezhetjük hogy jó volt.
Amit vettem adata 800+ -ost nekem helyből hibás volt, persze én nem csesztem el a rendszerem hanem rögtön a dosos memóriateszt dobta ki, tehát lehet hogy az Adata hibás neked is. A Geil-t sokan használják mert olcsó, viszont hibás lehet abban is.Még egyszer mondom, mivel a Corsair rammal jó volt a rendszered, és a hibák csak azután jöttek hogy ramot cseréltél, feltehetőleg a ram nem megfelelő. Nyomassál neki végre normális dosos memtesztet a kékhalálos szórakozás helyett, hiba esetén próbálj bele más ramot. Nem muszáj rögtön venni, lehet azt kölcsönbe is kérni. Az időzítések legyenek fixen 5-5-5-15/18 fesz meg amennyi kell neki.
Előre szólok hogy egyes (bűnöző) kereskedők mindenképpen le akarják beszélni az embereket a memória tesztelésről hogy a hasznuk minnél nagyobb legyen, neked szerencséd hogy a hibázás olyan mértékű, hogy ezt még memória-tesztelés nélkül is érzékeled. Persze lehet hogy nem hibás a memória, csak inkompatibilis, de a te szemszögedből nézve egy mindegy.
MCH-nak adj +0,1V-ot, az FSB-t pedig hagyd alapon a tesztelés idejére, mert nálad lehet hogy az FSB tuning összekeveredik a ramhúzással. Egyes elemeket csak azt az adott elemet húzva a többit alapon hagyva lehet igazán tesztelni mit bír, tehát a ram szorzóval variálj ha 800-as ramfrekit akarsz, de szerintem alapon annyira áll majd default fsb-vel is.
-
littlelion21
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
littlelion21 #2078 üzenetére
Maradjunk jelen időben...szenvedek
De nem.... A-Data 1066os Extrém Edísönnel. Nekem nem jelentkeztek a problémák rögtön bootoláskor,csak használat közben
De tanácsot nem tudok adni
Hisz a fesz és időzítés variálásoknak kellet volna valamit hozniuk
-
littlelion21
addikt
válasz
hoffman_ #2070 üzenetére
Jól emlékszem, h Geil Ultrával "szenvedtél"? Mert én BlackDragonnal.
Érdekes a Corsair Vs 667-es ram gond nélkül ment a sárga slot-ban. Ahogy a Geil megérkezett, a Corsair kivesz, Geil betesz (term.minden visszaállítva alapra), be sem bootol csak újraindulgat. De miért...? A pirosban ment mendegélt, de a 2V-on 800-on 4-4-4-12-re hitelesített ram, dobálta a kékhalálokat 2.1-2.2V-on 5-5-5-15-ben is, 780Mhz-en.
Kezdek félni... -
rob5
aktív tag
Bezzeg a Asus tudja és tudja és tudja
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=5411
mi a picsért nem müködik a link már régen fórumoztam -
rob5
aktív tag
Úgy látom ds4 rev 1 is müködik az 1333-as procikkal csak natívan nem támogatja manuálisan kell belőni valahol ezt olvastam csak azért hoztam fel mivel visszaolvasva többen kérdezték ill egy kis bizonyíték.
http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=1246019&page=512
-
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #2065 üzenetére
Nekem amit elsőre hoztak ilyet az hibás volt. Ennél a lapnál/chipsetnél egyébként sokra nem mész a 4-4-4-12-vel, viszont 5-5-5-15-el tovább fog menni mint 800 alapfeszen, ami +0,3V-ot jelent.
-
Gorneck
legenda
válasz
Szépen fog menni no para...
-
BPFeri
senior tag
válasz
littlelion21 #2067 üzenetére
Szia !
Én már nagyobbra váltottam !! ( nézd meg a konfigomat ) .. a 2db sárga SLOTban használtam.. próbáld meg minkettőben vannak tapasztalatok miszerint egyikben ill. másikban meg jobban.
-
BPFeri
senior tag
válasz
Szia !
Igen , hiba nélkül fog benne hasítani !!!
-
littlelion21
addikt
Üdv!
Lapom (965P-S3) támogatni fogja leendő ramomat (A-Data 800+ Vitesta Extreme Edition EPP-s Kit 4-4-4-12)?
Itt a ram support list, csak ki nem igazodok rajta. -
rolko
őstag
Lehet láma kérdés de akkor is megkérdem
965 DS4 vagy P35 DS3 jobb tuning szempontjából?
-
robekri
addikt
válasz
Törzsúr #2052 üzenetére
Na mert nekem is p35-s3om van és elősször azt hittem, hogy ram miatt csinálja ezt a 3 seces ki/be kapcsolást! Aztán vittem kingmaxot, arra is, most várom , hogy hozza haver, mert noname táp, én 580amon kipróba, és ha ugyanezt csinálja megy vissza garba! Csak az a poén, hogy használtam vettem és azóta nem próbáltam ki nálam, most el vittem haverhoz és ez a jelenség! (rem. nem így adták el nekem a lapot
)
Üdv.: Robe
-
Törzsúr
senior tag
Hello!
Az egyik ismerősömnek egy Gigabyte P35 DS3P alaplapja van.Az a probléma ,hogy miután rárakott egy új hűtőt a procira, azt csinálja, hogy újraindulgat, nem akar elindulni ,betölteni a win-t csak ujraindul mindig..mi lehet a baja??
-
Matthew
őstag
válasz
mikk2000 #2042 üzenetére
Nos, úgy néz ki megoldódik a problémám. Kb 15 perce vettem egy 500-as Samsung vinyót.
Azt írtad, hogy az is gagyi, de abban azért még bízom, a raid tömböm is samukból áll...
Ezzel frankó minden atomgyors. Ugyanazokkal a beállításokkal amivel a Maxtor rossz volt.
Munkahelyre kétszer vittem be a Maxtort, ott jó volt mindig.
Szerintem itt valami kompatibilitási geb@sz lehetett, szerintetek? -
Matthew
őstag
válasz
mikk2000 #2042 üzenetére
Eddig én is nagy ívből elkerültem a maxtor vinyókat, sőt még ismerősöknek sem mertem ajánlani. De jó árban volt, más márka nem volt, így megvettem, gondoltam annyira szarok nem lehetnek...
Ezen túl vagyok:
Dugd fel a vinyót a sárgára (intelnél kompatibilisebb vezérlőt nem fogsz találni), menj a biosba, integrated/"sata 0-3port native mode" legyen Enabled (fölötte az AHCI maradjon disabled), majd újraindítás. Ha a sebesség még mindig gáz, akkor keresd meg az eszközkezelőben az ide vezérlők alatt hogy nem-e áll véletlenül a vinyóhoz tartozó csatorna PIO módban, ha igen, állítsd át DMA-ra, majd indítsd újra.
UDMA5-ben volt a vinyó és még mindig lassú.
Tesztprogit még megpróbálom.Köszi neked is!
-
mikk2000
őstag
válasz
Matthew #2040 üzenetére
Már jó régen kínlódsz azzal a maxtorral, ami azért is érdekes mert ki az a józan gondolkodású ember aki maxtor vinyót vesz? Az olyan mint most a samsung, azaz kerülendő.
Szóval Sata vinyó. Két dolgot javaslok ha még nem hangzott el. Dugd fel a vinyót a sárgára (intelnél kompatibilisebb vezérlőt nem fogsz találni), menj a biosba, integrated/"sata 0-3port native mode" legyen Enabled (fölötte az AHCI maradjon disabled), majd újraindítás. Ha a sebesség még mindig gáz, akkor keresd meg az eszközkezelőben az ide vezérlők alatt hogy nem-e áll véletlenül a vinyóhoz tartozó csatorna PIO módban, ha igen, állítsd át DMA-ra, majd indítsd újra.
Ezenkívül javaslok valamilyen merevlemez diagnosztikai programot, pl a hdsentinelt, sok infót ad, többek között jelzi a tényleges sebességet és egyidejűleg a kihasználtságot is, nagyon sok dolog kilogikázható vele.
Esetleg a vinyódnak is lehet fw frissítése, utána lehet nézni.
Hajrá. -
Matthew
őstag
-
Matthew
őstag
F8-as BIOS van rajta, már letöltöttem a 12-est, mindjárt felrakom.
A BIOS frissítéssel nem vesztem el a garit?
Azt honnan tudom meg, hogy milyen rev-es?Ezeket úgy próbáltam, hogy nem volt rajta a raid csak az 500-as:
-mindkét vezérlőn próbáltam win-t telepíteni, iszonyat lassú
-mindkét csatira rádugva egy cd-ről futó win-t indítottam és másoltam volna lemezen belül de szintén max 3MB/s -
Matthew
őstag
Átraktam, ott is lassú.
Tehát eddig ezeket próbáltam:
-mindkét vezérlőn próbáltam win-t telepíteni, iszonyat lassú
-a JMicron (lila) csatikon lévő raid0 rendszerről bootolva az 500-asra másolás nagyon lassú de azon a vinyón belül is nagyon lassú a másolás (2-3MB/s)
-mindkét csatira rádugva egy cd-ről futó win-t indítottam és másoltam volna lemezen belül de szintén max 3MB/s
Közben ma még bevittem még1x munkahelyre a vinyót, ott ismét jól működött.Eddig a kompatibilitási probléma tűnik a legvalószínűbbnek, a legtutibb lenne kipróbálni egy másik sata vinyóval de nincs olyanom és nem is tudok szerezni...
-
Borisz76
nagyúr
Köszi az infót. Azért deszkát nem fogok cserélni...akkor marad alap órajelen az egész. Így is elegendő a teljesítménye ! Majd talán 2 év múlva veszek akkor új alaplapot illetve natív 4 v. 8 magos cpu-t. Addig meg kihúzom ezzel. Így is sokat öltem mostanába a gépbe....már csak a VGA-t várom ( 8800GT 512Mb ), remélem hamar meglesz
Bye és további jó fórumozást.
-
Borisz76
nagyúr
Köszönöm szépen a választ......fennt is az F10-es Bios.
Kiváncsiságképpen megpróbáltam kicsit felhúzni......
- CPU Clock Ratio : 7
- CPU Host Clock Controll : Enabled
- CPU Host Frequvency : 400
- PCI Express Frequency : Normal
- C.I.A. 2 : Disabled
- System Memory Multiplier : 2.00
- ( Memory Frequvency : 800 )
- Dram Timing : Manual- Cas Latency Time : 5
- Dram RAS # To Cach Delay : 5
- Dram RAS # Reccharge : 5
- Precharge Delay RAS : 15- MCH Overvoltage Controll : Normal
- FSB Overvoltage Controll : Normal
- CPU Voltage Controll : NormalMinden más AUTO beállításon.
A proci Q6600-os ( G0 )
Memek : 4x1Gb Kingmax 800-as....nem épp tuningbajnok tudom.De sajnos nem akarja az igazságot. Pedig pár sorral lejjebb olvastam ,hogy alapból mennie kellene 3.2 Ghz-en. Az előző CPU ( E6400 ) az vitte is...kis feszemeléssel.
Konkrét beállításokkal tud valaki segíteni ?
A hűtést még most egy Zalman 9500-ös rézborda segíti de holnap felrakom a Ninjátamit nemrégen szereztem. Talán pár fokot jelenteni fog.......
Válaszokat előre is KÖSZÖNÖM !!!
-
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_ #2017 üzenetére
ezt megpróbálhatod
rakd fel a legújabb biost, ha fent van akkor is, úgy, hogy:
a bios-os q-flash-sel, a keep dmi-t rakd disabled-re előtte
frissítés után load optimized, save, aztán vissza a q-flash-be és másold át a bios tartalmát a másikba isígy használd a gépet, semmilyen tuning, ram állítgatás ne legyen a bios-ban
-
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_ #2006 üzenetére
Ugyanis a lassulás és zéró reakció most is fel-felbukkan,de valahogy ezekkel a RAM-okkal tudja kezelni úgy-ahogy. Ez a gyakorlatban 5-20 másodperces "fagyásokat" jelent.
a ramcsere sem oldotta meg a problémát, tehát nagy valószínűséggel kizárható, hogy a memóriával lenne a gond
legújabb bios van fent?
milyen rev-es lap?
milyen vinyó, hova van kötve?Borisz76:
igen a ds4-hez a legutolsó bios az teljesen jól megy, rakd fel -
Borisz76
nagyúr
Q6600-os cpu tulajokat kérdeznék elsősorban.
Érdemes Bios-t cserélni a deszkámban? Most F6-os van ha jól emlékszem.....
Tuning nem elsődleges szempont mert így is bőven elegendő a CPU ereje
Válaszokat előre is köszönöm !!!
Bye.
U.i: Éljen a jó kis deszka !!!
-
trunkz
csendes tag
Hellooo mindenki!
Kezdő (nagyon kezdő xD) tuningos vagyok, azt szeretném kérdezni hogy ha a DS3 alaplapomban fel szeretném húzni az Intel C2D E4500 (2,2 Ghz)-amat, 2,6-2,8 Ghz-re, akkor nem elég annyi, hogy a Mhz szorzóval babrálok, addig amíg az elért teljesítményt nem mutatja?
Mit kell csinálni pl. az FSB-vel? (Kingmax DDR2 Mars 800Mhz-es RAMok)
Hogyan van ez hogy, felhúzom az FSB-t, akkor nő a RAM is, meg nő a szorzó száma, meg hasonlók.Én csak annyit szeretnék, hogy semmi ne füstöljön el/menjen tönkre 2 hónap után(se 11 hónap után), de az OC 8800 GTS (Gainward GS 320)-t kihajtsam teljesen
Tényleg kezdő vagyok, nem kell szájbarágósan, de értsem megthx.
-
ShadowK
tag
Sziasztok!
Egy DS3 lapot akarok venni, 4x 1G modulokat tennek bele, de nem tudom hogy 4 modullal fogja-e birni a tuningot. Mennyivel megy kevesebbet? pl egy E6300-ast 500FSB-ig kellene tolni. Van valakinek tapasztalata/elkepzelese hogy meddig birja 4 modullal? -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen Giga 965P-S3 lapom és meggyűlt vele a bajom. Illetve nem is biztos, hogy a lap a hibás...
Szóval rendszervinyónak van 2db 200GB-os Samsung sata raid0-ban, teljesen jól üzemel.
Vettem melléjük egy 500GB-os Maxtort, majd ezzel szeretném a két 200-ast felváltani.
Az 500-ast írni iszonyat lassan lehet, max 5MB/sec, az olvasás róla gyors, akár 80-90MB/s.
Elvittem melóhelyre, ott is kipróbáltuk de a vinyó jó.
A 2db samsung a JMicron vezérlőn van (lila csatik), az 500-ast a sárgára dugtam, mindegyik portot kipróbáltam, több sata kábellel is.
Mi lehet a gond? -
-
hoffman_
nagyúr
Tényleg fontos
...kezdjünk neki
A hibák a gyakorlatban úgy jelentkeznek,hogy(ez a leggyakoribb szisztéma,de néha akad más is) a vinyó led-je elkezd piszkosul villogni. Ezek után belassul a gép és legtöbb esetben meg is fagy.Bármilyen alkalmazás fut és mindegy hogy mennyi. Néha eltűnnek az ikonok is.Az egér nem mozdul és semmire nem reagál a rendszer. Ezek után vagy kilövöm a főkapcsolóval vagy (igen gyakran) azt mondja hogy kékhalál és kiszáll....
Most ki lett próbálva másik RAM-mal(a típust nem tudom,csak azt h 800as) és a rendszer eddig 5 órája megy hibamentesen. Pontosabban kékhalálmentesen. Ugyanis a lassulás és zéró reakció most is fel-felbukkan,de valahogy ezekkel a RAM-okkal tudja kezelni úgy-ahogy. Ez a gyakorlatban 5-20 másodperces "fagyásokat" jelent. Ami már nem egetverő baj,de elég zavaró... Főleg mondjuk játék vagy letöltés alatt... Crysis-ban egy videó alatt csinálta ezt és kiesett kb fél percnyi aztán ment tovább rendesen
A legfőbb probléma ez. És már halvány-lilla-gőzöm sincs mi lehet ez. A RAM-okat kicserélve javult a helyzet,de nem oldódott meg. A héten szerzek egy winchestert is és lesz egy vinyó-csere is. Meglátjuk mit hoz. Ami még okozhat ilyet az a táp,de egy 500W-os FSP-ben durván csalódnék....
Ezek után már csak a lap lehet,de bebizonyítani nem tudomui.: mellesleg az is vicces hogy Neked és Gorneck-nek is 1066os A-Data RAMok hibátlanul működtek,nálam meg....
-
mikk2000
őstag
válasz
hoffman_ #2003 üzenetére
Ha a memtest 3x lefut az nem rossz.
Akkor mivel hibázik? Goldmemory-t is javaslom, dososak közül szerintem az a legjobb. Regisztrálatlan verziónál csak annyi a hátrány hogy 2 percig nézheted a semmit, de mivel a teszt időtartama úgyis egy óra, hát...Kíváncsi lennék ő jelzi-e hibát.
-
littlelion21
addikt
Már megtörtént.
robekri: az lesz, megnézem másik 965-ös Gigabyt-ban. Elég bajos lenne visszajuttatni Bp-re, meg addig nem lenne gépem...
Mondjuk az illető 2.4V-ot adott neki, de ennyit én már nem merek....vagy a fene tudja lehet +próbálom, úgyis van a közelében egy venti. -
robekri
addikt
válasz
littlelion21 #2000 üzenetére
Mik2000: jogos!
Csak meg kellene nézni másik lapban, vagy akitől vetted a ramot!
PCI:100A command 1T-n mégjobban hibázna, és c2d se nagyon szereti!
Üdv.: Robe
-
Tanya-
tag
válasz
littlelion21 #2000 üzenetére
szvsz pci express freki fix 100 ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Filmgyűjtés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest