- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
trident #1808 üzenetére
Természetesen rendes hifis hangdobozokra gondoltam, egy füles meg se közelítheti azt a teljesítményt. Mielőtt megkérdeznéd hogy miért írtam ha egyszer ez genius fülessel kombinált miki akkor nyilván a fülesen hallgatod, akkor válaszolok hogy azért mert lehet hogy a miki lénye hogy a szádhoz közel legyen és ne kelljen hajolgatni egy fix asztali mikihez, tehát a füles rész csupán támasztási/felfogatási célt is szolgálhat akár, ami mellett még dönghet a hifi.
Azt hiszem kimaradt a felsorolásodból a legfontosabb, amit pedig írtam, hogy egy sima hangrögzítő programmal rögzíts felvételt, és ha az jól sikerült, akkor a neteddel, annak kihasználtságával, vagy a csevegést megvalósító progival lesz gond, mert egy mikrofon jelét feldolgozni nem igazán bonyolult dolog, visszhagot megvalósítani az külön programot igényelne egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest