- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonyid84
tag
A DS4-ben mennek az 1066-os RAM-ok effektív 1066MHz-en? (4*1GB 1066-os Kingmaxot kéne vinnie). Mondta vki, hogy gond lehet ebben a lapban a 4GB memmel, ez igaz?
A Rev.3.3 már 1333-as FSB-t tud? Viszi a Q6600-at?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
400 és 600+ között?
Nehéz sztem átlagot írni, hisz a userek cuccain múlik mit is megy egy P35ös lap...ezt csak úgy lehet rendesen lemérni, ha adott egy proci ami léggel képes 600 fsb-re pl...utána jöhetnek a lapok sorba...20-30db...ebből már lehet átlagot csinálni...úgy ahogy Te tetted nem lehet...így az MSI, Abit, Asus is csak átlag 500at tud...
Semmi görcsölés nélkül megy bim procija 520-530at alapfeszen a DS4-be...ami egyben sztem a proci vége...nekem 490nél többet nem tud a procim...akkor ez a lap hibája? Kétlem...mivel a cpu és ram feszen kívül nem kell nagyon állítgatni semmit...
[Szerkesztve] -
Goldmen75
őstag
Hogy tudnék én 300 fölé menni FSB-vel stabilan??
333-nem ment
320 ment de újraindult vagy mi volt
CPU-nak mennyi az ilyekor ideális feszkója?
Vagy alapfeszen is kéne menni?
Vagy cseréljek cooler-t valami komolyabbra?
Vagy tegyek észak-kelet-dél-nyugati chip-re coolert?
nincs több vagy... -
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Más...
Jójez a DS3 alaplap!
MOst nekem stabilan megy a 4300 CPU-m 298-on!
Igaz kicsi feszt toltam neki...
Meg MCH +0.1 stb...
nem túráztatom, jóez így. -
Goldmen75
őstag
Jaja, azé is írtam mert nekem már volt szervízbe a központi egységem
5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele
A végfok purcant ki...
Na szóval, a másik meg,hogy a Geniust úgy kéne mindig bekapcsolni, mikor már megy a hangcucc, PC, dvd....sosem elsőnek!
Üdvicsek -
Goldmen75
őstag
válasz
V.Szabee #360 üzenetére
Szia!
Nekem is u.ilyen lapom van, s Genius 5.1 Fa hangszóróm,rendszerem.
Nekem a teszt is mindent megszólaltatja, illetve már pár filmet meg is néztem s szól az 5.1
Amit észrevettem a Geniuson, hogy ha asztali DVD is meg a pc is rá van dugva, akkor nem úgy szól, sőt a teljesítménye is kb fele ,mint ha csak az egyik van rákötve.
Tehát ha több minden szól Neked is a fadobozról,akkor próba úgy hogy csak a PC-csati legyen bedugva! -
V.Szabee
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már ez téma, de rákerestem, és nem talált semmit (de az is lehet, h rosszul kerestem). Na, ez lenne a gondom.
Van egy 965G-DS3-as lapom. Meg egy Genius SW-HF5.1 5000-es hangrendszerem. Az lenne a problémám, hogy Vista alatt nem megy az 5.1, csak a két első hangfal szól (XP alatt minden tökéletes). Tudna valaki segíteni? Az óra mellett ami van hangszóró ikon, abban beállítottam, h 5.1 legyen, ott a tesztnél meg is szólaltatja mind1ik hangszórót, de egy lejátszóban se megy az 5.1 -
pmheros
őstag
DS3 első negatív tapasztalat:
este leállítottam a gépet, reggel nem indult,ja és semmi tuning nem volt
a tápegységen lévő kapcsolóval leáramtalanítottam 2percre aztán indult, de ennek akkor sem ígykéne hogy működjön -
kumpl
aktív tag
Így van... Én hiradásipari technikus vagyok. És sokat foglalkoztam már kondikkal...Elko a király..... (nagyon sok olyan tulajdonsága van, amit csak azok ismernek, akik tanultak róluk. A szilárd elektrilitos... Mikor hogy, néha ez, néha az... Az alaplap esetében én vegyesen használnám őket.....
-
fer
őstag
Már nem is egyszer leírtam, hogy amióta tettem egy ventit az északi hídra (5volton) azóta megy a tuning rendesen (7 X 430 fsb) kopp-kopp!
Próbálta már más is rajtam kívül a ventit?
-
m.lala
aktív tag
sziasztok
végre valahára volt időm egy kis tuningra(giga ds3 rev 3.3, 2*1g kingmax 800 5 5 5 18)
megcibáltam a kis 6400 amat mindent alapra téve 8 as szorzóval 380-as fsb ig jutottam, de szeretném elérni a 400-at minimális feszemeléssel
a kérdésem az lenne minek adjak egy pici plusz feszt?
nem szeretném megfőzni bőven elég a teljesítménye, de hajt a kiváncsiság -
Qru
MODERÁTOR
-
Sárpac
nagyúr
Lassan 2hte megy nálam 4*1Giga memó 2.0Volton DS4-be CL4.4.4.11-be, felülről megy rájuk a friss levegő eddig nincs gondom kopp kopp!500Fsb fehér holló szint 965P-be!
Kis kiegészítés:
A Giga honlapján hírdeti az új kondival így úgy szererelt lapjait amik 6-18* élettartam stb. csak azt nem írja oda, hogy a hő amit elbírnak az majdnem fele az elektrolitos kondikénak és cserélni szinte lehetetlen (All-Solid Capacitor Design)!
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Most beszélek Brekkel, hogy p5k-ban mennek a memóim!!! Na de akkor miért ment nálam is egy hónapot, most meg hibázik??? Elegem van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ddr800on is hibázik! nekem csak két gigem van.
Szerintem egy nagy fos!!! 500 FSB-t sem megy, 4 gigát nem kezel, raid is egy nagy......
Köcce infót.
Üdv.: Robe -
Sárpac
nagyúr
A giga S3 DS3 DS4 sorozat!
ha jól tudom nem képes 0.6Volt össz túlfesznél többet normálisan kezelni! Ez úgy áll össze ha mondjuk adsz az mch-nak meg az fsbnek 0,1-0,1-et a procnak 0,1et akkor a ramnak max 0,3at adhatsz különben elbaxódik! Volt, hogy +0,6Voltot mértem a memnek azt hittem nem hiszek a szememnek holott 0,3adtam nekik a biosba!Gyorsba lekapcs aztán megint bekapcs és lám 0,3 lett megint! Szal simán kinyírjhatja a memót ha nem figyelsz oda!
Giga 965P sorozat tényleg fos ebből a szempontból! -
F.B.I.
veterán
Segítség kellenne!
A proci húzása nem megy mostanában.Eddig az NV7300se karival simán ment 3,0Ghz-et is a gép, alap feszekkel.
Most az új karival ( x1600 ) mindegy milyen beállítást csinálok, ha csak 5Mhz-et emelek, már nincs kép és ilyenkor csak a cmos reset segít
.Minden variációban elindul a gép 1,8Ghz-3,0Ghz-ig, nem csipog össze-vissza csak egyszerűen, nincs kép.Már mindenféle beállítással lőttem a PCI-t ( autó,90-103-ig) de mindig kép nélkül indul a gép.Ha alapon hagyok mindent nincs gond.A kari nincs húzva.Mit állítsak át, hogy legyen kép is a tunning mellé?Tanácstalan vagyok! -
robekri
addikt
Brazze most megint befosott a Cerebellum barátom projektje. 4x1 gig micron DQX ddr800as ram! 2x1be 1000ket megy aztán este hívott, hogy 800sem ment az orthos!!!!! Úgyhogy giga elmehet a faszba!!!!!!!
Még jó hogy ott volt a hibás DDR1000-em mert igen csak vakarózott volna! BIOS szórakozás után se kép se hang, csak ki-be kapcsolt!
Üdv.: Robe
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Na uraim az én kis kálváriám okozója a ram! Az 1000es modul 800on is hibázik!
-
Goldmen75
őstag
Na jó estét!
Képet tudok valahogy beszúrni ide? vagy belinkelni? -
Goldmen75
őstag
OKés,este leírom,mert most melóban vagyok!
-
Goldmen75
őstag
Nem tudom már ki, hol írta, de kipróba 8x375-ön....sejtésem beigazolódott, el sem indult.
Ez a 298 nálam atom stabil úgy néz ki, azé ez se semmi telj. növekedés. Még a VGA-t megpóbálom kicsit nyúzni, igaz gyárilag húzott(Golden Sample) változat, de még 10-30%-rejlik benne a leírások alapján -
Goldmen75
őstag
Na asszem BIOS cserét nem fogok végezni, inkább ha oda jutnék, eladom lapom s veszek másikat
Elég tortúra volt a tuning hadművelet, nincs kedvem elcseszerinteni a jó kis lapom... -
kumpl
aktív tag
Mármint bioscsere után? Nem csak load..., hanem cmos resetet is. a meleg nem számít, mert nem napok, hanem percek alatt derült ki minden hiányosság... 1 órakor régi biosszal jó volt, aztán új biosszal 5 perc múlva már nem, a netről leszedett régi biosszal, rá 5 percre jó, de nem úgy, mint szokott...
-
feka007
veterán
válasz
horvathkrisz #300 üzenetére
Sajnos most nem vagyok poénos kedvemben, nincs vevő a lapra, pedig jó lenne már túladni, addig nincs meg a (P35)DS3P-m
Na mind1, akkor bocs ezért a kis felindulásért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest