- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjáéleszti a Virtual Boy rendszert a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
Na még annyit hogy persze készítettem még jó pár fotót hirtelen felindulásból csupa nappalit, mivel megvettem a kezdőcsomagot, de most már nem annyi volt....23 ezret fizettem(Paypal). A ram használatom közben 27GB lett. Csak nézem a hatalmas tereket, az űrhajókat szállni, be is szálltam egybe ami elvitt egy másik pontba. Basszus ezt nem lehet leírni.
Maga a feeling a CP2077-et hozza csak sokkal monumentálisabb közegben. Nincs annyi ember, mozgó pont, de egy olyan hatalmas égi metropolisz amit eddig még nem láttam. Kíváncsian várom ti mit mondtok, már aki beleveti magát.
Amit kihagytam és bocsesz érte, az fps 30 körül és alatta, de én maxra tettem a graft. Ugyanakkor gyanítom hogy pár beakadás a kevés ram miatt jöhetett, mivel a Windows is lefoglal jó sokat, na ha lenne több ram a gépemben akkor talán a sebesség is nagyobb lenne, remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Dell XPS M1330
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest