- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálta már valaki a COD Modern Warfare 2 Campaign Remastered játékot?
Eszi a RAM-ot rendesen,meg a vasat is,de inkább pálya betöltéskor.Amúgy elég jó lett a grafika is. -
gago1975
őstag
Szia.
Minek??? Milyen Desktop GPU-t szeretnél hozzá csatlakoztatni?
Ha GTX1660Ti-vel vagy RTX2060-al is vennéd, akkor is totál felesleges lenne,
ASUS TUF FA506IU 15.6" Full HD 120Hz, AMD Ryzen 7 4800H, GTX 1660Ti 6GB, 1TB SSD, 16 GB RAM, Windows 10 £1,199.99
ASUS TUF FA506IV 15.6 Full HD 144 Hz, AMD Ryzen 7 4800H, RTX 2060 6 GB, 1TB PCI-e SSD, 16 GB RAM, Windows 10 £1,299.99de ennyiért ezt 1000x Clevo P751TM-G i7 8700, 16Gb Ram, 1080GTX 8G, 1Tb nVME SDD, 144hz IPS GSYNC mint azt a Tuf sz@rt.
Ennek a kijelzője, hűtése, anyaghasználata is jobb mint az a TUF. -
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #46946 üzenetére
Szerinted mitől nem vállna be az OLED?
Az OLED-nél jobb nincs és hallottad a teszből is. -
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #46944 üzenetére
Hát ha az oled55c9 nem válik be akkor nem az LG nél kell keresni a bajt.
Majd ha kell, akkor küldök beállításokat, hogy kell a színeket stb beállítani. -
-
lypen99
aktív tag
[link] Asus TUF A15 rizsás gaming laptop teszt.
@Bossp hát nem én vagyok a gyártó sajnos.
-
Bossp
addikt
Sziasztok. Olyan új 4. Szériás Ryzen procis lapost keresnék amihez tudok cstlakoztatni külső videokártyát Thunder Bolton. 🙄
-
Pzsolt1021
csendes tag
válasz
gago1975 #46918 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek, aki segített a döntés meghozásában, rendkívül hálás vagyok érte
!
Boldog tulaja vagyok már pár napja az MSI GT73-nak és meg vagyok teljesen elégedve vele, egy pasztázás és takarítás ugyan ráfér, de ahogy Gago is írja ezek az eredmények egy közel 4 éves géptől nagyon jók. A venti sem vészes, filléres tételért cserélhető, és 370K ezért a gépért valóban ajándék -
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #46937 üzenetére
Talán még a külső monitoron 144Hz is meglesz, mert ügye az is valami driver gond szerintem. Van rá esély, veszteni nem vesztek.
-
-
MR007RM
addikt
válasz
MaxxDamage #46920 üzenetére
Bezzeg hozzám minden befér.
-
MR007RM
addikt
válasz
KillHates #46912 üzenetére
Az Eurocom zsugorítja a GTX 1070 MXM kártyát, hogy idősebb laptopokba illeszkedjen
Úgy pontosan 115W -ra írják.
És van/volt egy testvérkéje 150W -os valahol a színfalak mögött.
Mondjuk ha lehet szeretném minél nagyobb teljesítményen futtatni....hát amit bír majd meglátjuk. Azt már most lekopogom ami nyűgöm nekem eddig volt a gpu miatt az mind a driver miatt volt, nem az hogy sok volt neki az áram. A melegedés más tészta.
Ahogy telt az idő az első driver hack(980m) -óta lett egyre instabilabb minden a Windows miatt.....talán meg mert sosem tettem újra a rendszert, de azért van más is.
Na a Quadro mindent meg fog oldani. -
válasz
Darth_Revan #46930 üzenetére
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #46927 üzenetére
Azt nem fogja tudni pont!!!!
Viszont nem sok a QHD, a te kártyád pariban van az én RTX2070-el és F1 2019 FHD-n 77C8-on HDR 120Hz-en 146FPS, QHD-n 102FPS, 4K-n 72FPS-t tud.
Akkor a tiéd se rosszabb. -
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #46927 üzenetére
Nekem asztali géphez van kötve LG C9 TV (9900KS+RTX 2080) és ugyan csak 1 játékot próbáltam, az Euro Truck Simulatort (nem röhög
) de elég szépen ment 4k@60 Hz G-Sync mellett
-
Darth_Revan
veterán
válasz
daeyvd44 #46928 üzenetére
Ha túl sokat nyomsz, akkor annak nincs nagy jelentősége, mivel a heatsink úgy is kinyomja a felesleget, a túl kevéssel van baj.
Nem biztos, hogy rossz pasztát tett a Lenovo. Találkoztam már olyan Lenovo géppel amibe gyárilag normális paszta votl téve és újrapasztázás nem is csinált semmit. -
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #46924 üzenetére
Hiába keresed fel őket, nem értenek hozzá sajnos "vakok ülnek moziba".
A szervízes srácok otthon vannak a szerelésben, de semmi továbbképzést nem kapnak, hogy mi-mit tud. Egy csomó mindent én mutattam meg nekk a sajátomon mikor egy másik Tv-m javították.
Megnézted Linus videóját? Akkor bőven megtudtad amit akartál, ne legyél értetlen.
Nem!!!! FHD 120Hz G-Sync nincs, 1440p G-Sync, iélletve 4K 60/120Hz G-Sync van csak.
Miért baj az? Ez egy 4K-s OLED kijelző. QHD-n 2560x1440 még simán mennek a játékok 1080-al.
Múltkor is jöttél az Alza hülyeségével.
Elárulom neked, hogy Amerikába 110V iletve az NTSC szabvány miatt 50/100Hz, Európába 60/120Hz-es a kijezők Hz-száma. Ennyi!!!
Tisztelettel kérlek, hogy ne akaratoskodjTehát:
FHD 1080p 10bit HDR10 Cinema 120Hz non G-Sync
QHD 1440p 10 bit HDR+ Cinema 120Hz G-Sync
4K 2160p 12 Bit HDR + Cinema Dolby Vision 60/120 G-Sync -
gago1975
őstag
válasz
Nem, az külső rackba, házba lehetett szerintem, mert csak egy 1Tb-s HGTS 7K1000-el adta el neki
-
-
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #46891 üzenetére
Szia Maxx.
Nem, mivel ez 4K Oled így csak 1440p 120Hz G-Sync, FHD-n nics G-Sync csak 120Hz!!!!
De itt két jó kis Linus teszt/bemutató: Gaming Bliss - G-SYNC on LG OLED TVs!!! / My End-Game Gaming TV - LG C9 OLED
Nekem is ekkora van csak 77C8-as és arra nem fejlesztettek G-Sync-re. Mocskok -
válasz
Én is csak néztem!
-
-
gago1975
őstag
válasz
Gergello #46902 üzenetére
Szia. Valós volt mert most Pzsolt1021
fórumtársnál van, hathatós segítségünkel, le tudtuk alkudni az árát is 370K-ra és szépen is muzsikál
, nagyon meg van elégedve vele. Igaz kell egy új paszta, és takarítás neki de még így is vállalható hőfokjai vannak.
Ezek azért egy közel 4 éves géptől szép eredmények.
-
-
válasz
MR007RM #46911 üzenetére
Az nagyon cinkes
A Te MXM-ed gyárilag 100W-os amit a 1070 miatt felpiszkáltam olyan 120W körüli értékre de már ezzel is feszegettem a határokat. Nagyobb FET-eket nem merek már belerakni elég az elsődleges tápáramkör. Szóval várható lesz majd 20-30W-os power limit, ezzel kalkulálj!De nézzük a jó oldalát; így, hogy "lemaxkjúsítjuk" nem fog elmebeteg módon melegedni!
-
MR007RM
addikt
válasz
KillHates #46867 üzenetére
Tegnap csak rákérdeztem milyen lesz és azt mondta szerinte 150W.
Nekem jó hír, neked kevésbé gondolom.
Aztán lehet megfordul ez a állapot.
Egyre többet indul újra a gépem ugyanazokkal a hibaüzenetekkel. Este összehasonlítottam két ugyanolyan (inf) fájt. Amit én megdolgozok és olyat amit a profik adnak ki készen. Elkezdtem egymás mellett párhuzamosan lefelé gördíteni. Észrevettem olyan sorokat a (profi) munkában ami nálam ott hiányzik, többek között a nevén azt is ami a kékhalálban(néha teljesen kikapcsol....áramszünet?) megnevezésre kerül. Vagyis az általam említett csak hardverkulcs átírás, mit itt közreadtam, nem teljes munka(ugyan felmegy de instabil), ezért dobja el mindig, most már egyre gyakrabban a gép és fekszik ki tőle. (És én még arra is gondoltam nehogy hardverhiba, de most már bizton tudom hogy nem.)
Ma megint nekifekszem és csinálok valamit, jó nagy munka lesz. Megy majd az Ebay-ra a kártya, itt senki nem ért ehhez, értelemfüggően egy profi vásárló nem fog nekem utána panaszkodni.Már nem érdekel milyen sebesség lesz az új kártyánál, csak legyen felhasználóbarát.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
fordjee #46875 üzenetére
Értem köszi Neked is.
Nem vagyok az impulzusvásárlás híve és azthiszem ehhez most is tartom magam(hiába a két BB link).Ha jól értem ennek az árkategóriának sajátja hogy nemárt az elején újrapasztázni a gépeket.
Ez nem jár garivesztéssel?
Illetve esetleg tudtok olyan webshopot ahol ezt megcsinálják nekem rendeléskor?Ahogy egyre többet olvasok utána egyre inkább kezdek elbizonytalanodni hogy akarom-e én ezt.
-
daeyvd44
tag
Ti melyik hűtőpasztát ajánlatátok jobban nyilván a fenti túlmelegedési gondokat ismerve?
MX-4 vagy Thermal Grizzly Kryonout?
Egyik sem tartalmaz ezüstöt és egyik sem folyékony fém. Szóval ez a része pipa.
Ellenben a Kryonout +4,5W/mK-val tud elméletben több hőt lekezelni.
MX4: 8W/mK
Kryonout: 12,5W/mKAhogy olvasgattam talán 3-4°C lehet a különbség. Viszont régebben próbáltam a Kryonout-ot még egy asztali gépben és akkor valamivel rosszabb eredményt hozott, mint az MX4. De mivel egyszeri eset volt, nincs több tapasztalatom vele.
Illetve melyik paszta felhelyezés válhat be szerintetek jobban laptopok esetén? Ahogy néztem a pöttyözés annyira nem hatásos, mert akkor nem jut a lapka széleire is a pasztából.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #46901 üzenetére
ha jól sejtem, használtan, mert árukeresőben találtam egyet 1.2 millióért
használtan én biztos nem, 2 géppel fürődtem be újonnan is, amit ugye szerencsére visszaküldhettem, de most kéztől véve már volt rá példa hogy nem jött össze, és az eladó köcsögölt (ez mondjuk 4 éve volt, de na...)
meg olvastam fentebb is hogy itt valaki vett hp omen-t, használtan,és az egyik ventije szar. Bár szériahiba ha jól olvastam, de akkor is, ott már az eladó rendességén múlik, hogy visszaveszi -e.
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #46901 üzenetére
Mennyire volt valós az az ajánlat szerinted ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest