- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Canon EOS DSLR topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvcabras1
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Na kérem. Két nagyon fontos dolgot kikívánkozik belőlem:
1: KillHates kezeit halála után aranyba kell önteni és a Szent Jobb mellé tenni
2: az Acer Predator Helios 300-at muszáj rehabilitálni a topicban, főleg a hűtésének a megítélését!Ma délután a gyári (?) paszta folyékony fémre lett cserélve KH laborjában. Viszont közben kiderült, hogy az egyik venti cserélve lett korábban szarabbra (fém lapátos helyett műanyag került bele), ráadásul nem is ment egyáltalán, mert valami takarólemezt rajtahagyott a nagyokos, aki cserélte és ezért valószínűleg egyáltalán nem pörgött.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az összerakás után tesztekben majdnem 25 fokott javult a CPU max hőmérséklete, márpedig legjobb tudomásom szerint a folyékony fém ennyit nem hoz. Tehát alapból rossz volt a helyzet, azért volt olyan horror időjárás a gépben.
Most ugyanazt a rendert tolom, mint szerviz előtt. A max 96-98fok visszaesett így maximum 75 fokra (!!!), és még alulfeszelve sincs. Ha a ventit fullra húzom, akkor pedig beáll kényelmes 67-71 fok közé.Úgyhogy örülök és marad a gép egyelőre Ezúton is köszönet KillHates-nek!
Djatis: szép, mint a kijelződ!
frame120: köszönöm a tippet, megnézem.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
őstag
válasz Djatis #47893 üzenetére
Grat
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
-
hszilard666
veterán
válasz KillHates #47891 üzenetére
Érdekes a CPU használat téma a modern játékokban! Most hogy kukáztam össze az új gépemet, erősen filóztam hogy valami új 6 magos intelt túrok, de aztán néztem hogy 2560x1080 on annyira minimális difi van hogy egy 4770 et tettem a gépbe. Ez annyiból rossz hogy nem éri meg új hw-t venni ha CSAK játékról van szó avagy a cpu gyártók a saját használt termékeikkel is kannibalizálják az újakat, de annyiból jó hogy sokkal jobb FPS/forintos konfigokat lehet tákolni!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
nagyúr
válasz Gergello #47890 üzenetére
Nagyon szívesen. Szilárddal próbáltuk a kis AW13-on; turboval 101 fps volt a DOOM turbo nélkül 99fps.
Hogy egy klasszikust idézzek; "nem b@sz egy öltést sem"[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gergello
addikt
Nagyon köszönöm ezt a 99%-os cpu javaslatot.
Így max. 68 fok a cpu, sokkal halkabb, FPS számot nem néztem, de a játék ugyanúgy fut, nem érdekel az a kis teljesítmény veszteség. -
Raymond
félisten
Alienware m15 R2 - How Does It Perform In Games? 20 Games Tested!
(A i7-9750H es 2080MQ 90W verzio)
A teljesitmeny olyan amilyen, valami nem koser ott a CPU-nal, de mondjuk szerintem nagyon szepek ezek a gepek.
(#47887) k-adi
Epp ezt nezem en is az AW utan, nagyon bejonnek nekem is az XPS-ek.[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
k-adi
nagyúr
https://www.youtube.com/watch?v=XyRUWM_LOPQ
lehet nem kifejezett "gamer" gépek, de szerintem nagyon jól néznek ki így videóról
remélem hamarosan lesznek amd-s változatok is..
szerintetek mikor jönnek olyan gamer gépek? 2022 körül? -
echterion
nagyúr
válasz Bluesummers #47885 üzenetére
Jól látom, hogy a gpu meg a hőcsövek között van ez a vékony gap pad?
-
őstag
Gondolom már látott itt valaki ilyen "szitás" gap padot. Ez mi a fenére jó? Gondolom annyira vékony a gap pad, hogy igazából csak ez fogja össze normálisan, más szerepe nincsen. Eléggé puha cucc. Alig volt rá 10 percem újrapasztázni, ritkán is csinálok már ilyet, de egy Medion Erazer x7831 [GTX 880M] gépről van szó.
Kicsit furcsa még, hogy a GPU hűtőcsöve ráfekszik a CPU hűtőcsövére, amelyet csak 3db csavarral lehet rögzíteni.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
frame120
tag
Villog is a hdd led, illetve látszik taskmanagerben, hogy buzerálja valami?
Ha folyamatosan serceg lehet coil whine-os a lapod. Próbáld ki, hogy az energiagazdálkodásban a procit 99%-ra veszed, ezzel kikapcsolod a turbot, fentebb írták hogy kell. Azzal változik a hangja, jó esetben el is halkul, ha coil whine. Erre nézz rá szerintem mielőtt új vinyót veszel esetleg feleslegesen. -
MaxxDamage
félisten
válasz kdavid23 #47847 üzenetére
Igen.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
A windows-t úgy kellett volna telepíteni, hogy nincsen benne a HDD a gépben, különben létrehoz rajta pár rejtett partíciót és folyamatosan buzerálja az oprendszer. Ezért nem áll le neked.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ubul86
őstag
jó kérdés, hogy tényleg így van -e, igazából csak megjegyzésként tettem be hogy nálam ilyen van, és közel kell nagyon hajolni a géphez hogy halljam, ha dolgozik...viszont ha játszok, akkor ugye főleg a venti megy, akkor meg nem hallom egyáltalán (a venti hangja jobban zavar az előző géphez képest de kompromisszum)
-
fordjee
aktív tag
Van egy olyan az energiabeállítások között, hogy merevlemez kikapcsolása.
Nem tudom pontosan hogy működik, de a saját elgondolásom az, hogy ha nincs használatban, hány perc után kapcsoljon ki. Van soha lehetőség, illetve perceket is be lehet állítani.
Aztán lehet, hogy rohadtul nem ezt jelenti
Szerk.: jah, oda van írva, hogy milyen hosszú tétlenség után kapcsoljon ki. Akkor jóra gondoltam.[ Szerkesztve ]
fordjee
-
hito
nagyúr
válasz Ubul86 #47870 üzenetére
Ez sokat ígér:
"A notebook meghajtók esetén a csendesség aranyat ér. A WD exkluzív zajcsökkentő technológiája az egyik legcsendesebb 2,5 hüvelykes merevlemez-meghajtót teszi elérhetővé a piacon."
Bár a marketing rizsa mindig sokat ígér Köszi az ajánlást!Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Ubul86
őstag
https://www.arukereso.hu/merevlemez-c3103/western-digital/blue-2-5-1tb-sata3-wd10spzx-p372549889/#termek-leiras
nekem az új gépbe ez van ssd mellett...kicsit hallom néha ciripelni, de nem vészes. Korábban egy Toshiba volt, azt jobban hallottam (ahogy nálad is, nálam is volt hogy nem pörgött a venti de a winyó igen)
-
MR007RM
addikt
válasz KillHates #47855 üzenetére
Utolsó megjegyzésem, nem szívesen ide!
Belemagyarázol sok mindent. Nem haragszom rád csak most ki vagyok bukva, ennyi.Talán szembesülök önmagammal. Majd kiheverem.((Még egy 1080 max-q is boldoggá tudott volna tenni, amire csak negatív megjegyzésed volt,.......ja olyan vbios sem volt kéznél, csak hogy az nekem nem lesz jó, ki van herélve.)) Meg van a magam hülyesége, nem kell elfogadni. Alszom rá pár hónapot és elfeledem. Megkérdezek másokat akik ugyanazt fogják mondani, mint te. És akkor mi van? Mitől félsz, hogy neked ugrom? Rossz híred keltem azok után amit megéltünk? Ne csinálj ebből ügyet, nem vagy a pszichológusom. Idő kell nekem aztán folytatom máshonnan. Nincs harag, majd jelentkezem.
Téma lezárva!MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
hito
nagyúr
válasz Aljasvip #47863 üzenetére
msdownld.tmp mappát és msdia80.dll fájlt találtam a HDD-n az saját adataimon kívül.
Van itthon egy 2TB-os Maxtor külső HDD-m. Lehet, hogy azt fogom szétkapni (ha lehet és ezeken ugyanúgy megvan a sata csatoló) és beletenni a gépbe, mert annak hangját még nem hallottam, csak amikor felpörög.
hszilard666: ja, csakis HDD jöhet szóba ilyen árkülönbség mellett
-
senior tag
Régen volt olyan funkció a Lenovo szoftver csomagban (tudom hogy neked nem az van), hogy HDD energia takarékos üzemmód. Ilyenkor a HDD-t többször állította le.
Windows-ban energia gazdálkodási lehetőségek beállításai között is kell legyen egy hasonló kapcsoló.Amúgy a HDD magától le kellene álljon, ha nincs rajta adatmozgás, így a te esetedben biztos van rajta valami, például lapozófájl, vagy a Windows vagy böngésző cache-e (ugye volt régen ez a hiedelem, hogy ezeket nem szabad SSD-re tenni mert meghal tőle).
Egy normális 1TB HDD 14k újonnan, egy Samsung QV0 1TB pedig 38k. Nem háromszorosa az ára, de majdnem. Úgy tudom ez a legolcsóbb nagy kapacitású SSD most újonnan.
Én amúgy a rendszer meghajtót (nvme) cseréltem 1TB Intel 660p-re. Nem a leggyorsabb, de olcsó volt, és így nem is kell második meghajtó az adatoknak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz KillHates #47848 üzenetére
Aznap pont Atinál jártam, a P870-em éves pasztázása volt és csak az ott elhangzott tanácsot tudom megerősíteni:
A gép elérte a reális fejleszthetősége határait, ha ezen túlmutató teljesítmény kell, akkor platformváltás megkerülhetetlen valamelyik DTR gép gyártó szimpatikus modelljére.Nincs örökké tündöklő királyság egyetlen géppel sem.
-
hszilard666
veterán
Én is pont kis storage et kerestem a napokban, de végül egy barracuda pro 1tb ot vettem. 7200 as, és nem igazán hallom. Mondjuk nekem nem laposban van, hanem itx masinában, de fél méterre van a fejemtől a ház kb. Sebességre is abszolút jó. Az SSD pont 2x ennyibe került volna, arra jutottam a könyvelőmmel hogy nekem nem éri meg a felárat, mivel csak játékok lesznek rajta.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hito
nagyúr
válasz wanted5 #47859 üzenetére
Akkor nem csak engem visz a sírba ez a dolog. SSD egyelőre ilyen kapacitással nem pálya. Amikor legutóbb néztem (nem most volt) az 1GB-ra jutó ár azért jóval magasabb volt még az SSD-nél. De ahogy nézem ez nem változott. 3x-os a szorzó az SSD "javára" most is. Tehát marad a HDD. Ebből kéne nekem valami DISKrét
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz KillHates #47854 üzenetére
Vannak érdekes emberek... arra a p5200-ra is kb mindenkinek az volt itt az első reakciója, hogy hülye vagy ha megveszed.
Ezt a "nincs rá pénzem" megjegyzést se tudom megérteni, mert amennyi rá lett locsolva arra a gépre, már rég milliós alienware lenne helyette az asztalon.Szivesen elolvasom ezeket az írásokat, mert egy elég érdekes történet.
(#47858) hito
Ti milyen HDD-t használtok a gépbe?Az enyémben olyan HDD van, aminek az a neve hogy crucial mx300
(a hangja miatt hajítottam ki a gépből pár hónap után a 7k1000-tFord Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
hito
nagyúr
Feszültségoldás on: megőrjít ez az 5400-es vinyó! Serceg itt nekem egyfolytában, mint egy vaslapra dobott baconszelet A Predator meg idle full hangtalan, ventik 0rpm. Ti milyen HDD-t használtok a gépbe? Van valami nagyon csendes, takarékos, megbízható darab esetleg? De egyáltalán mit ír ez egyfolytában? Csak D-re van fenntartva, amin most semmilyen tevékenység nem zajlik
-
k-adi
nagyúr
válasz KillHates #47854 üzenetére
"mekkora felelősséggel járhat "
Pontosan 0.
Nem kell itt semmit magyarázkodni. A useré a végső döntés, ő fizet a szolgáltatásért/termékért ha kell neki.
Ha pedig tényleg tájékoztatva lett a user a lehetséges fellépő kompatibilitási problémákról ahogy írtad, akkor meg duplán nincs is miről beszélni.
Kétlem, hogy a tájékoztató üzeneted elolvasása után mögötte álltál fenyegetve mikor az "order" gombot nyomta a kártyára..Én értem, hogy nem szeretnéd elveszíteni az
ügyfeledbarátod (+segítő lelked van ami dicséretes), meg eleinte úgy voltam vele, hogy nem szólok bele, hisz ez a ti kettőtök harca, majd megoldjátok egymásközt.. de kicsit kezd átmenni kabaréba az egész. -
echterion
nagyúr
Szia Attis,
Hát ez nem hangzik túl fair-nek, főleg annak fényében, hogy higy beszéltél mindig róla meg a dolgairól. Először is tisztáznotok kell ezt a nézeteltérést, mert ez az alapja a jövőbeli kapcsolatotokbak. Ha ez nem sikerül, akkor kár is erőltetni, mert mindig ott lesz a levegőben. Én azt gondolom, mindig kettőn áll a vásár, így ha ő nem szeretné a jövőben tartani veled a kapcsolatot, akkor kár erőltetned.******
-
nagyúr
válasz MR007RM #47853 üzenetére
Dehogy akarok dönteni helyetted! A te kártyád, azt csinálsz vele ami akarsz. Természetesen olyan módon ahogy szeretnéd juttatom vissza hozzád. Utolsó beszélgetésünkben abban maradtunk, hogy veszel rá MaxQ BIOS-t és akkor futunk még egy kört vele. Erre írtam, hogy felesleges, mert a videóprotokoll miatt nem fog menni benne a P5200 (bár kívánom, hogy ne legyen igazam!!)
Attól akadtam ki, ma reggel, hogy engem tettél felelőssé amiatt, hogy nem megy a gépedben a kártya. Már megbántam, hogy akkor amikor láttam, hogy olyat küldött a kínai amin nincsen vBIOS akkor nem nyomtam a kezedbe és mondtam, hogy refund-oltasd vissza, mert ez így a HP munkaállomáson kívül semmiben sem fog elindulni.
De raktam rá vBIOS chip-et, sőt Matyee is -félrerakva a munkáját- küldött tartalmat a P5200-ba, de így sem lett siker...[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Az utolsó sokadik beírásomnál már elborult az agyam és bár úgy gondolom kicsit, sosem mondtam volna ki, mert az igazi felelősség az enyém. Semmi fejtegetés, mert kedvellek.
Szennyes kiteregetés: Panaszkodtam én valaha is rád? Most sem tettem, nincs írás, véleményezés, bírálat semmi. Mikor mindent megköszöntem még mindig nem akartad megérteni.....semmi mást nem akarok csak visszakapni a kártyámat. Nem kell most új laptop, nincs rá pénzem. Magamnál akarom tudni, aztán majd lesz az ami, bármi, majd eldöntöm ha eljön az ideje.
Ne akarj helyettem dönteni, megmondani, hagyd rám!MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Ubul86
őstag
"hagytam, hogy megvegyen egy olyan kártyát a gépébe ami nem fog működni"
elég sok tanácsot kértem ki tőletek, ugyan sokra nem kaptam választ, de az már az én bajom. Viszont az mindig bennem van, hogy az utolsó döntés az enyém. Ha megrendelek valamit, amiről végül kiderül, hogy szar, az már az én döntésem. Ha valaki megrendel egy olyan eszközt, ami nem jó, és velem fizettetné ki, az már lehet kérdéses.
Főleg azok után, hogy így ismeretlenül is mindenki téged ajánl ha probléma van. Persze szívnám a fogam a probléma után, de mindig benne van az ilyenekben hogy nem 100%-os az infó, hanem az ember a legjobb tudására hagyatkozik -
őstag
Csodálkoztam is hogy nem írt ide az eset után , esetleg kérdezd meg hogy ennyi volt e közös munka ? Mert ha igen akkor utána egyértelmű a helyzet.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
kdavid23
aktív tag
-
nagyúr
-
MaxxDamage
félisten
Lassan érkezik a G-Sync OLED TV-m.
(MSI GT-hez) HDMI 2.1 kábel akkor elég hozzá, vagy HDMI/mDP kábel a jobb?
Mit javasoltok?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ubul86
őstag
válasz echterion #47832 üzenetére
köszi, ez még tényleg csak a normál állapot, 99%-ra visszavéve a cpu energiagazdálkodásnál, hétvégén nézek neki annak amit beszéltünk azzal remélhetőleg még pár fokot nyerek ha óvatosan csinálom, az átlag értékeket nézegettem, de az jogos, hogy volt, mikor majdnem elérte a 80 fokot is. Viszont csak közepes venti teljesítmény volt, ami játék közben nem volt zavaró most már.
fps vesztést most így nem érzékeltem, a többit meg majd hétvégén[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Biztosan addig gyötörted azt a szegény gépet amíg kiégett 2 GB ramod!
Így most csak 4GB-ot lát!!!(nem létezik 4GB--os GTX 1060, mert 192bites a memória szervezése; azaz lehet 3GB vagy 6GB, de nem 4GB)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergello #47833 üzenetére
Én "windows" üzemmódban használom; azaz lekapcsolt turboboost a Windows-os energiagazdálkodásban (kb 2 fps-t vesztek így) és alap GPU teljesítmény. Sokkal hallkabb a gép és ellavíroz 60 fok környékén.
-
blue_23
senior tag
válasz gago1975 #47828 üzenetére
Linkelt G531 laptopot már csak azért se venném, mert a hírdetó valótlan adatokat állít.
Vagy külföldön lett vásárolva és tényleg 144 Hz a kijelző, de ez esetben téves a link, avagy 120 Hz.
@Gergello: Windows.
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Gergello
addikt
Akinek új ASUS gépe van megírná, hogy milyen Armoury Crate módban szokott játszani ?
Én egy kisebb igényű játékot próbálgattam most, az Alien Isolation-t Silent és Performance módban. Eddig főként csak a szélzaj hangerejében érzek különbséget.
Silent módban "szabad" egyáltalán játékot futtatni ?
CPU így max 81 fok, VGA 75 fog. -
echterion
nagyúr
válasz Ubul86 #47829 üzenetére
Az a lényeg, hogy olyenkor milyen a gép, amire használod. A gpu-ból még egy kis feszt nyugodtan levehetsz, olyan 1 V-on még stabil fog lenni. A proci, ha jól látom, turbo off módban ment és itt cpu limited van, ha jól látom és így is közel 80 fok, ez már annyira nem jó. A TS-pal nem lehet a szorzókat a maximum szorzó alatt állítgatni? Ezt nézd meg szerintem, és ha lehet, akkor olyan 3,5 GHz környékére rakd a procit némi alulfeszeléssel. Ha nem lehet, akkor ha így is jók voltak az fps értékek, hagyd így. Ha nem, az gond.
-
Gabo123
újonc
Köszönöm a segítséget nektek!
-
Gergello
addikt
Kicsit belémállt az ideg. Azt hittem rögtön van 3 pixel hibám az új gépen, de csak valami légypiszok volt. Huhhh.
-
Ubul86
őstag
válasz Gabo123 #47826 üzenetére
elég...ati 1050ti highon vitte ezeket, 1650 jobb nála
programozó vagyok, szóval ha esetleg tudok segíteni gépválasztásban ilyen téren, akkor szivesen, de gamer ügyben viszont a többiekmás:
közel 1 óra Control után, 1050ti-n csak mediumon ment (majdnem meg is bántam, hogy megvettem ), a mostani gépen fullosra lett felvéve minden, fullhd-n
gondolom ezek korrekt hőfokok[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
válasz Gabo123 #47823 üzenetére
Figyelj, nem sokkal nagyobb a 17"-os G731-es(399 x 292 x 25.9 mm) 2.90 kg, mint a 531-es(361 x 274 x 25.9 mm) 2.40 kg, 3cm szélesség, 2cm mélység az nem oszt nem szoroz, sőt, Thermodinamikailag jobb a 17", jobban szellőznek a perifériák benne (cpu/gpu/ssd).
de ha mindenáron maradnál a 15"-nál akkor maradj ennél link: ASUS ROG Strix G531GV/ I7/RTX 2060/ vadi új laptop eladó!
Amik pirossal vannak, arra klikkelj rá, odavezet az általam ajánlott gépekre ha még nem tudod.olyan jatekokra mint r8,rocket league, gta V sem elegendő az általam linkelt gép?
szerintem nem minig ezekkel fogsz játszani, kijön valamelyikből valami tovább fejlesztett verzió és akkor már meg leszel lőve.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Gabo123
újonc
Lehet, hogy hülyeségeket kérdezek, csak én nem vagyok egy nagy szakerto a temaban, olyan jatekokra mint r8,rocket league, gta V sem elegendő az általam linkelt gép?
Amúgy köszi az eddigi segítséget, a radiumos laptop jól néz ki , de hát nem véletlenül olcsó, ahogy irtad is[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
válasz Mikulásbá #47822 üzenetére
Tudod, hogy utálom, de most jelenlegi helyzetben mind1.
Máshol vagy nincs, vagy sokkal drágább. De ott azaz új gép 2060-al ami viszont megérheti. Jobban felszerelt mint bármelyik lenovo amit linkelt a GaboPredator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Gabo123
újonc
Azért gondolkozom 15"-s laptopban mert később programozásra szeretném egyetemen használni a laptopot és szerintem(?) nehezebb hurcolászni egy olyan nagy laptopot. De javits ki ha tevedek
-
gago1975
őstag
válasz Gabo123 #47815 üzenetére
Szia.
Csak 15" méret jöhet szóba?
Vannak 17" gépek amik jóval erősebb gtx1660ti vagy rtx 2060-as GPU val vannak szerelve és az áruk se vészes. Ezekkel fogsz tudni normális kereteken belül játszani. A 1650-es GPU az egy belépő szint,erős kompromisszumokal. Sok mai játék csak médium on fog tudni 40-50fps-t. Nem igazán mondható gamer nek.
ASUS ROG Strix G731GU-H7158 Notebook vagy ez is ASUS ROG Strix G731GV-H7181 Notebook
15"-ból pedig ez ASUS ROG Strix G531GU-AL356 Notebook
Új/Használatból is van olyan amire van gari ASUS ROG Strix G531GV/ I7/RTX 2060/ vadi új laptop eladó!
Vagy ez a brutális Clevo P751TM-G - asztali i7 8700/16G/1080GTX 8G/1Tb nVME SDD/144hz IPS GSYNC dobozában szörnyeteg.
Jó mazsolázást.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Gabo123
újonc
Amugy olyan kérdésem lenne még, hogy a gtx 1650es videokartya megfelelő erősségű, illetve a laptop alkalmas jó gamer laptopnak?
-
Gabo123
újonc
Ha tudsz ajánlani ár-érték arányban hasonló képességű laptopot, akkor azokat is megnezem. :)
-
Gabo123
újonc
Sziasztok! Gamer laptopot szeretnék vásárolni, az alábbi kettő tervem van, amelyek csak a prociban térnek el. Elsősorban az olcsóbbat venném meg, de ha nem alkalmas annyira, akkor nyilván a másikat választom. Szerintetek?
1. Ez bruttó 470k NOT - Lenovo IdeaPad Y540 i7-9750H W10
LENOVO IdeaPad Y540-15IRH
15,6” FHD (1920x1080) 144Hz
Intel Core i7-9750H (2.6/4.5GHz, 12MB)
1x8GB DDR4-2666
1TB HDD(2,5"-7200rpm) + 128GB M.2 (2242) PCIE
nVidia GF GTX1650 4GB DDR5
NO ODD
WiFi 11ac,2x2+BT4.2, Gigabit LAN, 720p webcam
3xUSB3.1, 1xUSB3.1 Type-C
HDMI 2.0, Mini DP 1.4
Backlit kyb, 52,5Wh battery, 170W AC adapter
+ Windows 102. Ez bruttó 375k, ha jól néztem a prociban tér el
NOT - Lenovo IdeaPad Y540 i5-9300HF W10
LENOVO Legion Y540-15IRH-PG0
15,6” FHD (1920x1080)
Intel Core i5-9300HF (2.2/4.1GHz, 8MB)
1x8GB DDR4-2666
1TB 5400rpm HDD + 128GB M.2 (2242) PCIe SSD
nVidia GF GTX1650 4GB DDR5
NO ODD
WiFi 11ac,2x2+BT4.2, Gigabit LAN
720p webcam
3xUSB3.1, 1xUSB3.1 Type-C
HDMI 2.0, Mini DP 1.4
Backlit kyb, 52,5Wh battery, 170W AC adapter
Win10 Home -
dbocskai
tag
válasz Gergello #47801 üzenetére
Jó is lenne a razer, de szerintem vicc a 2k € ár, kicsit ilyen Apple magasságokban látom, hogy akkor a logót fizesd meg, de messze nem ér annyit.
Néztem a 15,6" zenbookokat is, bármennyire is vékony meg könnyű, mégis jó két centivel szélesebbek, mint a régi igazán batár m14x-em. Biztos hülyeség de nekem valahogy ez a méret jön be. -
hito
nagyúr
válasz dbocskai #47800 üzenetére
Annak idején talán a Lenovonak voltak a Thinkpad 14-es szériájában Quadro kártyákkal megtámogatott gépei.
Nem kifejezetten gamer, de a célnak megfelelhet, ha még űzi ezt az ipart a gyártó. Érdemes náluk szétnézni.
[-HERO-]: akkor játékoknál nagyjából ugyanott vagyunk. Vegas rendernél hoz rám frászt a 95fok körüli értékekkel. Nekem a lélektani határ mellett anyagi határok is vannak. Nem való nekem ez a hobbi, mert már 260-nál is ájuldoztam, hogy mit művelek
-
nagyúr
válasz dbocskai #47800 üzenetére
A mostani 15.6"-os laposok a vékony káva miatt szinte 14" méretűek.A súly is kb. annyi.
Már a Zenbook Pro UX550 is 14-es gép testbe bújtatott 15.6-os gép.(szuper kis masina volt,azt megbántam,hogy eladtam.A hűtése is rendben volt)
Amúgy minél kisebb a gép,annál "kisebb"-gyengébb- a hűtés is.
Egy USB-s kamera nem kerül sokba,hamarosan azt is eltüntetik a gépekről.(lásd a nagy Zephyrus,1 miilió fölötti gép,külön adják a kamerát,amit rá lehet a felső kávára rakni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest