Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Darth_Revan #26793 üzenetére
Ugyanennyiért nem veszel y720-at. Amúgy meg 1050ti-vel csak is 8300h-val venném (ami már 8 szálon képes futni), és így már jóval 1000 euro alatt van, sőt a drágábbig modell is. Meg ugye ez kezdő ár és ha azt nézzük egyáltalán nem rossz.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
maximilian4 #26792 üzenetére
321k gtx 1050 ti laptopert?
Hat nem tudom...ugyanannyiert en inkabb az y720-at vennem gyengebb cpu-val de gtx 1060-al
-
-
Medocsabi
addikt
Kövezzetek meg, de nekem baromira bejön ez a széria! Árazásról lehet valamit tudni?
-
-
RM007
addikt
válasz
Medocsabi #26781 üzenetére
Akkor vegyél egy olyan régi vasat mint az enyém most, igaz felszerelve, de tudod ha vannak jó barátaid mint nekem van még most, akkor nincs lehetetlen.
Az ember az ember, ki milyen, még nálam is vannak jobbak, ezt sajnos megállapítottam itt a topikban.
És soha nem lesz semmi kevés ahhoz amit szeretnél.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Bluesummers #26780 üzenetére
Azt csak max ágyban fekve, és nagyon ritkán. Egy Desert Strike-ot simán le lehet vele nyomni, de egy Marine Arena-hoz már kevés
-
-
maximilian4
addikt
Na, hát nagyjából így kell kinéznie egy tesztnek.
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
Egy meglehetősen bosszantó problémám van. A touchpad egyik pillanatról a másikra megszűnt működni.az smplayert elindítottam, 1 órával ezelőtt még semmi baja nem volt, most meg az istennek sem akar működni, csak egérrel. A funkciógombok (bal, jobb) mennek rajta, minden beállítás olyan amilyennek lennie kell, mégsem megy. Már 2 órája a netet bújom, mi a rosseb baja van, lassan szerintem kirepül a gép az elsőről, jó nagy lendülettel hogy tuti sz@rrátörjön
Egyszer már csinált ilyet pár hónapja, akkor egy újraindítás megoldotta, most nem. Dell honlapján ellenőriztem, minden driver naprakész. -
-
gurubefree
senior tag
válasz
Soucaller #26773 üzenetére
Nekem az AW egy IPS 60hz-es g-sync panellal van ... tokeletesen meg vagyok vele elegedve. Ha van kulso megjelenito akkor lehet ezzen sporolni az AW eseten .
(1920 x 1080) 60Hz IPS Anti-Glare 300-nits NVIDIA G-SYNC es a (2560 x 1440) 120Hz TN+WVA AG 400-nits NVIDIA G-SYNC kozott £200 a kulonbseg .Ha nem gxt1080-al veszi az ember felesleges premiumot fizetni a 1440p-s panelert .
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26772 üzenetére
Igen arra gondoltam figyelgettem a AW nak a külső megoldását mindenhol csak dicsérik jobb mint a razer e...
Hát ha olyan 1500 font körül lesz lazán meg fogja érni, de akkor is maradok AW nél hiába. Egyszerűen jobban tetszik a dizájn fejleszthetőség etc.. -
gurubefree
senior tag
válasz
Soucaller #26771 üzenetére
+$200 ... nagy a verseny . Ezen a legegyszerubb sporolni .( pontosabban nem tud mason sporolni) Thunderbolt 3 ... ha kulso gpu-ra gondolsz akkor a thunderbolt 3 a leheto legrosszabb megoldas ( mas nincs is igazan csak a wifi card usb3 pci-e buhera meg az AW sajat megoldasa ami a legjobb a piacon )
-
Soucaller
tag
válasz
gurubefree #26769 üzenetére
De ha azt nézed új generációs lapos, prémium árkategória akkor akarok bele mindent ha úgy nézzük... ja meg nincs thuderbolt 3...
Inkább ne használjam de legyen, minthogy kéne de nincs. -
DVlad
őstag
válasz
Bluesummers #26763 üzenetére
Igen, pont annyi. Ha már ilyen komolyan belementél.
-
gurubefree
senior tag
válasz
Soucaller #26764 üzenetére
Egyszeruen tesztelheto ... en a legtobb esetben nem is hasznalom a g-sync(et). Csak akkor hasznalom ha tudom , hogy jatek gpu igenye nagy es az avg frame 75 alatt van. A g-sync igazan alacsony frame szam eseten jelent nagy elonyt es minel nagyobb a szam annal jobban csokken a jelentossege .
144hz-es panel es megfelelo gpu mellett a g-sync nem kotelezo ( bar jo ha van ) . Egy gtx1070 q-max nem az a gpu ami elegendo egy 144hz-es panelhez . Vagy eye candy vagy magas frame szam a ketto egyutt nem lesz meg AAA jatekok eseten .
A g-sync hianya elsodlegesen koltsegcsokkentes .
-
Soucaller
tag
Zephyr+Strix II
Érdekes no gsync egyiknél sem de a panel az rettentő gyors... de akkor is. Régebbieknél volt miért pont ezeknél veszi el. -
-
DVlad
őstag
válasz
Bluesummers #26759 üzenetére
Megéri kiutazni érte, úgyis jókora summa marad a zsebben.
-
Raymond
titán
válasz
Bluesummers #26759 üzenetére
"Auf den Markt kommen soll die neue Serie im 4. Quartal zu Preisen ab 2.000 Euro. Auf der Gamescom, die für die breite Öffentlichkeit am 22. August in Köln ihre Tore öffnet, wird das neue Notebook am Stand von Asus bereits zu sehen sein."
Lesz ezeknek meg kacifantos ara EU-ban
-
-
DVlad
őstag
válasz
maximilian4 #26757 üzenetére
17", kívülső klaviatúra, jó hardver.
Csak az a 2200$ sok egy kicsit nekem. -
DVlad
őstag
válasz
maximilian4 #26753 üzenetére
Nekem való masina.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ambíciózus nyitány az ASUS részéről, kíváncsi vagyok mennyire fogja hozni mindezt a gyakorlatban.
-
válasz
Kezd alakulni a dolog kíváncsi leszek a tesztekre akkor kiderül.
-
Balázzs
senior tag
Zephyrus S
-
RM007
addikt
válasz
Medocsabi #26735 üzenetére
Jaja a 3dmark esetén nincs olyan opció sokszor hogy vsync, ami ezt nekem megoldaná. Gsync meg nálam nem létezik.
(#26737) Pocok256: Hát ezek nálam csontig vannak lőve, valami más lehet.
(#26746) gurubefree: Nálam a legutóbbi Windows frissítés a megkérdezésem nélkül állított a bios menüben, úgymond átrendezte a szobát.
-
Rexton
tag
Első blikkre nem tűnik rossznak ennek a hűtése. Persze tesztekből minden úgyis kiderül.
-
Balázzs
senior tag
válasz
gurubefree #26746 üzenetére
Ne foglalkozz vele, nalam is ilyen.
-
maximilian4
addikt
válasz
gurubefree #26746 üzenetére
Én letöröltem mindeféle delles supportos meg update-es dolgot. Bios-t max akkor frissítek ha valami baj van a gép működösével.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #26743 üzenetére
Az az Air model mindenhol ott van kb. ugyanennyiert, valami oknal fogva van rengeteg meg mindig raktaron es szorjak ki oket.
(#26742) echterion
Hat igen, az alja nem hideg, de ki lehet birni.
-
Raymond
titán
-
gurubefree
senior tag
Solution for undervolting XTU software
Egy megoldas az alulfesz reset-re ha valakinek szuksege van ra .
-
RM007
addikt
Nem csupán a szereplési vágy, de lenne két kérdésem és nem privátban, hátha valaki kíváncsi lenne rá.
Az egyik, mitől laggol a gpu teszt(játéknál nem veszem észre csak tesztnél és ez már nem most van régi észrevételem), szóval nem folyamatos a grafika folyása, időnként kicsit előreugrik, kis apró zökkenésekről van szó. Korábban olvastam itt olyat, hogy a cpu gyengébb teljesítménye, rossz összehangoltság a gpu-val, de lehet tévedek. Csak idegesít hogy nem tudom az okát, mert ügye tennék érte valamit ha tudnék.
A másik, gondolt már valaki arra hogy hűtési témában nem hőcsövet, vagy alumíniumot, hanem ásványt használjon fel?
Jó hővezető és talán hőleadó is, nekem úgy tűnik. Fagyasztó teszt. -
Rickeffe
aktív tag
Hali.
Lehet, megint nem jó helyen kérdezősködök, de talán nagyobb rálátással vagytok a témára.
Ha egy olyan laptopot vesz az ember, amit max. FullHD-val reklámoznak ( a saját kijelzője FullHD ) de van rajta HDMI kimenet ( i8050u / GTX1050 ) akkor az midnentől függtlenül képes-e meghajtani egy 4k- megjelenítőt?
Ha nem, akkor a jelenlegi megjelenítők ( pl. 4K tv-k ) tudnak-e olyasmit, hogy a bejövő FullHD-t konvertálják fel 4K-ra (nyilván pl. a legprimitívebben 1 képpontból lesz 4 képpont)? -
RM007
addikt
válasz
Gaberiellb #26729 üzenetére
Nálam -0.120 amit még elbír stabilan, másnál meg megy a -0.150 is. Ez van, abból gazdálkodunk amiből tudunk, mondjuk annál azért bírhatna többet, az 50 elég kevéske.
Sok esetben csak barkács segíthet, vagy új laptop. 80 fok felett már nekem sem tetszik hiába nem tartós, hanem mikor hogy.
Tegnap emeltem a cpu órajelen 200Mhz-t (3.8Ghz-re vissza), mert sikerült állítanom eredményesen a barkács hűtésemen. A végén még tényleg merülőforraló lesz a megoldás kivitelezve.Ha tehetném persze mással csináltatnám az őrült gondolataim kivitelezését....KillHates -el vagy kreten67 -el. Helyiek előnyben.
-
Gaberiellb
senior tag
-
RM007
addikt
válasz
Gaberiellb #26727 üzenetére
Ott van még a cpu-z is, nem tudom miért de mindig futtatom a háttérben, időnként szeretek ránézni. Tudom ez már betegség.
-
RM007
addikt
válasz
Gaberiellb #26725 üzenetére
HW monitor vagy aida, látod a feszt mennyi áll, az mindent elárul. Egyébként nem nagy kunszt elindítani bármit majd kilépni ellenőrzés után.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Gaberiellb #26723 üzenetére
De, xtu Val is tudod ellenorizni, nekem elinditas utan Mar
be van allitva az uv merteke (nem 0-an all). -
válasz
maximilian4 #26719 üzenetére
Igen tudom nagyobb távlatokban gondolkodtam .
Gaberiellb ahogy én látom a tapasztalatokat valakinek elmenti valakinek nem nekem pl menti . Beállítottam azóta se kellett hozzá nyúlnom. -
Balázzs
senior tag
válasz
maximilian4 #26719 üzenetére
+1, és gari 2021-ig
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! I7-4720hq procit xtu-val -0,80-al uv-ztem! Kérdésem az lenne ha újra iditom a gépet a proci az elmentett értéken fog működni vagy külön meg kell hozzá nyitni a programot? Köszönöm
-
-
kentucky
őstag
válasz
gurubefree #26715 üzenetére
Valós idejű sugárkövetés, nem semmiMost olvasom, hogy elvileg GTX szériában nem lesz benne, csak RTX-ben, szupiMegérte rá várni
Nem gondoltam volna, hogy meglépik már ebben a sorozatban.
-
válasz
maximilian4 #26705 üzenetére
Nekem is azért néha gondolkoznom kell mert nem találom amit keresek .😅
-
wanted5
őstag
válasz
Bluesummers #26707 üzenetére
A kínait nem ismerem, de pl a japán billentyűzet standard angol kiosztás. És úgy gépelnek, hogy írják kiejtés szerint a szavakat és a szoftver feldobja a karaktert. Tök jól működik a dolog.
-
echterion
nagyúr
válasz
Ezen hová tennéd a palmrest-et?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Ez de durva
,úgy néz ki mint nagyanyám gobelin keretje
-
Medocsabi
addikt
válasz
Én a magyar billentyűzeten sem, tudok vakon írni, ezen azért aki megtanul, az egy igazi hero
-
consono
nagyúr
válasz
Menő!
-
-
consono
nagyúr
válasz
maximilian4 #26705 üzenetére
Gépeltél már kínai billentyűzeten ? Nagyon menő, hogy egy gombon 4 jel van
Volt szomszédom kínai tolmács volt, nála láttam ilyen, mikor áthívott, hogy nézzem meg miért nem tud nyomtatni. Mondjuk azt elfelejtette mondani előre, hogy a Windows-a is kínai... Lestem nagyot
-
x_o_n
veterán
Nem tudom melyik frissites kavarhatott be de ha pld ha letre szeretnék hozni asztalon vagy hdd,ssd teljesen mindegy jobb klikk,menubol Uj mappa már az uj felirathoz erve lehal minden a karika korozz majd noszogatasra elsotetul a win10 es megy minden tovabb de mappat nem tudok letrehoznimert ott ugye kifagy...es hozza ez a rejtélyes dolog hogy valtogatni kell az internetkapcsolatot allandoan biztonsagosrol-nyilvanosra hogy ne legyen tetu lassu.
idézem:
Ha sorban áll 4 fájl steam alatt
File1 500kbitsec sebesseg
-atallitom a kapcsolatot biztonsagosrol-nyilvanosra
File1 10mbit sebesség, elkészült indul a
File2 újra 500kbits!! Hogy miii?
Atallitom a kapcsolatot nyilvánosrol-biztonsagosra
Es újra 10mbit a sebesség..elnezest de katasztrof ez a nemet billenytyuzet,ezert az ekezetek hianya
-
RM007
addikt
válasz
kreten67 #26701 üzenetére
Gondoltam vészhelyzet kapcsán megkereslek és megkérlek segíts helyrehozni felmerülő problémát.
Szerencsére megoldódott. Ettől függetlenül még összejöhet a jelzett időpont végefelé egy borozgatás.
A munkámat van hogy magammal tudom vinni, így van némi mozgásterem. Ha összejön nekem, privibe később megkereslek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest