- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
-
Pocok256
veterán
válasz
CptAdamica #13146 üzenetére
Isten csapása 1050Ti -t nagyon erőltetik pedig már a 1060 is egy harmatgyenge kártya nem tudom miért kell ez alá menni főleg egy "gamer" gépbe.
-
válasz
CptAdamica #13146 üzenetére
GL553VE
L-es szériát ne. Nem vagyok egy nagy gamer, de még én is ezt mondom, hogy ne -
CptAdamica
veterán
Mostanában startol el az Asus GL553VE hazánkban, már az árukereső kezdi listázni. Mit gondoltok róla? Néztem róla sok tesztet a külső hőmérsékletek 40 fok alatt vannak terhelve is. GTA 5-el játszik rajta a gyerek. a Proci 85-86 fok körül alakul, GPU pedig 75 fok környékén. Felszereltsége is egész jó, van SSD, 7200-as vinyó 1050ti, 7700hq.
-
válasz
Darth_Revan #13107 üzenetére
Ez meg micsoda?
Te jó ég! Ez végre egy jó hűtés (legalábbis annak tűnik!!)
-
Kazokk
csendes tag
Sziasztok szerintetek mennyiért leheetne eladni egy 3 hetes (35 hónap garis) hp omen 15/2017 laptopot?
7700hq,1050ti 4 GB,16 GB ddr4(2400),256ssd,1tb 7200rpm hdd
Köszi előre is
-
Ma reggel visszajött a laptop, illetve mentem a munkalapos lakásához átvenni ami az enyém. Persze minusz monitor sapkavédő és 3 db pici gap pad, amit értek hogy oda talán nem kell, de akkor is az enyém, és be kellett volna csomagolni. És miért nem pénteken a szervízben vettem át? Talán mert a megadott windows belépő jelszómmal vasárnap reggelig tanulmányozta otthonában a laposom.
-
válasz
Medocsabi #13134 üzenetére
Állítólag (és igen tudom mert láttam korábban) van egy karc a vga chip egyik sarkán. A másik érv a lapos gyenge hűtési rendszere (egy venti a cpu és a gpu-ra), amire nem tudnának garanciát vállalni.....az mxm biosa vajon támogatja-e az én gt70 változatomat?....ja, mert 1 órát azért parádéztam vele. Egyébként itt pl nem támogatott. Képzeld 180W-os tápnál nincs is erősebb gt70-hez, akkor meg miért árulja a gyártó ezt a karit, meg a 970(fogyasztása 75W mégsem elég neki a 180) és 980-at, mikor minimum 240 vagy 330-as táp kell neki, írja is. Nem értem.
Bonyolult nekem, csak az a baj hogy már nyakig benne vagyok. Talán kellene egy új és más bios chip az alaplapomra, amolyan új személyazonossági.....árulnak, de azt sem vállalják be.
-
Zsolt.
újonc
Asus rog gl553vw-m van és kevés rajta az fps. Mobák és mmorpg-k simén elfutnak de az fps nézetű játékok gondot okoznak neki. Nem értem a problémát. Remélem tudtok segíteni
-
Ravenloft
tag
Srácok, ez alábbi HP gép mennyire állja meg a helyét mint gamer laptop?
HP Omen 17-w104nf 17,3" FullHD i7-6700HQ, 8GB RAM, 128GB SSD, GeForce GTX 1060 6GB
Érdemes vele "foglalkozni" vagy felejtős?
Thx!
-
Medocsabi
addikt
Nem közvetlenül a topichoz tartozik,de egy kis retró! https://m.gamekapocs.hu/hir/53542/matol_toltheto_ingyen_az_eredeti_starcraft
-
Én meg ilyet.
Megjött a 230W-os tápom az MSI-hez. Tippeltem a látottak alapján és nem jött be. Kellene egy átalakító csati a végére ami a laptopba megy. Szerintetek lehet ilyet venni? Olyasmi amit az olcsó univerzális Kínai táphoz adnak. Vagy jön a barkács
Kezdek rájönni miért van annyi eladó és hibás msi gt70 gtx880m párosítás. Egyébként még mindig javítja valaki, csak most más keresi a hibát. Van egy hosszú listám, mindenki sorra kerül.
Nagyon kíváncsi vagyok, ma estig válaszolnak. Jelenleg szét van szedve a gép.
-
Medocsabi
addikt
Hát akkor megtartom őt:
https://icdn.hu/GalleryMod/2015-02/283616/thumb/503378_msi_hecate_backpack_17.jpg -
steelsec
aktív tag
En jelenleg egy trust hatizsakot hasznalok a 15.6 os gepemhez, de a 17es roghoz egy ilyet vennek, csak hogy repulni is lehessen vele, ez pont akkora mint a kezi poggyasz amit felengednek.
-
Pocok256
veterán
Na jól kivagyok veletek segítve
-
Dhampir
félisten
válasz
Pocok256 #13116 üzenetére
Válaszd a legszimpibb színűt.
-
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Medocsabi #13113 üzenetére
Részemről egyértelműen a hátizsák (jelenleg egy Incase City backpack 17"-ben viszem a gépet, töltőt, fülhallgatókat, egeret, egérpadot, hordozható akksit meg sok egyebet mindenfelé, a mérete ne tévesszen meg, pont jó a géphez a laptop tároló rekesz), a 7559-nél viszont mindenképpen figyelj arra, hogy 15.6" létére kicsit testesebb a gépház helyenként, így simán túlnövi a legtöbb gyártó ebbe a méretbe szánt táskáit.
-
Medocsabi
addikt
Szerintetek melyik a laptop szempontjából biztonságosabb szállítási mód? hátizsák vagy válltáska?Most van egy 17" hoz való MSI hátizsákom,de mindig parázok attól,hogy nem túl passzentos,emiatt mozog egy kicsit a laptop.Lehet jobb megoldás lenne egy sima válltáska? abban elvileg nem tud annyit mozogni,vagy de? Ti melyik megoldásra szavaztok,ha 15,6"ról van szó?
szerk.:általában a laptop +töltő mellett 2 xbox kontroller is van,tuti ami tuti -
Pocok256
veterán
válasz
Medocsabi #13109 üzenetére
Karira meg is lepem magam egy AGA -val (alienware graphics amplifier) Mondjuk érdekes lesz ha addigra az AMD feléled akkor a kis dobozba AMD kártya kerülne de a gépbe Geforce lenne ergo mindkét driver kellene
Na az még egy érdekes történet lenne
Nem hinném, hogy bevállalnék ekkora szívást szóval most jópár évig zöld színekbe kell pompáznom
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan #13107 üzenetére
Így van.Nincs már olyan hogy 1080M "kis" TDP-vel mint volt a 980M és 980 (laptop) verzió.Cserélhető verzióban van 1080 (laptop) 165W-os TDP-vel és annyi.Meg még vannak a lapra rágányolt megoldások.
-
x_o_n
veterán
válasz
Medocsabi #13099 üzenetére
én még az enyémet is csak párszor hurcolom havonta,az is dög nehéz a pár kg réz miatt...de ez...ehez már az a gurulo börönd kell...és azt hiszem ez az az összeg mikor inkább ujra összeraknék egy gépet meg vennék egy hajtogatos Dellt inkább,ez a tulzás kategória számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest