Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Azt jól olvastam hogy az ASUS G752VT modelljében van TB csati? elvileg erre akkor lehet külső vga-s megoldást csatlakoztatni?
-
Pocok256
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #14696 üzenetére
Welcome pont ez van nekem
Pont ebben a felállásban és később mivel AW még egy 1080 is hozzá lesz csapva amplifierrel.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
steelsec #14695 üzenetére
Az érdekesség kedvéért én is megnéztem ezt a gépet, de a véleményem továbbra is ugyanaz ami eddig is a Max-Q-ról:
- a fizikát nem lehet megerőszakolni
- vagy ha ilyen módon próbálják, akkor ott általában a teljesítmény/tartósság kettősében valahol igen komoly deficit jelentkezik idővelPlusz igen kemény felára van ennek a megoldásnak. Én ha mindenképpen ilyen kicsi, viszonylag mobilis erőművet keresnék, szinte biztos, hogy inkább egy AW 13 környékén nézelődnék inkább + hozzácsapnék valamilyen külső FHD monitort az asztali használathoz.
-
steelsec
aktív tag
Sracok megerkezett a kovi max-q gep jolnezki, de milyen aron, igaz olcsobb mint az asus
Ebbol kijon egy AW...
-
x_o_n
veterán
válasz
benikeee #14690 üzenetére
Esetleg ez ha nem gond A Németországi vásárlás pár nap alatt kiszállitják.
15,6 ips-gsync i7-7700 gtx1060 6gb 8gb ram 250gb ssd ,elég jó vétel cca 370k -
Pocok256
veterán
SSD hez anynit hozzátennék még, hogy én olyan gép elé már 10 éve nem ülök amiben nincs ssd inkább fel sem kapcsolom olyan szinten használhatatlan a sima hdd.
-
-
benikeee
tag
Sziasztok.
300K (-+20K) környékén milyen laptopot ajánlotok?
Játék,film.... vegyes használatra kellene. Ja és persze ne kelljen 2 év múlva lecserélni.
Előre is köszi.
-
Medocsabi
addikt
válasz
kenccsi #14682 üzenetére
A véleményem,hogy ha van ré keret,akkor mindenképpen megéri egy ssd
Nekem most csak a hdd van,néha érzem hogy nagyon kéne egy ssd,de nekem pl nem létszükség (ráadásul a wint sincs kedvem újrahúzni
) A nem túl távoli jövőben tuti lesz,csak sajnos asszony most vesztette el a munkáját,így az elpazarolni való HUF-om igencsak megcsappant
-
AcélAgyar
tag
válasz
kenccsi #14682 üzenetére
SSD-vel 4-5 másodperc a bekapcsolási ideje a gépnek, gyorsabban indul újra. SSD-n gyorsabb a kicsomagolás, a telepítés, a rárakott programok gyorsabban indulnak. Több FPS nem lesz tőle a játékokban, de csökkentia játékok töltési idejét, mikroszaggatások kiküszöbölhetőek vele. Megéri az SSD
-
-
kenccsi
tag
válasz
Medocsabi #14678 üzenetére
SSD-k ről mi a véleményed? Még nem volt nekem személyesen, úgyhogy nemtudtam tesztelgetni, mi mennyivel gyorsabban tölt onnan, persze neten néztem összehasonlító videókat, másodpercekben mérve vannak esetek mikor egész számottevő, de pl mindennapi használatban tényleg annyira jó vagy egyáltalán nem égető?! Tehát inkább nagyobb HDD vagy egy kisebb HDD és legyen mellé SSD is?!
-
kenccsi
tag
válasz
Medocsabi #14678 üzenetére
Igen, igen... Éppen tapasztalom azt az ár tornászós dolgot.. És igen tudom, hogy egyik játék sem igényel akkora gépet ezek közül amiket említettem, csak gondoltam ha már lúd.. Legyek bebiztosítva, legalább egy darabig ne kelljen azon aggódni mikor lesz kevés. Másrészről mennyivel jobb érzés lesz ha előre 300k-t tűztem ki és végül esetleg megelégszem egy 250k-s masinával, mintha fordítva történne..
-
Medocsabi
addikt
válasz
kenccsi #14677 üzenetére
Hogy megéri-e azt neked kell tudni
máermint hogy amivel játszol igényel-e ekkora erőt.Pl nekem a dell 7559 bőségesen elég (i5 6300hq+960m 4gb,és 230K-ért vettem fél évesen).Amiket Te írtál,azokhoz sem kell erőgép.A vga-kra rákeresel megtalálod azt a teljesítményt,ami kellhet . (nagyon könnyű azt a 300K-t 500ra felvinni,ha csak kicsit erősebb vga,kicsit több ram,nagyobb ssd-t nézel
)
-
kenccsi
tag
Most nézem a Lenovo Legion gépeket, radium.hu oldalán, itt úgy látom lenne lehetőségem részletre vásárolni. Gtx 1050M, Gtx 1050, és Gtx 1050Ti közt mennyi különbség van? Megéri a TI a plusz 20-30e Ft-ot?
(kicsit még boldogítalak titeket ilyes kérdésekkel ha szabad.
-
kenccsi
tag
válasz
Medocsabi #14674 üzenetére
Óóóh. Na ez a gép még kinézetre is tetszik, nem úgy mint amit az első hozzászólásomban írtam..
Itt sajnos már csak a pénz egybeni meglétével akad probléma. De ha így jobb ajánlatok várnak rám, inkább elcsúsztatom a dolgot és gyűjtök rá.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
-
kenccsi
tag
válasz
Medocsabi #14672 üzenetére
Szia, köszönöm a gyors válaszod, az új gép maximum amiatt szükséges, mert valószínűleg valamilyen részlet fizetős rendszerben szeretném majd megvenni. Illetve az sem hátrány ha nem kell utazgatni, megnézegetni a gépet, hogy valóban azt akarják-e rám sózni amit állítanak, de nyilván ez már járulékos dolog..
Köszönöm a tanácsokat, utána nézek a Lenovo Legion-öknek. Egyébként maga a gamer oldala a dolognak lehet kimerülne Heroes of the Storm, illetve World of Warcraftban.. De ezt csak félve mondom, nehogy ez legyen úgymond a kitűzött cél, mert azért olykor-olykor a mai játékokra is odakacsintok/odakacsintanék, illetve ezt általában a Ps4-emen teszem, de az sem annyira hordozható, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy jobban örülnék azért ha lenne benne kakaó, de továbbra is maximum ebben a 300-320 as árkategóriában gondolkozom (figyelembe véve Pocok256 (ezúton is köszönöm, neked is a választ
hozzászólását is.)
-
Medocsabi
addikt
válasz
kenccsi #14671 üzenetére
Első találat apróról
http://hardverapro.hu/apro/asus_rog_g752vt_173_fullhd_ipsi78gb1tbgtx970mwindows10_
Gyakorlatilag ugyanazt tudja mint az acer,csak milliószor jobb hűtéssel,mindőségibb kiszerelésben,anyagokból,és fényévekkel jobb garival.Ha megvan rá a keret akkor ne habozz (nem vagy te SÖR)
-
Pocok256
veterán
válasz
kenccsi #14671 üzenetére
Az igazság az, hogy 300k egy erős és tartós gépre kevés. Kb 400-500k körül kezdődnek azok amik jók is és elég erősek is, higs 1-2 év múlva is.képesek legyenek AAA címeket legalább mediumon futtatni. Ettől függetlenül 300k ért is van piacon gép csak jó ezzel tisztában lenni.
Vagy ahogy fentebb írták használt garis gépet lehet ajánlani 300k ért ami aránylag erős is és jó is.
-
Medocsabi
addikt
válasz
kenccsi #14671 üzenetére
Szia! Csak új gép jöhet szóba? Mert én a helyedben inkább használt,de még garis gépet néznék,fél-1 éves gépeket lehet erősebb hardverrel(konkrétan gtx 980as gépek vannak már 300K alatt). Sajnos pont ez a géptípus(acer vx széria),amire hosszú távon nem biztos hogy lehet számítani,a gyenge hűtés miatt.Ha mindenáron új gépet szeretnél Én a Te helyedben a lenovo legion gépei felé kacsintanék,de annak sem egy leányálom a supportja...
-
kenccsi
tag
Sziasztok!
Igénybe venném segítségeteket. Sosem voltam egy nagy Notebook-os, de úgy hozta az élet, hogy muszáj lesz beújítani egyet, viszont ha már veszek nem szeretnék olyat amivel fél-1 év múlva már szenvedés az élet. (Ismerősöktől ezt láttam eddig) Egyelőre ott tartok a témában, hogy megnéztem/végig nyomkodtam a Media Markt- kínálatát, találtam is egy Aspire VX5-591G nevezetű gépet, 4 magos i5 procival, 8gb rammal, GTX 1050-es (4gb) kártyával, 319.999 Ft-ért. Nem éppen a legolcsóbb, de mint említettem inkább fizetek érte egyszer többet, de akkor legyen szavatos..
Szeretném tanácsotokat kérni, mivel nem tudom, hogy ez az ár egy ilyen gépért milyennek számít, illetve ha van tapasztalatotok magáról a márkáról vagy konkrétan erről a gépről, azt meghallgatnám szívesen. Tesztet néztem róla, úgyhogy körvonalazódott róla valamicske...
Nagyjából 300.000-et szánnék a gépre. Vegyétek figyelembe, lévén nem követtem a gamer laptopokat, nem tudom ha esetleg érdemesebb várni pár hónapot a vásárlással, esetleges közeljövőben történő valamilyen újabb technológiára való váltás (jobb videó kártyával szerelt gépek, ilyen árban (persze ez csak egy feltevés)). Annyira nem sietek a vásárlással, de ha nincs ilyesmi a láthatáron, és érdemes most befektetni, akkor minél előbb szeretnék. Remélem nagyjából jól összefoglaltam a gondom/bajom, esetleg ha valami nem tiszta írjátok meg és pótlom. Segítségeteket pedig előre is köszönöm.
-
Pocok256
veterán
XMG nem rossz bőven megéri a pénzét a clevo schenker ugyebár ugyanezek csak xmg hozzá tesz egy kis brandet meg supportot ennyi az egész.
Itt ami ugye nagyon fontos a garis ügyintézés azt ugye látni kell ha ez a gép neked fontos lesz és nélkülözhetetlen akkor nem érdemes se xmg se schenkert bevállalni (ezeknek többségére postával midnennel együtt 1-2 hetes szervíz ideje van) hanem magyar oldalon kell nézni ilyen esetben a dell azaz Alienware verhetetlen mert ott nincs sz*rozás ha rossz akkor 1 napon belül javítás van. Aw ellen persze szól, hoy a mostani 17 es széria az elődeihez képest nagoyn kula lett persze még ígyis bőven vállalható a történet, de tisztába kell lenni egy két dologgal. Most amik nagyon jó gamer gépek azok a msi gt72 és gt 73vr azok eszméletlen jól sikerültek mind hűtésileg mind felszereltségben. Természetesen meg is kérik az árukat, de ott legalább nem igazán van kompromisszum.
-
BoB
veterán
Köszönöm a válaszokat!
XMG márkát nem ismertem eddig, ezek szerint ezek jobban össze vannak rakva mint hasonló ismertebb brand-ek? Vagy csak olcsóbbak? (inkább a minőség a cél mint az olcsóság).
-
BoB
veterán
Sziasztok
Valamilyen 17-es "jáccós" laptop-ot kellene néznem.
Két ajánlat kellene, egy 400.000HUF és egy 600.000HUF környékén. Ha van "tuti" gaming laptop ezeken az ársávokon ne tartsátok magatokban.
-
Pocok256
veterán
Na közben intéztem a akksi cserét is fél év alatt 20% ot vesztett és képes 25% nál egyszer csak 1-4% ra droppolni. Így mondom beadom gariba írtam is a humansoftnak kis adategyeztetés után már írták, hogy ne hozzam be a gépet lerendelték már az akkumulátort és le is postázzák nekem, ha kell kijön az emberke és be is szereli. Ezt már szeretem
Lehet drága az AW, meg igen nehezen lehet hozzájutni, de ez a garis ügyintézés komolyan mondom megéri a felárat. (csak azt a 2 csavart ne hagyták volna ki a gépemből múltkor
)
-
kreten67
senior tag
válasz
Pocok256 #14656 üzenetére
Amennyiben aktiválod utána már nem tudod majd kikapcsolni.
Egy kanadai cégnek a honlapjára kell regisztrálni és fizetni annak függvényében,hogy mit szeretnél tőlük (heti adatmentés a tárolószobájukba vagy csak megfigyelést a gép tartózkodási helyéről) vissza nem szerzik a gépet csak a hdd-t zárolják és küldenek egy felszólítást a felhasználónak,hogy szolgáltassa vissza a gépet ha akarja.
Elbújni csak az alaplap cseréjével lehetséges. Általában így sem kerül vissza a gép a tulajdonosához,legalábbis
ez a személyes tapasztalat. -
Pocok256
veterán
Napi fél off kérdés valaki használta már a computrace alkalmazást ? gépe követésére lopás elleni cuccokra. Elvileg biosba betudnám kapcsolni de emberi leírást, hoyg ez nekem hol és mennyi pénzebe kerülne ha működne nem találtam.
-
kreten67
senior tag
válasz
KillHates #14652 üzenetére
Ma bgá-ztam egy asus g751jy alaplapon a gtx980m chipet (sikeresen).
Ezek szerint a várható élettartam 2 év lesz ezeknél a vackoknál amennyiben nem takarítják és pasztázzák időben,mert ez a gép még nem volt ezidáig szervizelve.
Amennyiben nem sikerült volna talpra állítani a gépet 700 dolcsi bele a legolcsóbb alaplap. -
Pocok256
veterán
válasz
KillHates #14652 üzenetére
Az jó akkor veszek még rá plusz két év garit
Mondjuk hőmérséklet így sem lépi át 80 fokot még így nagy melegbe sem átlagosan 75 körül van. Csak nem lesz baj.. de azért ez akkor is érdekes.Plusz régebben mint írtam ha sokáig 75 fok fölött volt akkor levette a turbót most nyomtam rá stress testet és 85 foknál még békésen 1750 mhz en ketyeget a gpu clock.
Mondjuk a proci sem jobb mert az meg még 90 foknál is 2,8 ghz körül jár miközben turbo nélkül 2,6 körül kéne mennie, mindezt úgy, hogy mind a 4 mag terhelve van maxon. Nem értem mit csináltak AW nál utóbbi frissítésnél, mintha minden teljesítményt maxra toltak volna. -
Pocok256
veterán
Valaki találkozott már olyannal, hoyg a vga gyorsabb mint kéne ?
Legutóbbi bios frissítés óta a 1060 as kártyám 1850 sőt 1900 Mhz ig is turbozik mindezt úgy, hogy minden gyári beállítások mellett van. Nem értem hogy ? Mindezt 86-90 watt közötti fogyasztással miközben elvileg 80 watt a max ? -
pupuka76
tag
válasz
spyduck #14593 üzenetére
Sziasztok,
először is köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ezek szerint az Asus GL felejtős. Mindenképpen 17"-ost szeretnék, nem túl jó már a szemem sajnos (igaz, sose volt
) Asus G már jobb?
Kitöltöttem a részletes listát:
(1) Vásárlás hónapja? 2017. augusztus-szeptember
(2) Maximális keret forintban? 350e Ft
(3) Játékra is lesz használva? Igen, COD4, COD World at War, CS:GO
(4) Felhasználás? Gaming
(5) Kijelző mérete? 17,3
(6) Kijelző fajtája: matt, fényes, HD, FULL HD, TN, IPS? lehetőleg matt, Full HD
(7) Windows-al vagy nélküle? Nélküle
(8) Asztali vagy hordozós gép lesz? Hordozós
(9) Minimális HDD, RAM, SSD méret? HDD: 500 GB, RAM:8GB, SSD: 128 GB
(10) Egyedi igények? Bírja a gyűrést
(11) Eddig kinézett notebook linkje? https://ipon.hu/webshop/product/asus_g752vt_gc046d_ezust/1409159
(12) Nagyon jó állapotú és minőségű, garanciális használt üzleti készülék szóba jöhet-e? nem
(13) Refurbished (újracsomagolt) laptop az eredeti ár feléért vagy akár harmadáért szóba jöhet-e? igenEz alapján?
Köszönöm,
P.
-
Pocok256
veterán
válasz
spanglee001 #14646 üzenetére
Undervolt, de ezt már írtam sokszor.
-
spanglee001
addikt
sajnos a bank úgydöntött hogy nem kell még nekem új laptop
így valahogy a jelenlegi g751jy-t kellen még megtuningolni, klímás helyen vagy 25fok szobahőn semmi gond, de sajna melóhelyen elég meleg van így a conductonaut pasztával is elérem a 90fok procit nem trottylingol de idegesít, láttam sok helyen a venti alatt kifúrják a lapost így onnan szedi a levegőt ~10fokot nyernek vele, sajnos ezek külföldi oldalak így nemtudom hogy van e valami jótanács benne. valaki végzet már efféle moddingot? vagy hogyan tudnám hatékonyabbá tenni a hűtést? a proci melegszik jobban de az nincs is kihasználva 50-60%on pörög csak a vga az teker mint állat, kéne kicsit húzni rajta de ezzekel a hőfokokkal nem nagyon merek. -
TJ22
tag
Sziasztok az volna a kérdésem hogy az Acer F5 széiának is az a betegségei vannak mint a Nitro-nak?
Köszi -
RM007
addikt
válasz
Bluesummers #14637 üzenetére
Nézd, tegyük fel ott ül valahol letéve a csomag ahol szokott ilyen és hasonló esetekben. És ne tárgyaljuk az eladó hogyan adta fel (nincs postai azonosítóm), csak az hogy ott van megcímezve valahogy(úgy mint nálam a számlán). Felhívom őket és érdeklődöm, mondják megvan a csomag, hoppá de mégsem nincs hozzá jogom a címzés miatt csak a feladónak. Egyértelműen bizonyítanám hogy az enyém(nem nehéz), sőt kifizetett, de nem lehet, nincs hozzá jogom.
Mintha nem az lenne jó mindenkinek hogy célba érjen. Akár lenne kisebb pénzbünti, még mindig jobb a semminél. Legyen ilyen esetekre is emberük aki segédkezik, alkalmazzanak.
(#14638) k-adi: Tudom hogy az én hibám, de annyira ne legyen már bonyolult a dolog. Az eBay és szabályzata nem egyenlő a Magyar Postával. Emberek vagyunk és ha akarunk tudunk segíteni a másikon. Elvileg minden csomagnál kíváncsiak mit takar, foglalkoznak vele, időt töltenek, ez a dolguk, ez se legyen kivétel. Szóval az eBay-en fizettem már kb. sok-kevés eddig ez a 17-dik vásárlásom. Nemigen van ott sok információ a részünkre utazásilag, mint amiket soroltál. De értem, az Alibaba, aliexpress ilyen értelemben talán alapból jobb. Már vásároltam onnan is régebben, csak hát ott sincs minden.
Nem kell megérteni, de akkor is dühöngök. Küldöm az email hegyeket, ők se érezzék magukat jobban.
Ma újra írtam kicsit átfogalmazva, és reagáltak rá. Az előző 234-re nem, de erre már igen, igaz a szokásost "Küldeményéhez kérem küldjön postai azonosítót hogy utána tudjunk nézni" anyám
Erre megint írtam valamit, majd gyorsan jött visszaigazolás. Szóval most némi tűzszünet, aztán meglátjuk.
-
Dhampir
félisten
válasz
Bluesummers #14637 üzenetére
Most meg is újította a Magyar Posta a csomagkövetés felületét, kényelmes és jól használható szerintem.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Medocsabi #14627 üzenetére
Nem hiszitek el mi volt a baj.A konnektor baszki!!vettem egy hosszabbitot hogy a ventillátornak meg asszony netbookjának is legyen hely az ágy mellett,és láss csodát.minden ok.érdekes.másik fali konnektorban nincs gond csak azzal az eggyel.Mostantól hivatalosan is ignorálom
-
k-adi
nagyúr
Hát öööö, de szerintem az elírt címmel is baj van, volt. Legalábbis az eset 50%-ban a te hibád minimum.
Az már más dolog, hogy miért nem rugalmasabbak a postánál, 2017-ben már elvárható lenne de nyilván van egy protokoll amit tartaniuk kell. És ehhez foggal, körömmel ragaszkodnak, ami amúgy nem feltétlen rossz dolog.Másrészt meg manapság már van nyomkövetés, külföldön a magyar határig a külföldi cég kötelessége ezt biztosítani (nagy összegnél úgy tudom kötelező), Mo.n pedig a magyar posta nyomkövetése van. A legrosszabb esetben is tudnod kell, hogy melyik elosztó logisztikai bázisközpontba érkezett, onnan meg lehet rinyálni érte. De ez csak BERAGADT küldeményeknél van, az elírt címmes csomagokat szerintem akkor se kapod meg ha karnyújtásnyira lennének.
Nem vagyok egy nagy csomagküldős profi, a story-t se tudom teljesen, de a kommentjeid alapján, ha jól értem már Mo.n van a logisztikai bázison csak nem hozza ki a futár az elírt cím miatt? Azt írtad, hogy felhívtad őket és "a postás ügyfélszolgálatos szerint csak be kellene menni-e a postára címet módosítani, és már küldenék a csomagot.". Ez a próbálkozás gondolom már megtörtént, feltételezem a feladó (ez is protokoll) nem hajlandó módosítani a címzettet. Ez esetben nem tudsz mit tenni, visszaküldés lesz a vége akárhogyan is nézem, a pénzed meg visszaszerzed ügyesen.
-
Akárhányszor postáztam lengyelből, annak az elejétől a végéig megvolt a nyomkövetés, ott érdekes mód a magyar posta nem szórakozott valahogy ... az utolsó pontig, mindennek megvolt az ideje / átvétele / helye. Amerikából már nem, Magyarország az utolsó pont, és kész. Röhej, tudom. Ugyanez, hasonló mód Lengyelországnál is. Anno valaki "átvett" egy másik néven csomagot, csak visszagöngyölítettem a szálakat, eszkaláltam paypal-en (mondjuk az semmit sem ér, ha az eladó megadta a tracking numbert ... azt már elintézettnek veszik), s szerencsére megkaptam a csomagomat. Szóval cím, elérhetőség fontos, mert akár szomszéd is "átveheti" .... igazából a postás / futár ku...a leszarja kinek adja oda, csak szabaduljon a csomagtól. Ez viszont már gáz, rohadtul gáz. Nem az a csókám dolga, hogy leadja a "környékemen", hanem az, hogy az én kezembe adja oda!
-
echterion
nagyúr
válasz
spanglee001 #14630 üzenetére
Törölhető.
-
Dhampir
félisten
válasz
spyduck #14623 üzenetére
Fokozott biztonságú Windows Defender (Windows 10 Home & PRO)
Microsoft Security Essentials & Windows Defender
Közismert, ha valaki meggondolatlan, annak szoftverét semmilyen fizetős vírusirtó nem védi meg és nem létezik 100% biztonság.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Remélem nem sértek veled semmi szabályt ha érdeklődnék az után hogy foglalkozik e innen a topicbol valaki laptop ujrapasztazassal takarítással? Vagy valami megbízható boltot esetleg ha tudnátok ajánlani
-
spanglee001
addikt
a cpu usage meg normális, ha töltőről játszol teljes terhelésen is tud menni, de akksiról már nem enged annyi energia használatot, mert nem is tud annyi energiát leadni az akksi. és igen hdd hiba is lehet. és van egy olyan sejtésem hogy a feladatkezelőbne nem fogja jelezni, hogy mi eszi a procit, legalábbis nálam így volt.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Medocsabi #14619 üzenetére
A Win10 saját védelme olyan mint ha nem is lenne rajta semmi. Tapasztalatom szerint a Malwerobytes és Comodo páros a legjobb. Vírusfertőzést megelőzni és nem kezelni kell. Javaslom az újratelepítést!
Szerk: Badsector-os HDD vagy hibás SSD is szokott ilyet produkálni.
-
Medocsabi
addikt
válasz
spanglee001 #14620 üzenetére
Ezért is nem gondolnám hogy vírus. Semmilyen 18as oldalt nem nézek (arra ott a telefon,úgyis céges,szóval beszarhat
)letölteni is igyekszem olyan forrásból dolgokat amik ismertek.Nyilván az internet világában nincs 100%os biztonság.Amúgy 51%on vagyok,egyáltalán nem tölti,már többször is újraindítottam.ebből párszor azt írta ki hogy nem ismeri fel a töltőt,használjak dell töltőt. Természetesen a gyárival használom.
Lehet holnap ráírok a supportra. -
spanglee001
addikt
válasz
Medocsabi #14619 üzenetére
ez természetes a csatlakoztatva de nem töltődik
ha kb 95% körül van a töltöttség
én se használok semmi írtót csak a beépítettet. utorrentből egy régi stabil reklámmenteset használok, és nem frissítem. amig nem tévedsz kekcskepornó oldalakra nem kellene hogy gond legyen, csak a megbízható minőségi tanusítvánnyal rendelkező poresz oldalakat nézzed -
Medocsabi
addikt
válasz
spanglee001 #14617 üzenetére
Az fasza.Érdkes,hogy be van dugva a töltő,és azt írja csatlakoztatva,de nem töltődik. Dell honlapjáról futttnám a System detect-et,de valamiért nem akar elindulni.Jelenleg nincs aktív vírusírtó a gépen csak a win 10 saját védelme.
-
Medocsabi
addikt
Megint kezdődik nálam ez az "egyből 100%-ig tekerő cpu"-dolog. Ez valami win 10 bug lehet? Van valaki akinél még időközönként előjön?
Érdekes tapasztalat. Ha akksiról játszom egyből lemegy a cpu usage 70-80%-ra,vissza a töltőre,egyből 100%. -
TJ22
tag
sziasztok itt olvasgatva kezd körvonalozodni a dolog:
a kérdésem a Acer Nitro VN7(945m-s) vagy Y700?
Az acerbe tetszik a letisztult külső és a 3 év gari
Tippek? Köszi -
TJ22
tag
Sziasztok (ha nem a megfelelő topik sorry)
az volna a kérdésem egy i3-5005u kihajtana egy 950m-t játék közben? (cod:IW;GR:wildlands)
Köszi -
haten
tag
Mindenképpen, ha jól csinálod. Jelenleg a legjobb paszta a Thermal Grizzly Condoctonaut, ami folyékony fém, alumíniumra nem jó, de minden másra mehet. Nálam 15 fokot hozott a gyári pasztához képest. Megszűnt a throttling, és a ventillátor már csak játék alatt megy (GS63VR).
-
T-1000-est neki! Van itt kettő-három úriember, aki már kent gépekre ilyen
Muerte 12961.hozzászólása
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest