Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz Skyhunter #113714 üzenetére

Nálam sincs nő, se gyerek, se dohány csak pia és bár van emellett a hobbi mellett sok más kiadás is egyre több azért próbálom megőrizni a jelen kihívásait ebben a topikban úgy mint mikor először csatlakoztam. Néha felötlik el kellene már engedni, sok a munka, egyre kevésbé köt le, ugyanakkor ha nem is játszom már annyit mint régen, annyira jó néha napján tolni valamit és visszaemlékezni korábban milyen volt. Leszarom hogy csalok ;] laptopos környezetben amíg van segítség, ötlet és pénz erre, addig tolom a kedvenc asztalomon a kedvenc laptopommal úgy ahogy tudom, ahogy érdekel, leköt, és telik anyagilag. :)
    És most egy régi benchmark teszt az asztali laptopommal a tőlem megszokott felállással a legújabb driver mellett, mivel valakinek ilyet is illene nyomnia ide időnként szerintem. Hiányolom az egyéni laptopos aktivitást laptop tesztek terén. :K Tudom ott a net, youtube, de attól még jöhetne valami online is ide, kinél mi van. Hadd lássuk hitelesen. :R Tuning és miegymás........ :R

(A cucc már régi és bár szerintem tudnék ezen még feljebb faragni annak még nem jött el az ideje. Majd okosban később.)

Új hozzászólás Aktív témák