Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
Skyhunter #113714 üzenetére
Nálam sincs nő, se gyerek, se dohány csak pia és bár van emellett a hobbi mellett sok más kiadás is egyre több azért próbálom megőrizni a jelen kihívásait ebben a topikban úgy mint mikor először csatlakoztam. Néha felötlik el kellene már engedni, sok a munka, egyre kevésbé köt le, ugyanakkor ha nem is játszom már annyit mint régen, annyira jó néha napján tolni valamit és visszaemlékezni korábban milyen volt. Leszarom hogy
csaloklaptopos környezetben amíg van segítség, ötlet és pénz erre, addig tolom a kedvenc asztalomon a kedvenc laptopommal úgy ahogy tudom, ahogy érdekel, leköt, és telik anyagilag.
És most egy régi benchmark teszt az asztali laptopommal a tőlem megszokott felállással a legújabb driver mellett, mivel valakinek ilyet is illene nyomnia ide időnként szerintem. Hiányolom az egyéni laptopos aktivitást laptop tesztek terén.Tudom ott a net, youtube, de attól még jöhetne valami online is ide, kinél mi van. Hadd lássuk hitelesen.
Tuning és miegymás........
(A cucc már régi és bár szerintem tudnék ezen még feljebb faragni annak még nem jött el az ideje. Majd okosban később.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6 FHD / 11500H / 32GB / 1TB G4 új / NV Quadro 4GB / FPR WS tervező
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával