Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angelland13

csendes tag

válasz BalageK #113155 üzenetére

Macbook Pro M2-ben gondolkodom, a keret bővült időközben de bonyolult a helyzet, röviden felvázolom azért: adott a feleségem Macbook Air M1 2020 13 inch gépe, amitől megválna, helyette szüksége van egy asztali gépre vagy laptopra, amin tud Adobe termékeket jól futtatni (grafikai munkákra), illetve nekem is kéne egy PC vagy laptop, amin tudok WoWozni. A keret 400e huf, de benne van az is, hogy beszámíttatjuk a meglévő MBA-t, amit egyelőre passzolok, hogy mennyit ér (95%-os akksi, 120 ciklussal).

Kérdés: nyilván látom, hogy a MBP M2-vel tökéletesen fut a retail WoW is, szal a Classic nem fog gondot okozni neki, fogyasztását tekintve a legjobb megoldás, sokat bír az akksi full töltéssel, halk, gondolom nem forrósodik annyira, szal kb a tökéletes választás lenne számomra. Elképzelhető, hogy kiesik a keretből, tudván, hogy venni kell Mac-es egeret hozzá pluszba, ami nem tudom mennyibe kerül, illetve nem tudom, hogy sima mezei monitorra lehet-e csatlakoztatni (mac analfabéta vagyok kb, de könnyen tanulok! :) ), de lehet nem is lenne szükség monitorra csatlakoztatni. Szal a kérdésem az, hogy Macbook Air M2 az mennyivel szarabb ilyen tekintetben ha a fogyasztás, halkság, nem forrósodás és WoW futtatása a szempont? Mintha úgy olvastam volna, hogy az Air-ben nincs venti, szal jobban forrósodhat. Szeretném repülőn használni, szóval szempont, hogy ne égesse a lábam :D
    Valamint az MBP M2-nél 8gb ram nem kevéske? 16gb-tal már a kereten kívül esik.

Hálásan köszi a segítséget és a meglátásaitokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák