- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imre9211 #109276 üzenetére
Nem kommentálom...jó az
Már megint rám jött a vásárolhatnék. Nézegetek ezt azt, de bezzeg mondogatom én már többet nem költök a laptopomra.
Sajnos én már elszálltam egy magasabb dimenzióba. Pár év múlva lehet te is követsz.
Persze azért próbálnám olcsón megúszni ezért is melegedtem annyira össze az asztalommal.
Komolyabban, igen jó az ha laptopról beszélünk. Régebben mások voltak az igényeim, sajnos változtam valamicskét.
Ráadásul nincs kedvem játszani.
És még egy megjegyzés. Valami miatt úgy ragaszkodom a dolgaimhoz mintha az életem függne tőle. Nem akarom kidobni. Megtartom és tovább építem, csiszolom, fejlesztem.
Fogy a borom.....
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest