- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem laptop most, tehát off téma, de pasztázás, úgyhogy ide is tartozhatna.
Én az az ember lettem kb. 20 év alatt, aki a fél évi kötelező pasztázásból átment oda, hogy "amit megveszek, az legyen olyan, hogy ne kelljen hozzányúlnom és kész" m
Na gyerekek kérem szépen!
Elérkezett az idő, nekem is termopasztáznom kell, sajnos. Lecserélni nem nagyon akarom ezt a dögöt, de ki tudja. Amennyire csak lehetett, ezt kerültem mint a forró kását, de amikor már minimum 70-80° körül volt a CPU, nagy nehezen belenéztem.
Videót is készítettem, de nem merem feltölteni, mert amikor szedem le az oda"hamvadt" termopasztát, akkor azért elszégyelltem magam ....
Ha valaki nagyon szeretne videót, jelezzeA poén az, hogy alig játszok 2 hetente 3-4 órát, az is csak Starcraft2...
A gép:
Alienware AREA 51 R6 (AMD Ryzen Threadripper 1920X ... GPU nem lényeg, nem erős)
A hűtése brutálisan jó, nagy vaskos gép, pár HDD-vel 30kg-ot is elérheti.1. kérdésem:
Melyik thermopaszta a jó? Láttam ThermoGrizzlyt ... és minek oda a -200° / +350°
"Both pastes are suitable for use in extreme overclocking and can withstand temperatures ranging from -250 °C to +350 °C."
Ez valami vicc, vagy ezt szándékosan a tuningbajnokságokra rendezik?Még valami gyémántpasztáról is hallottam
https://www.innovationcooling.com/products/ic-diamond/Akármilyen márka jó lesz. Max. 20.000Ft-ig mennék el olyan 5g-os kiszerelésben, de lehet annyi nem is fog kelleni, bár ez az AMD Threadripper eléggé vaskos és széles egy CPU.
2. kérdésem:
Ki hogy szokott pasztázni? Elevenítsük fel.
- Pont ba sokat?
- X alakúan?
- Pöttyözősen?
- Csíkba?https://www.youtube.com/watch?v=ofyNgJyhGuc
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest