- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nem laptop most, tehát off téma, de pasztázás, úgyhogy ide is tartozhatna.
Én az az ember lettem kb. 20 év alatt, aki a fél évi kötelező pasztázásból átment oda, hogy "amit megveszek, az legyen olyan, hogy ne kelljen hozzányúlnom és kész" m
Na gyerekek kérem szépen!
Elérkezett az idő, nekem is termopasztáznom kell, sajnos. Lecserélni nem nagyon akarom ezt a dögöt, de ki tudja. Amennyire csak lehetett, ezt kerültem mint a forró kását, de amikor már minimum 70-80° körül volt a CPU, nagy nehezen belenéztem .Videót is készítettem, de nem merem feltölteni, mert amikor szedem le az oda"hamvadt" termopasztát, akkor azért elszégyelltem magam ....
Ha valaki nagyon szeretne videót, jelezzeA poén az, hogy alig játszok 2 hetente 3-4 órát, az is csak Starcraft2...
A gép:
Alienware AREA 51 R6 (AMD Ryzen Threadripper 1920X ... GPU nem lényeg, nem erős )
A hűtése brutálisan jó, nagy vaskos gép, pár HDD-vel 30kg-ot is elérheti.1. kérdésem:
Melyik thermopaszta a jó? Láttam ThermoGrizzlyt ... és minek oda a -200° / +350°
"Both pastes are suitable for use in extreme overclocking and can withstand temperatures ranging from -250 °C to +350 °C."
Ez valami vicc, vagy ezt szándékosan a tuningbajnokságokra rendezik?Még valami gyémántpasztáról is hallottam
https://www.innovationcooling.com/products/ic-diamond/Akármilyen márka jó lesz. Max. 20.000Ft-ig mennék el olyan 5g-os kiszerelésben, de lehet annyi nem is fog kelleni, bár ez az AMD Threadripper eléggé vaskos és széles egy CPU.
2. kérdésem:
Ki hogy szokott pasztázni? Elevenítsük fel.
- Pont ba sokat?
- X alakúan?
- Pöttyözősen?
- Csíkba?https://www.youtube.com/watch?v=ofyNgJyhGuc
Köszönöm szépen!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest