Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schafranek
tag
válasz
xhege #108592 üzenetére
Nem egy eget rengető problémáról volt szó, azonban elgondolkodtam, ha ezt meglépik, mire képesek még?
Rendeletem egy noteszt, ami meg is érkezett. Csak később, derült ki, hogy a gép nem hazai lokalizációval rendelkezik, ami számomra nem jelent problémát (a mostani AW M16 R1 az USA-ból érkezett, majd honosítva lett).
A billentyűzet át volt matricázva (minőségi munka volt), vm. a doboz oldalán jól látható volt, a tapétavágóval történt kimetszés. Nos itt volt a billentyűzet ,,nyelvezete".
Mint fentebb utaltam rá, a lokalizáció és az átmatricázás nem volt gond, de az már igen, hogy erről ,,elfelejtettek" tájékoztatni. Az ilyet nem szeretem, ez sumákolás.
Régi történet, nem tudom, hogy ilyen furfangos dolgokat tesznek-e még, mindenesetre azóta kerülöm a céget.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest