Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
pincehely
üzenetére
ma du ráteszem a trimes fw-t, és elkezdem a telepítést aztán majd mondok tapasztalatot, bár én SCSI-ről váltok ami gyorsabb az elérési időkben mint egy hagyományos HDD, de szegény már eléggé meg van fáradva(jó ha 60mb/secet olvasott és 50-et írt) ezért is váltok SSD-re, nameghát már rég rá voltam izgulva az SSD-kre 
Amúgy sokáig ne várj a váltással mert el fog fogyni a 40-es kingston iponban még van(gondolom bestokiztak belőle) de pl jópár nagykerben már nincs és intelvezérlős SSD-ből ez a legolcsóbb vétel.
Aktív témák
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ma du ráteszem a trimes fw-t, és elkezdem a telepítést aztán majd mondok tapasztalatot, bár én SCSI-ről váltok ami gyorsabb az elérési időkben mint egy hagyományos HDD, de szegény már eléggé meg van fáradva(jó ha 60mb/secet olvasott és 50-et írt) ezért is váltok SSD-re, nameghát már rég rá voltam izgulva az SSD-kre