Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Én mondtam, hogy bizonyos Samsung típusok nagyon halkak. Te erre azt mondod, hogy Samsung HDD-id vannak. Ez olyan, mint hogy én azt mondom, bizonyos Ford típusokban V8-as motor van, Te meg azt mondod, neked Ford Focusod van.
Az hozzátartozik, hogy nekem a winyók 4-in-3 device module-ban vannak. Tehát a ház váza nem veszi át a winyók rezgését, nem erősíti fel a hangot. Tényleg nem hallom a Green Powerek hangját, leszámítva azt a kattanást, amiről beszéltem.
Egyébként ha már az SSD-k hangtalanságánál tartunk, amikor ATTO-val meg CrystalMark-kal tesztelem őket, tudnak sípolni nagyon gyenge hangon, de lehet, hogy az alaplap az. Persze lehet, hogy csak teszt közben hallom.
Aktív témák
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest