Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Az valóban jó ár érte. Bár nekem nem kell 64GB és ha jól tudom a Crucialben nincs kisebb. A Vertex 30GB-s ugyanannyiért (39k) ezek szerint nem éri meg, szóval marad 30k-ért a Super Talent UD. Azt a +10k szerintem nem érné meg, h legyen még +30GB szabad terület a rendszervinyón. Bár a fene se tudja, lehet ha lenne akkor oda tenném az adott munkához (Photoshop, videókódolás) szükséges fájlokat.
Ebben a tesztben negatívumok között szerepel, h a Crucialhoz nincs hivatalos frissítés. Az 5 év gari viszont nagyon baráti.
Super Talentre mennyit adnak?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest