Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én nem tudok róla, hogy baj lenne a frimware-rel. Az 1.4x-esekkel van gond, mert auto garbage collection-t csináltak bele, de túl agresszív lett és egy kicsit bibis. Plusz asszem gond volt a standby-ból visszajövetel esetén is.
De az 1.3 az teljesen jó és tudtommal abban is már van TRIM és működik is.
Más kérdés, hogyha Intel driverrel használod a Win7-et, akkor mintha azt olvastam volna, hogy az nem engedi át az SSD felé a parancsot.RAID kártyát szerintem fölösleges főleg, hogy csak akkor van értelme, ha izmos. De abból a pénzből meg veszel még1 SSD-t.
Az én véleményem amúgy az, hogy fölösleges RAID-ezni (gondolom 0-t akarsz, bár az aláírásdban lévő konfig alapján már bizonytalan vagyok
), mert ugyan szekvenciális írás/olvasás durva lesz, de úgysem másolgatásra használod gondolom. Oprendszernek meg alkalmazásoknak 1db is tökéletes.
Lehet, hogy 20mp helyett majd 18mp alatt áll fel az oprendszer, de mondjuk én nem dobnám el a TRIM lehetőségét ilyenért. Vagy inkább vennék a két kisebb helyett egy nagyobbat.A fentiek szubjektív véleményt tükröznek.
Aktív témák
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert ugyan szekvenciális írás/olvasás durva lesz, de úgysem másolgatásra használod gondolom. Oprendszernek meg alkalmazásoknak 1db is tökéletes.