Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
tejeskifly
üzenetére
Elsőre vettem 96GB-s Kingston SSD -t, ami egy 300GB-s Velociraptor -t váltott nálam, tehát a HDD-k egyik legjobbja volt előtte.
Az egész rendszer sokkal gördülékenyebb lett, örültem nagyon.
A 96GB ( -20%, hogy az SSD karbantartó funkciója is menjen) esetén kb. 70GB volt, amit használhattam. Az volt a tervem, hogy a Velocit meghagyom 2. vinyónak, és arra telepítek majd nagy játékokat, de kipróbáltam, hogy külső, usb 2.0-s vinyóra tettem fel játékot, és már az indítása sem volt lassabb, mint anno a Velociról, és betöltődés után már ugyanolyan gyors volt a betöltött játék, mint régen.
Ekkor rájöttem, hogy nem kell gyors vinyó 2. meghajtónak az SSD mellé , már ha főleg játszol és netezel a gépen. (konvertálásoknál számíthat a 2. vinyó sebessége.)Ezek után váltottam Micron C400 64GB-s SSD-re, és sata3-on gyorsabbnak érzem, mint anno a 96GB-s Kingston V100+ -t.
Ami számodra érdekes, hogy először én is azt gondoltam, hogy kevés a 64GB, de fenti tapasztalatok miatt, most ott tartok, hogy 31GB szabad a formázott 59,5 GB-ből, és minden fent van, amit használnék - a játékok a 2. meghajtón, ami nálam egy 7200rpm-es notivinyó..A lényeg: szerintem a 64GB-s modell is elég lenne Neked is, a sebesség fontosabb.
OCZ -t én nem tudom ajánlani, mert olyan sok hibás vagy lassuló példányról volt szó a múltban - akár itt a topicban - hogy nem bízom a márkában. Intelnél is problémás az új szériák némelyike (eltűnik a tárhely ?! pff.. ) , de az M4 ( - Micron ) -ról még rosszat nem hallottam.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest