Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok....esetleg szakmailag megalapozottan tudna valaki segíteni nekem a döntésben
Őszintén megvallva setét vagyok a témához és már napok óta vergődök a dolgon. Egy Vaio UMPC-be szeretnék tenni a mostani 1,8"-os Toshiba tetűlassú vinyó helyett egy másik Toshiba-t, vagy egy 64-es SSD-t. A mostani vinyó is 4200-őt pörög és sajna a másik Toshiba is. Ettől ugye még lehet jóval gyorsabb? Igazából a tárhely nem szempont (mondjuk a 240GB vonzó), inkább az a cél, hogy rendszer (XP) minél gyorsabban hasítson. Szóval ha valaki ért hozzá, megköszönném ha elárulná, hogy a két linken található háttértár közül melyikel járnék jobban
Mivel árban kb. ugyanaz, ezért tényleg az a fő szempont hogy melyiken dübörög jobban az XP. Előre is köszönöm
Aktív témák
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Őszintén megvallva setét vagyok a témához és már napok óta vergődök a dolgon. Egy Vaio UMPC-be szeretnék tenni a mostani 1,8"-os Toshiba tetűlassú vinyó helyett egy