Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Epson nyomtatók
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Milyen széket vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Úgy voltam vele, hogy totyra 2-3 hétig div1ben maradok az ultimate packért. Ami itt megy....
Aki azt gondolja itt nem constant pressureoznek az emberek vagy tudnak védekezni az hatalmasat tévedett
Leikszelek egy kölyökkel aki hátul csak Klaiberrel védekezett. Mindenhova vele futott de annyira lassúak a passzaim, hogy ő hamarabb ért oda mint a labda.
Pelé-Varane mellől, Atal meg Gomez mellől fejelt nekem gólt ugyanezen a meccsen.Egyébként a meccsek 80%-a annyi, hogy vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra rámnyomja a pressuret azt a második félidőben 2 helyzetem nincs mert mozdulni se tudok aztán vagy kihúzom vagy nem.
A maradék 20-ban vagy hülyére vernek vagy jó meccset játszunk és nyer valaki. Mendy egy hulladék lett 2 hete. Sosincs a helyén vagy folyamat elcsúszik ha ottvan. Kétszer megjáratja az ellenfél a labdát azt a jobb szélsője előtt 10 méteres lyuk mert mendy magától elment valahova. Próbáltam visszajátszásból kitalálni mit akart de egyszerűen képtelenség rájönni.
Ha német vagy olasz ellenfél van egy dolgot játszik: A saját térfeléről háromszöggel indítgatja a csatárait és ha elveszti a labdát full pressure. Ennyi a játék mindenkinél
Szerintem derankolni fogok ha nem akarok korán őszülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Villanyszerelés
- Pánik a memóriapiacon
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest