Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech szerviz
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Úgy voltam vele, hogy totyra 2-3 hétig div1ben maradok az ultimate packért. Ami itt megy....
Aki azt gondolja itt nem constant pressureoznek az emberek vagy tudnak védekezni az hatalmasat tévedett
Leikszelek egy kölyökkel aki hátul csak Klaiberrel védekezett. Mindenhova vele futott de annyira lassúak a passzaim, hogy ő hamarabb ért oda mint a labda.
Pelé-Varane mellől, Atal meg Gomez mellől fejelt nekem gólt ugyanezen a meccsen.Egyébként a meccsek 80%-a annyi, hogy vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra rámnyomja a pressuret azt a második félidőben 2 helyzetem nincs mert mozdulni se tudok aztán vagy kihúzom vagy nem.
A maradék 20-ban vagy hülyére vernek vagy jó meccset játszunk és nyer valaki. Mendy egy hulladék lett 2 hete. Sosincs a helyén vagy folyamat elcsúszik ha ottvan. Kétszer megjáratja az ellenfél a labdát azt a jobb szélsője előtt 10 méteres lyuk mert mendy magától elment valahova. Próbáltam visszajátszásból kitalálni mit akart de egyszerűen képtelenség rájönni.
Ha német vagy olasz ellenfél van egy dolgot játszik: A saját térfeléről háromszöggel indítgatja a csatárait és ha elveszti a labdát full pressure. Ennyi a játék mindenkinél
Szerintem derankolni fogok ha nem akarok korán őszülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest