Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Úgy voltam vele, hogy totyra 2-3 hétig div1ben maradok az ultimate packért. Ami itt megy....
    Aki azt gondolja itt nem constant pressureoznek az emberek vagy tudnak védekezni az hatalmasat tévedett :D
    Leikszelek egy kölyökkel aki hátul csak Klaiberrel védekezett. Mindenhova vele futott de annyira lassúak a passzaim, hogy ő hamarabb ért oda mint a labda.
    Pelé-Varane mellől, Atal meg Gomez mellől fejelt nekem gólt ugyanezen a meccsen.

Egyébként a meccsek 80%-a annyi, hogy vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra rámnyomja a pressuret azt a második félidőben 2 helyzetem nincs mert mozdulni se tudok aztán vagy kihúzom vagy nem. :D A maradék 20-ban vagy hülyére vernek vagy jó meccset játszunk és nyer valaki.

Mendy egy hulladék lett 2 hete. Sosincs a helyén vagy folyamat elcsúszik ha ottvan. Kétszer megjáratja az ellenfél a labdát azt a jobb szélsője előtt 10 méteres lyuk mert mendy magától elment valahova. Próbáltam visszajátszásból kitalálni mit akart de egyszerűen képtelenség rájönni.

Ha német vagy olasz ellenfél van egy dolgot játszik: A saját térfeléről háromszöggel indítgatja a csatárait és ha elveszti a labdát full pressure. Ennyi a játék mindenkinél :D Szerintem derankolni fogok ha nem akarok korán őszülni.

Új hozzászólás Aktív témák