Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Objektívek topikja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
RW-be Lozano a legjobb Seria Aból. RB-be a romas brazil gyerek nem rossz. Illetve én Mertensre is rápróbálnék mert szerintem ő idén is jó

#5629v-man
Mondjuk az érdekes
Általában az első 10 meccs a legkönnyebb. Idén volt egy borzalmas wl-em ahol 5-5-el kezdtem de azon kivül szerintem 1 éve nem jöttem ki 7 win alatt az első 10 meccsből
A legnehezebb az a középső 10-es szokott lenni nekem. Bár ez azért is lehet mert a középső 10 mindig szombat napközben pörög amikor a legrosszabb a játék. -
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hakimi fel RW-be, ott maxos lesz a chem is neki, hátra pedig Cuadrado, ha van rá keret, akkor akár a rulebraker lapja, de ha nincs, a gold is jó. Ha nagyon akarod, in game meg is cserélheted őket, tehát Hakimi marad hátul, Cuadrado megy fel támadni, de sajnos Hakimi olyan húzott barom lap, hogy vele valószínűleg még többre is mész elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest