Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én ahogy észre vettem a jó csapat nem nyeri meg a meccset (bár sokaknak van fullos csapata). Csak egy jó pressel mindig hozzád kerül a labda, és akár sokszor visszapattan. Szóval segítség Mintha dőlne a pálya. De egy valamin nem igazán változtat. Ugyanúgy szarul lehet passzolni és hülyén helyezkednek. Ez az egész szar úgy van felépítve,hogy nyomd a cselt csel után. És akkor találsz üres embert. De nem azért mert megnyitsz egy területet,hanem mert olyankor a többi játékost is rántja össze vissza. Na meg valahogy kevésbé futnak lesre a sajátjaid. Tegnap lejatszottam a wl meccsek java részét gyengébb liga1os csapattal. Engem csak a logikátlan dolgok dühítenek. Ha az ellennél neymar messi... volt és egy kis pressz akkor kapuig alig tudtam elmenni. Pedig ezek a játékosok nem jó labdaszerzők de az fifa hikomat fejlesztőit nem zavarja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest