Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Objektívek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
közel 400 meccset tettem a TOTS lapjába és a mai napig (vagyis tegnapig
) magasan kiemelkedett a feltápolt SS/PTG/Futties lapok közül (pl az említett Dybala is a kezdőm tagja). persze nem játszik 4x jobban, mint Dybala, de a sok upgrade pack miatt szerintem ez egy korrekt ár egy 99-es Messi lapért (ettől függetlenül ha be tudnám építeni 10 chemen az SS lapját, azt venném inkább)vélhetően Kante is baromi drága lesz, de statoktól függetlenül biztos vagyok benne hogy jobb lesz ingame, mint pl Verratti vagy Acuna, csak mert ő Kante

Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) magasan kiemelkedett a feltápolt SS/PTG/Futties lapok közül (pl az említett Dybala is a kezdőm tagja). persze nem játszik 4x jobban, mint Dybala, de a sok upgrade pack miatt szerintem ez egy korrekt ár egy 99-es Messi lapért (ettől függetlenül ha be tudnám építeni 10 chemen az SS lapját, azt venném inkább)