- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
közel 400 meccset tettem a TOTS lapjába és a mai napig (vagyis tegnapig
) magasan kiemelkedett a feltápolt SS/PTG/Futties lapok közül (pl az említett Dybala is a kezdőm tagja). persze nem játszik 4x jobban, mint Dybala, de a sok upgrade pack miatt szerintem ez egy korrekt ár egy 99-es Messi lapért (ettől függetlenül ha be tudnám építeni 10 chemen az SS lapját, azt venném inkább)vélhetően Kante is baromi drága lesz, de statoktól függetlenül biztos vagyok benne hogy jobb lesz ingame, mint pl Verratti vagy Acuna, csak mert ő Kante

Új hozzászólás Aktív témák
- talmida: My Art II.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) magasan kiemelkedett a feltápolt SS/PTG/Futties lapok közül (pl az említett Dybala is a kezdőm tagja). persze nem játszik 4x jobban, mint Dybala, de a sok upgrade pack miatt szerintem ez egy korrekt ár egy 99-es Messi lapért (ettől függetlenül ha be tudnám építeni 10 chemen az SS lapját, azt venném inkább)