- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én is mentem párat a 7végén és ez megint eszembe juttatta, miért gyűlölöm ezt a játékot
Egész hétvégén a delay (DR-ben is csak anyáztam, aztán hagytam a francba), draftban meg az, hogy tényleg minden ellenfél legalább 99-es Pelével jön, nálam meg max. Best a best
Olyan fos lapokat adott, és persze főleg védelemben, h csak röhögtem, utána meg nyilván esélyem nincs a full Prime támadók ellen. Nem akarok örök elégedetlen lenni, de most mi értelme van a silver, meg 75-ös játékos soroknak, amit a draft felajánl időnként? Miért ne lehet telezuhintani mindenkinek a legjobb lapokkal? Mi az értelme ennek? (a kérdés költői persze...)Ja és igen: én is érzem a felhígult mezőnyt,. de azt is, amit írt valaki korábban. Olyan szinten meg az esélykiegyenlítés, hogy az röhej - vak ellenfeleket nagy nehezen, hosszabbításban tudom elverni, semmi sem megy be, szutyok Areola és társai, minden védenek. A másik véglet a "nagyon tudok játszani, jövök a mezőnyt szopatni" draftban kategória
Ja, meg a csávó, aki a Premier Potential küldiben a már megszerzett lappal a csapatában oktatgat. Beteg ez az egész játéktól, játékostól mindenestül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lightyear - befektetési app
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 - i7-1165G7
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Amazfit Active okosóra
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egész hétvégén a delay (DR-ben is csak anyáztam, aztán hagytam a francba), draftban meg az, hogy tényleg minden ellenfél legalább 99-es Pelével jön, nálam meg max. Best a best
Olyan fos lapokat adott, és persze főleg védelemben, h csak röhögtem, utána meg nyilván esélyem nincs a full Prime támadók ellen. Nem akarok örök elégedetlen lenni, de most mi értelme van a silver, meg 75-ös játékos soroknak, amit a draft felajánl időnként? Miért ne lehet telezuhintani mindenkinek a legjobb lapokkal? Mi az értelme ennek? (a kérdés költői persze...)
Ja, meg a csávó, aki a Premier Potential küldiben a már megszerzett lappal a csapatában oktatgat. Beteg ez az egész játéktól, játékostól mindenestül.