Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Az ea,ubisoft tökmindegy milyen kiadó account úgy működik, hogy ha neked valamilyen platformon megvan egy játékuk akkor csak simán linkeled a psn id,xbox gamertag,origin id-d az accounthoz és a jutalmakat,trófeákat szinkronizálja ott neked.
Ubisoftból tudok kiindulni ahol xbox oneon játszottam az AC: Originsel és kaptam érte ubisoft coint(kedvezmény meg ingame jutalmakra tudtam beváltani). Aztán miután váltottam PS4-re hozzálinkeltem a psn id-m és ugyanúgy megmaradt a coin+trófeák csak innentől a psről kapta az infót.
Szóval tudja külön kezelni a platformokat
Lenullázni amúgy sem tudja.
Can I use my origin account on PS4?
Linking your accounts: Your Gamertag / PSN ID and Origin Account should be correctly linked when you first access an EA game online if you use the same email address for both. We recommend that you check your Origin account to ensure your emails match.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lenullázni amúgy sem tudja.