Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Érdekes valahogy mindig bent tartott ez a qrva játék. Amikor leestem volna mindig jött egy alsó dives aki nem tudott nyerni.
múltkor már úgy éreztem hogy ok kikapok de játékban vagyok. Tegnap egyáltalán nem. Ugyanolyan skill ratingen tényleg 20. Percben 3-0nal léptem ki. Gold pl csapat szétszedett
mondjuk az a srác jól nyomta július acc gondolom már a 22-re edz.Lenglet meglett egyelőre teljesen jónak tűnik. Legalábbis nem rajta fog elmenni az
elite wl
illetve a 12 pickNa még 4 meccs Atalhoz abból kettő a passzos.. ki az a hülye aki ezt megcsinálja júliusban

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
múltkor már úgy éreztem hogy ok kikapok de játékban vagyok. Tegnap egyáltalán nem. Ugyanolyan skill ratingen tényleg 20. Percben 3-0nal léptem ki. Gold pl csapat szétszedett
mondjuk az a srác jól nyomta július acc gondolom már a 22-re edz.
illetve a 12 pick