Hirdetés
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Érdekes valahogy mindig bent tartott ez a qrva játék. Amikor leestem volna mindig jött egy alsó dives aki nem tudott nyerni.
múltkor már úgy éreztem hogy ok kikapok de játékban vagyok. Tegnap egyáltalán nem. Ugyanolyan skill ratingen tényleg 20. Percben 3-0nal léptem ki. Gold pl csapat szétszedett
mondjuk az a srác jól nyomta július acc gondolom már a 22-re edz.Lenglet meglett egyelőre teljesen jónak tűnik. Legalábbis nem rajta fog elmenni az
elite wl
illetve a 12 pickNa még 4 meccs Atalhoz abból kettő a passzos.. ki az a hülye aki ezt megcsinálja júliusban

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
múltkor már úgy éreztem hogy ok kikapok de játékban vagyok. Tegnap egyáltalán nem. Ugyanolyan skill ratingen tényleg 20. Percben 3-0nal léptem ki. Gold pl csapat szétszedett
mondjuk az a srác jól nyomta július acc gondolom már a 22-re edz.
illetve a 12 pick