Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz gabigyerek #19444 üzenetére

Ez a laphajhászás a legfeleslegesebb dolog a játékban. Sok ember az alapokkal sincs tisztában(köztük én sem mindennel) és azzal próbálja magyarázni a gyenge játékát, hogy nem jók a lapjai és azt hiszi majd rankokat fog előlépni ha jobb lapjai lesznek. Ennyire nem épít a lapokra a játék. Persze számít de inkább csak kiélezett helyzetekben illetve mondjuk azon lehet észrevenni, hogy ugyanazt a meccset egy jobb csapattal könnyebben nyered meg.

15 perc egy wl meccs nagyjából meg ugye az RQ(nálam minden hétvégén van 3-5) ez 3 napra leosztva nem vészes. Nyilván aki azért mond le mondjuk egy kertipartyt vagy kirándulást stb... hogy helyette wlt játszon az hülye(már bocsánat) :D de azért szerintem a fórum többsége nem ilyen. Én úgy próbálom alakítani az időm, hogy a fifa soha ne vegyen el más elől vagy inkább a fifa idejéből vegyek el más javára. Ez egyébként tavasz+nyáron már könnyen megy mert nem érdekel a játék annyira.
    Télen vagy ősszel meg a rossz idő miatt amúgy sem mennék sehova szóval belefér a több fifa. Nyilván akinek család meg hasonlók vannak annak még nehezebb de reméljük a jövő évi 20 meccs azért már mindenkinek belefér aki akarja :D

Egyébként az idei részbe én is rengeteg időt tettem(már már undoritóan sokat így utólag belegondolva) de szerintem ez csak azért volt mert a vírus miatt semmi nekem tetsző játék nem jött az elmúlt 1 évben. A Vallhalla volt az egyetlen játék amit a fifa óta megvettem de még azt sem fejeztem be 65 óra után sem :D

Új hozzászólás Aktív témák