- Philips LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Keychron egerek bemutatója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez a laphajhászás a legfeleslegesebb dolog a játékban. Sok ember az alapokkal sincs tisztában(köztük én sem mindennel) és azzal próbálja magyarázni a gyenge játékát, hogy nem jók a lapjai és azt hiszi majd rankokat fog előlépni ha jobb lapjai lesznek. Ennyire nem épít a lapokra a játék. Persze számít de inkább csak kiélezett helyzetekben illetve mondjuk azon lehet észrevenni, hogy ugyanazt a meccset egy jobb csapattal könnyebben nyered meg.
15 perc egy wl meccs nagyjából meg ugye az RQ(nálam minden hétvégén van 3-5) ez 3 napra leosztva nem vészes. Nyilván aki azért mond le mondjuk egy kertipartyt vagy kirándulást stb... hogy helyette wlt játszon az hülye(már bocsánat)
de azért szerintem a fórum többsége nem ilyen. Én úgy próbálom alakítani az időm, hogy a fifa soha ne vegyen el más elől vagy inkább a fifa idejéből vegyek el más javára. Ez egyébként tavasz+nyáron már könnyen megy mert nem érdekel a játék annyira.
Télen vagy ősszel meg a rossz idő miatt amúgy sem mennék sehova szóval belefér a több fifa. Nyilván akinek család meg hasonlók vannak annak még nehezebb de reméljük a jövő évi 20 meccs azért már mindenkinek belefér aki akarja
Egyébként az idei részbe én is rengeteg időt tettem(már már undoritóan sokat így utólag belegondolva) de szerintem ez csak azért volt mert a vírus miatt semmi nekem tetsző játék nem jött az elmúlt 1 évben. A Vallhalla volt az egyetlen játék amit a fifa óta megvettem de még azt sem fejeztem be 65 óra után sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze (SPS-730MPCBEU) új
- Asztali PC , i5 12400F , RX 9060 XT , 16GB RAM , 1TB NVME
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért szerintem a fórum többsége nem ilyen. Én úgy próbálom alakítani az időm, hogy a fifa soha ne vegyen el más elől vagy inkább a fifa idejéből vegyek el más javára. Ez egyébként tavasz+nyáron már könnyen megy mert nem érdekel a játék annyira.