Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Sziasztok!
Néha olvasgatom a fórumot és most pont témánál vagyunk. Ez volt az első fifa amiből kimaradtam.

Pár hete EA Play előfizetésben letöltöttem a 21-et, de rájöttem, hogy most neki fogni bronz csapattal az UT résznek nettó hülyeség, így az online season részt kezdtem el.
Kb 2 hónap alatt felmásztam a Uniteddel az 5. divízióba, és itt tényleg. 2 hónap alatt. Nem volt játékos fejlesztési kényszer, csak a kedvencekkel püttyögtem és vagy jött a meccs vagy nem.A legnagyobb addikt ebben a játékban a mindig újabb és magasabb statos játékosok. De amikor tényleg egy fix csapattal kell menni, amiben van egy 56-os paces Maguire, akkor már azért taktikázni kell.
Lényeg a lényeg. Mai napig nézegetem a futbint érdeklődésből és a fórumot is olvasgatom, viszont így "kívülről" szánalmás már a játéknak ez a laphajhász része. Tudom máshogy nem megy, de ez az amire épít is az egész. Mindig fejlődni és fejleszteni. A játékosoktól várja az ember azt, hogy jobb lesz, közben elveszíti az egész az élvezet faktort.
Nem mondom, hogy több szabadidőm lett mert mással foglalom el magam, viszont amit nem veszünk észre, hogy 1 meccs 20 perc. Amikor letoltok egy full WL-t az 30x20 perc. Ami egy családos embernél nem fér bele tutira, de egy diáknál sem szabadna elvennie a legszebb éveket.
Egyszer egy ilyen 30 meccses WL után megkérdeztem magamtól: Ha életem lepereg a szemem előtt mikor meghalok, azt fogom nézni jó sok ideig, hogy ülök ez a szar előtt?
Nem beszélek le senkit, isten ments, de érdemes mérlegelni, hogy profi akar lenni? ha igen, akkor megértem, ha casual, akkor meg kezelje helyén a dolgot.
Ettől függetlenül sok sikert nektek a játékban

GGMU
u.i.: Zimmi látom ám hogy alig van unitedes a csapatodban
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest