Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi gyerekek!
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván
csomót bele kellett tenni. De kifarmolt lapokból meg 85+-ból furcsa mód még mindig maradt vagy 20, meg túl sokat nem kellett rá költeni (80k). Mondom magamba ha már ennyit szoptam ezért akkor lécci valami jót adjál... csak ne angolt... valami jó zászlót lécci... francia... csak ne Pirest bazmeg, Makelele nagyon jó lenne... erre jött a Nyakigláb. 
Asszem rájöttem, hogy kell jó icont nyitni. Nem nagy a sorminta, de... Elsőre nyitottam Van Bastent, használhatatlan lap volt. Betettem a következő mid or prime-ba, és akkor jött Eto'o. Aztán jött egy mid Ballack, aki a kezdő tagja volt. Eddig!
Nyitottam egy újabb használhatatlan Pirest. Most beletettem ebbe, és megint egy jót dobott. Fú, azért a Prime Vieira-BD Vidal- RTTF Kessié tandem végigszántja majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- BestBuy ruhás topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Update 01.22. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Grat neked is K.J., az öreg doktorral élmény lehet majd játszani! Persze, konkrétan ő benne volt a top 10-be, akit akartam. Azért féltem megnyomni nyilván