Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
PROHARDVER! témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulkobb
tag
Egy gyors kérdés azokhoz ,aki PS5 platformon nyomja már. Tapasztaltáltátok ti is, hogy a WL kb 1000%-al nehezebb? Én ps4-en Gold 1-ig is eljutottam többször, most meg mióta konzolt cseréltem a 10 win sem jön össze. Délután zsinórban 10x kaptam ki, de mindenki csapata 20x többet ért mint az enyém. Prime Guilit, Toty Ronaldo kb minden csapatban ott van és még sorolhatnám. Ennyire nincs még senkinek PS5 és csak a profikkal dobál össze? Kurv@ idegesítő, hogy csak tryhard ellenfeleket dob.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest