Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
13/10, nem vagyok elégedett. Az első vereség ugye az a full laggos volt, de ott 10/9-t hoztam. Aztán jött egy német gyerek, minden visszapattant hozzá, a végén kitámadtam így 4-0-ra nyert, de az összes gól "rebound" volt. Utána jött az igazi féreg. Végig cselezte a 90 percet, tök mindegy, hogy a pálya melyik részén volt és volt-e valaki a közelében, végig cselezett. Hiába szereltem sikeresen valahogy mégis visszakerült hozzá, visszapattant, valami láthatatlan erőtől a játékosaim hirtelen elszórták a labdákat, stb. Két góllal elhúzott, utána összeszedtem magam és egyenlítettem, de persze a végén ismét betalált miután szétcselezte magát a 16-osnál és természetesen a védők azt sem tudták hol vannak. Volt olyan is, hogy 3x lőttem tisztán kapura néhány mp-en belül, de valami varázslatos módon mindig odaért valaki és lepattant, a 4. alkalommal meg telibe a kapufa, na ott már tényleg csak röhögni tudtam. És még mindig az ilyen tetüket tolja a gép. Az ilyen takarodjon és játsszon Voltát, azért lett kitalálva. Nem a cselezéssel van gond, de ez már túlzás, főleg mert iszony hátszele volt. Az ilyen a való életben is egy kis patkány lehet, aki így éli ki magát, mert az életben csak egy kis takony.
Na mindegy is, inkább élvezzük a játékot! Hisz ez csak egy játék!

Legalább jó játékosaim vannak, így kevésbé fáj!
És ti hogy álltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest