Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
áhh.. mennyire nem ismersz.. mindig csak a stex mi?

nem az anyagi oldalára gondoltam a támogatásnak (bármilyen fura azzal nincs gondom), hanem a mindenki egyért, egy mindenkiért csapat-elvre, info, tudás, segítségnyújtás, viselkedésforma, illemtan, szociológia, etika, tisztelet, stb.. (tudom kimentek már a divatból..)
ezek hiánya/megosztása/betartása a csapatszellemre úgy vetül, mint az emberi jogok megsértése az emberre..+természetesen mindennap megélem az emberi jogok sárba-tiprását hiszen egy multinál dolgozom, de egy vállalkozó sem lenne jobb idehaza.. aztán ott van ugye a szólásszabadság, ami arról szól manapság, hogy azt szólhatod csak, amit szabad.. de ne menjünk bele..
semmilyen túl-pörgésről nincs szó, csak annyiról, hogy a mostani Team Hungary "csapat" számomra nem felel meg, én nem olyan vagyok, mint amit most sugároz magából, ezért nem is adom hozzá a nevem. szvsz pont a csapat lényege hiányzik belőle, ha majd őszintén rendben lesznek a dolgok, nem csak a felszín lesz kikozmetikázva + még igény is van rám, akkor megtaláltok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest