Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
subaruwrc
félisten
Team Hungary OC gathering vol 2.0 keretében tegnap sikerült egy igen szép eredményt összehoznom
Akik jelen voltak:
Achill3uS
Over@locker886
Johni5
toyone
Alpi
CosmO_O
Simi37Johninak köszönöm a vendéglátást és a helyet,Achill3uS-nak a szoftveres,Overnek a locsolós segítséget,toyonennak pedig a PRESS részvételt
ésakkor:
Z77X-UD3H
3770K
G.Skill PI 2300 C8
Geforce 6600hexus pifast 10.69 sec@6700mhz
és egy 6801mhz-es valid,ami új ivy bridge rekord itthon.nem mintha releváns lenne de na
-
Speed®
titán
válasz
Laraxior #8189 üzenetére
Az IHS réz, keletkezik ugyan hőlépcső, de ellensúlyozza, hogy nagyobb felületen történik a hőközlés a borda felé szvsz. Közvetlen hőcsöves hűtővel ez kifejezetten kell, a kis gapek miatt gond lenne pucéran ugye.
Legjobb megoldás a LM alkalmazása, ne bukjon az ember a paszta miatt sokat..csak arra a legtöbb hűtő háklis, IHS fölé marad a paszta, az rizikómentes..condactonaut+kryonaut duó javasolt részemről..
-
Laraxior
titán
Találkoztam az aprón egyszer a delid die guarddal, de el is vitték hamar. Alaplaphoz adták.
Bár azt nem értem, hogyha a mag közvetlenül érintkezik a hűtővel, akkor miért osztja el jobban a hőt egy 3. végülis kevésbé hővezető, mert ugye nem sima, tehát kétszer kell pasztázni, alatta és felette is.Nagyjából így:
A piros lenne a paszta. -
Laraxior
titán
Csao.
Annyira nem idevaló a téma de a hozzáértés itt lesz a legnagyobb ezert itt kerdezem meg, illetve itt is. Több ember több vélemény.Azon gondolkodom, hogyha delidelve van egy cpu, akkor miert nem elég csak egy keret a cpu magja köré ami nem engedi felrecsúszni a cpu hűtőt, hogy kárt tegyen a magban, miert teszik vissza a kupakot?
GPUn is ugyanigy van megoldva, kupak nelkul. Jobb is a hoelvezetes. Szinte sérthetetlen a GPU.
Mondjuk egy 4770K-rol beszélve. Konkretizalva az enyémre, ahol a magok között 10*C különbség is elofordul. -
Alpi.
addikt
válasz
teglasatesz #8185 üzenetére
Ez azert kicsit tobb valtozos dolog. 1. Minel jobban hutod, annal jobban futheted vagyis nagyobb fesz, magasabb orajel. 2. Vannak architekturak, amik varazslatosan megindulnak hidegre. Ertsd x feszen magasabb orajel, stabilabb mukodes. Mas platformok meg alig-alig mutatnak ilyen iranyu elorelepest. Mindemellett meg ott van rengeteg mas tenyezo, jarulekos problema. Pl. 0 fok korul fellepo para kicsapodas, stb. Rogos az ut, de ha van kitartas es eros akarat, alazat a dolog irant vegzetes fertozest kaphat az emberfia !
-
teglasatesz
tag
válasz
Plasticbomb #8184 üzenetére
Miért, egy bench erejéig ez annyira kivitelezhetetlen? Bitang radit bele jó hideg közegbe, aztán annyi. Mármint a józanabbik paraszti eszem szerint. Bár abszolút laikus vagyok...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
teglasatesz #8183 üzenetére
Ahhoz a - fokos épített vizes ötlethez előbb nézz be az épített vizes topikba.
-
teglasatesz
tag
Megfordult a fejemben, hogy épített vizes rendszerben -10, -20 körüli folyadékot keringtetnék, de ha azt mondjátok, hogy ez édes kevés, nem nagyon merülnék bele.
-
teglasatesz
tag
Sziasztok. Nagyon kezdő kérdés,de hol tegyem fel ha nem itt
Ha teszamazt pl egy 5820k procit szeretnék túlhajtani (vagy általánosságban akármit), akkor minél jobban tudom hűteni, annál jobban fog menni, vagy van egy hőfok, ahová minimum le kell őket hűteni, hogy egyáltalán nekiálljak? 0-10fok körül érdemes kísérletezni? Ott már van valami varázs?
-
Achill3uS
nagyúr
végre hosszu üldözés után meglett hétvégén az XTU 742
uh, eladó az asrock lap ha valakit érdekel.
-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs #8176 üzenetére
sokadlagos.
-
-
Johni5
őstag
Jól nyomjátok !2 hétig még nem tudok felmutatni eredményt.Rengeteg a munka.Alpinál viszont jól pörög a kompis rendszer.
-
jones965
Modder
Ma az esős idő kapcsán egy kicsit frissítettem az eredményeken, illetve a team helyezésén.
-
Alpi.
addikt
válasz
kicsipapucs #8163 üzenetére
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs #8161 üzenetére
valami pontosabb ?
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs #8158 üzenetére
csalnak ?
-
-
-
Puma K
nagyúr
Köszönöm az infókat!
-
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Valaki forrasztással fog próbálkozni GTX 1070/1080 esetén, hogy mennyi az a plusz fesz amit elvisel és emellé mi azaz órajel amit még bír a GPU?
Üdv
Puma -
Johni5
őstag
Team Cup 2016 !!!A régebbi hardveres teszteket Alpival és Norbival szerintem rendezzük.Mindegyikre nincs herdverünk,de amit tudunk kihozunk belőlük.
-
regener
veterán
Ismét csak 5€ a 3DMark Steamen, ha még valakinek nem lenne meg.
-
stoon
addikt
válasz
kicsipapucs #8133 üzenetére
rendben , köszönöm!
-
stoon
addikt
sajna még igen zöldfülű vagyok , ha esetleg valaki ráérne mert van türelme és ideje segíteni +köszönném
-
válasz
#35434496 #8127 üzenetére
Kingpin sosem viszi túlzásba a proci binninget, 5960X-ből is állítása szerint ugyanazt az egy 5800MHz képes ES-t használta végig, nem ment rá 2000 darabra, hogy legyen egy 5900-as, vagy 6000-es szörny, mint a TeamAU-nak, der8auer-nek, vagy dankópénak pl.
Don't fos IMO. -
törölt tag
válasz
kicsipapucs #8126 üzenetére
Ha kingpin-nél csak 5200MHz tud a proci az bizony nagyon rossz előjel.
-
-
törölt tag
Kingpin
-
Johni5
őstag
Tegnap futtattam pár dry Ice tesztet a 9370-el.
R7 360 illetve HD 7950 volt terítéken.
A versenyszámoknak megfelelően különböző órajeleken futottak a tesztek. [link]
wprime-ba sajnos feljebb nem tudtam menni,mert a 4.mag folyamatosan szivatott.Mindent összevetve ln2 teszt előtt azért biztató eredményeket sikerült elérni.Vantage cpu teszt alatt +10 fokon is megállta a proci a helyét 5830-on. -
subaruwrc
félisten
válasz
kicsipapucs #8113 üzenetére
104-en már cb free volt.
ramokkal meg az idő szűkössége miatt nem volt alkalmam sokat játszadozni de ha egyszer neki tudok kezdeni időben,jó lappal,meg egy friss xpvel akkor azért még lesz beleszólásuk.
2500k 2 maggal is ugyanannyit megy,ott a vége,próbáltam. -
válasz
subaruwrc #8108 üzenetére
Szép kis retro. Jó eredmények!
Csak érdeklődésképpen, nem beleszólni:
- 3770K CB/CBB 104-es biciklinél már offolódott, nem csak 106 fölött, vagy hogy van a sztori?
- Ramra miért nem feszítesz rá? A Sandy-vel menne a PI-d 2200 CL6-10-6-25-1 szűk szubokkal, Ivy meg... Jó lappal mint a Haswell=2600+C8.
- 2500K-t nem nézted esetleg kevesebb maggal? Hátha a 3-as/4-es wallos, 1-2 meg menne még fel 1-2 szorzót, jellemző volt rájuk. 4/4 5350MHz-es 2500k-m 1/1 ~5700-at ment. SPi-hez az jól jönne neked. -
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8104 üzenetére
Szívesen néztem volna a videóban az érdemi részt is, sajna azt már a készítő nem találta fontosnak. Vagy Vince nem járult hozzá.
A hatásfok is biztosan jobb, mivel ha jól néztem a látható érdemi részt, akkor túlnyomásos tartályt vagy szivattyút használ és egyúttal el is vezeti a párát a potokból. Elismerésre méltó, bárki is készítette. -
Achill3uS
nagyúr
It's #EVGA day of the G.SKILL OC World Record Stage with #Kingpin, showing off his automated extreme overclocking rig (featuring the newest #NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU!) that uses a game controller to control the flow of liquid nitrogen.
Computex 2016 Day 3 - Kingpin Cooling Custom LN2 System
kétségtelenül ez az eddigi legjobb automatizált ln2 rendszer
-
jones965
Modder
Most nézem HWBOT-on a friss wr- eredményeket, és meglepő módon a vantage toplistás elmor és slamms eredményeik valid linkje :result not found. Reportoljuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest