- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Vaku topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
pont jókor kérdezed, rudi-t vártam a cikkel
Extrém vonalon hengerel a Skylake
de egyébként maga az architektura nagyon rendben van, tetszenek az ujítások, a coldbug mentes tuning az órási poén. de a 6600K-val nem igazán sikerült elérnem azt ami szerettem volna, egyrészt mert egy átlagosan tuningolható darabnak tűnik (levegőn 4800mhz 32M 1.40v, 1.50v 5GHz valid) a hwbotos eredmények alapján, másrészt a HT hiánya miatt egyetlen többszálas benchmarkban nem tudja felvenni a versenyt az i7-esekkel és így összehasonlításra sem jó. ezért futtattam rajta csak SuperPi-t ami pedig az órajel miatt nem lett kiemelkedő, bár még így is a leggyorsabb Skylake 32M eredmény amit láttam public-ban
az igazi móka majd egy 6700K lesz. de ahogyan a haswellnél itt is számítani kell arra, hogy az igazán jó procikat kupaktalanítani kell és pasztacsere ha valaki ki szeretné maxolni.
Ramtuning is megváltozott egy kicsit, a TRCD és a TRP mostantól nem állítható külön, tehát a középső két érték azonos, ez nem alaplap hanem platform jellemző lett. példa: 11-14-14-28 1T. valamint a TRAS sem bírja az annyira alacsony értékeket mint X99-ben. egyébként magas ramórajelket egyelőre nekem sem sikerült kicsikarnom belőle, de keveset is tudtam még vele foglalkozni, viszont a 3000-3200körül simán megy ugyanolyan alacsony időzítésekkel amit az adott memóriával X99-ben kihoztam. tehát a HyperX-eim esetében a 3000c11 piece of cake.
és ugyan a cikkben is meg van említve, de ezúton is köszönöm az ASUS-nak a lapot és a cpu-t a teszthez. sokkal jobban sikerült szerintem mint a Maximus VII széria. A turboV is rengeteg nálam korábban jelentkezett hibától szabadult meg. respect
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K 6mag 12szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- AMD FX-8150 8 magos AM3+ processzor
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest