-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
En mar lenyugodtam, ha jones nem akar a csapatban maradni megertem, ezt meg lehetett volna beszelni normal hangnemben is, ugy erzem mind3man hibaztunk, nem publicban kell ezeket rendezni legkozelebb. Kerdes, tudunk e felulemelkedni ezen es megmaradni egy legalabb latszolagos csapatkent a nemzetkozi mezony kedveert/ellen, nem kell hozza senkinek egyuttmukodni senkivel ha nem akar. Eddig egyetlen ember van aki nalam elerte hogy tenyleg felbosszantott a hozzaallasa de ez senki masra nem tartozik csak rank, jo lenne ezt ebben a mederben tartani a jovoben legyen ez mindenkinek tanulopelda. A csapat kapitanyi rangot Adamtol is elvettem utolagos engedelmevel, megtartanam magamnak ezt a feladatot, eddig sem kellett nagyon foglalkozni vele es semmit sem jelent. Ha valakinek ezzel is problemaja lenne atadhatom pl Overnek ha az mindenkinek megfelel. De a lenyeg, hogy ne essunk szet

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs