Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
En mar lenyugodtam, ha jones nem akar a csapatban maradni megertem, ezt meg lehetett volna beszelni normal hangnemben is, ugy erzem mind3man hibaztunk, nem publicban kell ezeket rendezni legkozelebb. Kerdes, tudunk e felulemelkedni ezen es megmaradni egy legalabb latszolagos csapatkent a nemzetkozi mezony kedveert/ellen, nem kell hozza senkinek egyuttmukodni senkivel ha nem akar. Eddig egyetlen ember van aki nalam elerte hogy tenyleg felbosszantott a hozzaallasa de ez senki masra nem tartozik csak rank, jo lenne ezt ebben a mederben tartani a jovoben legyen ez mindenkinek tanulopelda. A csapat kapitanyi rangot Adamtol is elvettem utolagos engedelmevel, megtartanam magamnak ezt a feladatot, eddig sem kellett nagyon foglalkozni vele es semmit sem jelent. Ha valakinek ezzel is problemaja lenne atadhatom pl Overnek ha az mindenkinek megfelel. De a lenyeg, hogy ne essunk szet

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest