Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ahogy írtam én teával borítottam le. Szal másnap olyan volt, mint a beton. Egy gombot nem tudtam lenyomni, a sok cukortól..
Aztán jöttek az áztatások sima, majd deszt. vízben. Kezdetben nekem sem ment semmi, aztán a végén -lövésem nincs h
- elértem azt, h csak az FN gombot észlelte úgy, h be van nyomva, nekiálltam ismét mosni, majd 2napi szárítás radiátor felett és újra csak 1-2 gomb ment.
Itt meguntam...Ugye a gáz az a billel, h gyakorlatilag ha valami borul a gépre, első sorban mindig arra. A felépítésüket tekintve pofon egyszerű - nyomtatott áramkörből állnak, noh ha éppen rossz helyen - akár csak 1 csepp folyadék is éri, könnyen rövidzárlat alakul ki. ...és máris kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- elértem azt, h csak az FN gombot észlelte úgy, h be van nyomva, nekiálltam ismét mosni, majd 2napi szárítás radiátor felett és újra csak 1-2 gomb ment.