Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatacsiga
csendes tag
Sziasztok!
EeePC boldog tulaj vagyok (típus jelenleg mind1), viszont a töltővel a következő a gondom (most vettem észre, eddig sztem nem volt ez a jelenség).
Ha bedugom a konnektorba a töltőt (a gépet nem dugom rá, de ez szintén mind1), akkor fura, ciripelő hangot hallat. Ha kihúzom, akkor is folytatja egészen addig, amíg a kék LED világít rajta. Gyorsboltot felhívtam (ott vettem), azt mondta a mókus, hogy fogalma sincs, vagy forduljak a szervizhez (valami Firma Kft, de nem találom őket), vagy adjam le a géppel együtt és elküldik szervizbe....
Egyenlőre nem adom le, a másik notimat használom, de érdekelne, másnál is előjött-e és ha igen, mi az oka stb...
Azonkívül tényleg le kell adni az egész gépet szervizre? Nem elég, ha beviszem a cuccot (akkor ugye a modellszámot meg mittomén le lehet róla írni), azután bedugjuk a konnektorba a töltőt, zúg, csere, kalap, kabát?
Aksira egy év gari, a gép 2 hónapos...
Előre is köszi, ha valaki tudna segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garanciális, újszerű Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro 2
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest