- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatacsiga
csendes tag
Sziasztok!
EeePC boldog tulaj vagyok (típus jelenleg mind1), viszont a töltővel a következő a gondom (most vettem észre, eddig sztem nem volt ez a jelenség).
Ha bedugom a konnektorba a töltőt (a gépet nem dugom rá, de ez szintén mind1), akkor fura, ciripelő hangot hallat. Ha kihúzom, akkor is folytatja egészen addig, amíg a kék LED világít rajta. Gyorsboltot felhívtam (ott vettem), azt mondta a mókus, hogy fogalma sincs, vagy forduljak a szervizhez (valami Firma Kft, de nem találom őket), vagy adjam le a géppel együtt és elküldik szervizbe....
Egyenlőre nem adom le, a másik notimat használom, de érdekelne, másnál is előjött-e és ha igen, mi az oka stb...
Azonkívül tényleg le kell adni az egész gépet szervizre? Nem elég, ha beviszem a cuccot (akkor ugye a modellszámot meg mittomén le lehet róla írni), azután bedugjuk a konnektorba a töltőt, zúg, csere, kalap, kabát?
Aksira egy év gari, a gép 2 hónapos...
Előre is köszi, ha valaki tudna segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crimson Desert
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest