Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
nem csak élelmes. részben megértem, mert a piac / számtech / egy hulladék. lassan megbizható kisker alig, nagykerek meg ugye tavaly novemberben szépszámmal hullottak. xar a magyar piac.
délután kishazánkat izlandhoz hasonlították, forint megint befigyelt 271/ eur, 201/usd, 348/ font tartományba. röhej.
szal lehet ebből reális karácsonyi áremelkedés. a magas import árak miatt meg nagyobb cucli.
-
dorkababa
aktív tag
passz,egyenlore halozatrol hasznalom,majd ha megjon a tarto kocsiba akkor kiderul.
melohelyem par perc,annyit gondolom kibir.
huzamosabb utra nyaralasig amugy sem megyek vele,max 2orat kell mennie,sztem annyit menni fog.
ha jol neztem 6k kb a nagyakksi ebay kintrol postaval,meg valaki irta hogy nalunk is annyi,az meg nem a vilag. -
Nyugdíjas
nagyúr
Köszi. Használatba is vételeztem. Az enyémen nem sokat javitott, persze valamit azért igen...
HD téma látom nagyon felizgatta a népeket
Holnap utánajárok.Egyébként én a legkomolyabban mondom nemtom' honnan veszitek, hogy az Atom nem, vagy alig erősebb a 900-as Celeronnál. Baromság. Azzal jóformán 2 alkalmazás párhuzamos futtatása komoly gondokat okozott, Atommal meg A4-es méretben nyomdai minőségben Photoshoppoltam ismerős Wind-jén, mert épp' úgyhozta a kényszer. És teljesen jó volt. Azért ezt a 900-assal gondolat szintjén sem mertem volna....
-
doc
nagyúr
-
fanthomee
tag
"Amúgy énis fehérpártivagyok. Némileg praktikusabb."
Látatlanban pedig azt hittem hogy a fehér a kényesebb de élőben mindjárt más volt a tapasztalat. A feketéhez féltem volna hozzáérni, pedig nagyon cool az is
Ja, igen ez 1000-es méretű. Ami nem mindig hátrány, mert azért így a billentyűk is nagyobbak... -
Cyrin
addikt
Semmi gond, csak a félreértések megelőzése végett szóltam. Igen, amit te tapogattál az a 6 cellás sajtóváltozat volt, amiből tényleg kilóg az akku, de az se hátra, hanem lefelé, és ezáltal megemeli kicsit a gépet.
A 701-et nem nagyon érdemes már választani sztem, akkor inkább a 901, aminek nem igazán konkurenciája sztem az 1000H, mivel méretben és súlyban már jelentős a különbség, ha valaki a minimum súlyt és méretet keresi, annak 901, aki nem a legkisebbre törekszik, annak inkább 1000H.
-
Cyrin
addikt
Azért fals infókat ne terjesszünk már, a Wind kisebb, mint az Asus, ami alapterületében mélyebb, és a zsanér nyitási módja miatt kinyitva magasabb is.
A kialakításban is sok tesztben lehúzzák az ASUS-t a billentyűzete miatt a Windhez képest. Egyébként a zsanéros témára az idő adja meg a választ, de eddig senki nem panaszkodott rá, hogy lazul, és csak azért mert te fogtál egy félkész bemutatódarabot, aminek a méretére se emlékszel jól....hát ki tudja, majd kiderül.
-
ngabor2
nagyúr
kedden ha nem felejtem el, belibbenek a mobilx-be, és a csávókát megkérem, hogy egy fotót hadd lőjek.
viszont a változatosság kedvéért megint van egy pirinyó problémám... kubuntu van a gépezeten, és kde alatt nem iazán akarnak a gyorsbillentyűk úgy működni, ahogy kellene. a wlan oké, a fényerő fel van cserélve, ez nem igazán zavar. viszont a hang... se a némítás, se a hangerőszabályozás nem megy. a szkripteket megnézegettem, nem lettem okosabb.
-
ngabor2
nagyúr
3 órás az út... úgyhogy 3,5-öst felesleges. wlan ki, usb kell, mert a kártyaolvasó is arról megy (azon van a film), a kamera ubu alatt emg asszem alapból be sincs izzítva.
overclock... lefele működ? mert ahogy elnézem, ennek a filmnek elég lenne a 450MHz is, és akkor jó eséllyel a venti se kapcsolna be.
ubi alatt a kdebluetooth-tal még nem próbálkoztam a pda-val való összekapcsolással, lehet, hogy a teaerdőben kockulás lesz

-
ngabor2
nagyúr
no, ez már érdekesen hangzik
annyira nem boncolgattam, de remélhetőleg lehet hamarosan oda való cuccot szerzni 
amúgy felkúszott az ubuntu. még szerencse, hogy van itthon egy usb-s wlan kütyü, különben elég macerás lett volna a dist-upgrade. majd megy rá a rendes atheros driver is, csak előbb még telepítgetek. a 4gb asszem elég lesz, ha kicsit takarítgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyira nem boncolgattam, de remélhetőleg lehet hamarosan oda való cuccot szerzni