- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratman
tag
válasz kelzsoca #1283 üzenetére
A Wind-ről eddig annyi előnyt olvastam több helyen is, hogy abban az EEE-hez képest fejjel lefelé tették bele az alaplapi panelt, és emiatt kevésbé melegszik a billentyűzet felé.
Nem tudom erről van-e valakinek tapasztalata, aki mindkét gépet tapogatta több órás használat után, hogy mi ebben az igazság?
Meg nem tudom, hogy EEE esetén belszól-e a melegedésbe az, hogy HDD-vel vagy SSD-vel szerelt kivitel-e, vagy mindegy, mert a melegedést alapvetően nem ez befolyásolja?
-
rakal
senior tag
válasz kelzsoca #1200 üzenetére
Nem biztos,hogy teljesen OK.
Ma jelentkezett nálam a kollégám,akinek eladtam a 701-t(4 hónapos a gép),hogy billentyűhiba van,tényleg,több billentyű meghibásodott(szöveget nem lehet szerkeszteni)
Egyébként már az elején gyanús volt nekem,hogy egy billentyűnyomásra az egész valahogy besüpped,valahogy instabil a cucc,a az MSI Wind billentyűzethez nem is lehet hasonlítani.
Szóval hétfőn szervíz...
Még jó,hogy 2 év garanciát vállaltak. -
miniapu
tag
válasz kelzsoca #1024 üzenetére
"egy filmet"
Nem egy filmet, hanem egy HD-filmet. És azért kell felmásolni, mert a mininoteszekben nincs DVD-olvasó. És még azért, mert külső DVD-olvasóról igen körülményes az ágyban, vagy a vonatperonon filmet nézni.
(Egyébként ha követted volna a beszélgetést, nem kérdeztél volna ilyet. Csipkelődni akarsz velem? )
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz kelzsoca #720 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok...
tothm: Én vagyok a valaki. Hivhatsz nevemen, megengedem.... Egyébként most megmondom, hogy a Celeron állat vérszegény neki...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Carline
őstag
válasz kelzsoca #628 üzenetére
Szerintem kár ilyen gyorsan döntened.
Eee-ből szvsz több fogyott, mint a szállítási nehézségekkel küzdő Windből.
Ez alapján több embernél lehet vmi nyűg.
Pl. nálam nincs hibája egy Eee 900-asnak.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest