- Notebook hibák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
#29810560 #18197 üzenetére
Az mitől lesz legálisabb.Ezt nem is értem,kártyát megosztani(nem érdekel,csak próba képpen)és nem én hoztam fel,törvénytelen,CI+tuner,nem lesz olcsón.Viszont akinek van pénze,lehetősége a Lajtán túl mindezt megvenni,amiben gyárilag minden benne van az mért nem törvénytelen?
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #18194 üzenetére
Jaaa! ... hogy, ez a kártya megosztás mókolás!?
Én - kis naiv - azt gondoltam, hogy ez a kártyamegosztás az AMIKO-nak egy legális szoftvere/szolgáltatása.
Annyira természetesen írt róla pjen.... de, kösz, most már ezt is tudom.
Akkor meg amúgy miért várunk tőle hibamentes működést?
(Lásd rögzítési hiba!?)Tehát a lényeg:
"Idővel a drágább lesz az olcsóbb."
... és még legális is.
-
"Tv felveszi amit akarok csak kódoltan,máshol nem nézhető."
Ez nem felvételi hiba. Ez az alapfelállás, minden olyan készüléknél, amely kódolt adásokat is tud rögzíteni.A többi esetben, megtört állapot a felvétel másolhatósága és korlátlan lejátszhatósága.
Más.
A kártyamegosztás törvényt sért. Ezért ebben a fórumban nem szabad kitárgyalni.
Erre legyetek tekintettel. Ráadásul egyre csökken a hagyományos CI megoldások mértéke. A CI+ esetében már kizárták ezt a lehetőséget, így beszélgetni sincs miről. -
törölt tag
"igen,de valami megoldás jól jönne."
Ilyen esetben csak egy megoldás van. Jelezd az AMIKO support-nak, hogy mi a gondod!
Oszt vagy válaszolnak vagy nem ill. vagy megoldják vagy nem.Így idővel az olcsóbb lesz a drágább ill. jelen esetben hibás funkciójú.
Nos, ez utóbbi mondatom miatt vennék én pl. TechniSat-ot.
... ha, vennék egyáltalán Set Top Box-ot, de nem veszek.Amúgy nekem is volt egy AMIKO HD 8840-esem. Meg is voltam vele elégedve, de már eladtam. Ma már nincs is a termékválasztékban. Kifutott típus.
Szerk.:
A hivatalos honlapon nem jelzik, hogy az AMIKO 8265+ CAM fogadó CI+-os csak CI-t írnak!?
-
pjen
félisten
Végül is a felvételi hiba nem lenne olyan nagy baj,hiszen a Tv felveszi amit akarok csak kódoltan,máshol nem nézhető.Az amiko viszont kódolatlanul,szabadon nézhető,szerkeszthető.
-
törölt tag
válasz
farkas-j #18184 üzenetére
Nos, megnéztem a Tarr szolgáltatót.
Igen, CI CAM/kártya kell a kódolt csomagok nézéséhez.
Tulajdonképpen Set Top Box sem kell csak egy olyan TV amin van Common Interface (CI).
Ráadásul ez esetben NEM kell CI+ (... és itt a 'plusz'-on van a hangsúly) szabványú CAM fogadó ill. NEM kell CI+ szabványú CAM a vételhez. (A CI+ egyik fő jellemzője a párosíthatóság a CAM és a kártya között. Így azok "össze vannak drótozva" egymással.)(Ez a DIGI-nél már sajnos nem igaz. A DIGI párosítható CI+ CAM-ot használ a kódolt adásoknál. Ez esetben az AMIKO-k már nem alkalmasak a kódolt adások vételére/rögzítésére. Természetesen a kódolatlan - ún. Free To Air (FTA) adások - továbbra is nézhetők/rögzíthetők velük.)
-
pjen
félisten
válasz
#29810560 #18186 üzenetére
Én DIGI vel használom az amikót,van benne kártya és CI+fogadó is.Simán viszi a DIGI kártyát.(friss MCAS).Viszont amiben valaki segíthetne.Szépen kikódolja a DIGI filmet nézem,meg tudom állítani,indítani,viszont a kűlső HDD re hibásan rögzít.Ezt nem értem ,ha megállítom akkor is a HDD re rögzít és hibátlan?
-
törölt tag
válasz
farkas-j #18184 üzenetére
Akkor valószínűleg Conax a kódolás. ... mert, az Amiko Set Top Box(ok)-ban - úgy tudom - csak CI CAM van. (Ezért működik Mindig TV-vel is, mert az is Conax és nem párosított a kártya a CAM-hez.
Nos, itt a vízválasztó. A TechniSat-ok CI+ CAM fogadósak. Ezért is drágábbak ... többek között.
Szerencse, hogy a Tarr kódolás nem igényel párosítható Smart kártyát. (Ezért is működik a kártya megosztás.)
"Imádkozz", hogy pl. a DIGI ne vásárolja fel a Tarr szolgáltatót, mert ha ez bekövetkezik oda a kódolt adások nézésének/rögzítésének lehetősége ezekkel a Set Top Box-okkal.
-
farkas-j
őstag
válasz
Watt25 #18171 üzenetére
Én is Tarr-os vagyok.
A Tarr-os K2 ISO mellett van még 3db Amiko Impulse WiFi T2/C boxom is. A 3db Amiko boxhoz 1db kártya van. Az egyik boxot kineveztem szervernek, a másik kettőt kliensnek, és a helyi hálózaton belül a szerver megosztja a kártyát a két kliensel. Így nézhetem mind a három Amikón az extra csomagot HBO-val
Egy Amiko egyébként másik 8-at képes kiszolgálni. Ehhez csak a gyári EMU frimware kell, ami az Amiko weboldaláról szabadon letölthető. Anno 4 ilyen Amiko boxot vettem, darabját 12-13eFt-ért. (Fontos, hogy ez a box nem összekeverendő a WiFi nélküli verzióval! Egyébként egy most máshol teljesít szolgálatot mert ott Mindig Tv-hez kellett, ugyanis annak a vételére is jó.) Ha minden igaz (nem néztem mindnek utána) de azok a hálózatos Amiko boxok tudják a kártyamegosztás szolgáltatást, amelyekhez elérhető EMU frimware a gyári weboldalon. Az Androidosokhoz meg állítólag van ilyen app.
Nekem egyébként sokkal jobban tetszik az Amiko kezelőfelülete mimt a K2-é, és még a távszabályzója is jobban kézre áll. De ez egyéni ízlés!Az tény, hogy felvételre még nem használtam, de ezekután ha lesz időm keresek egy szabad külső HDD-t és kipróbálom.
A lényeg, hogy érdemes ennek a vonalnak is utánajárni mert lehet, hogy sokkal olcsóbban jön ki 2 box mint egy hiper-szuper Technistar. -
törölt tag
válasz
fridaycs #18179 üzenetére
"...de ittszámomra fontos lenne, hogy ha nem tetszik, akkor vissza tudjam küldeni."
Vissza tudod küldeni. Az EU teljes területén érvényes a 14 napos elállás.
"pl. a távirányító mennyire "kényelmes"."
Ezt viccnek szántad, ugye? Kb. ugyanannyira, mint a többi műanyag darab. Az meg, hogy a gombok hogy helyezkednek el rajta egy képen is látszik, még videó sem kell hozzá.
Amúgy a TechniSat Set Top Box-ok a piac prémium kategóriás eszközei. Aki ilyet vett még nem csalódott bennük. Egyrészt nincsenek hangolási gondjaik, - szemben a rengeteg távol keleti/lengyel stb. Set Top Box hangolási gondjaival, ami a fórumokon hozzászólások/panaszok formájában is megjelenik - másrészt képminőségük, csatorna váltási sebességük legendásan a legjobb a piacon.
Szerintem, csak kifogásokat keresgélsz, de - mint írtam - nekem aztán mindegy. ... a Te életed.
-
fridaycs
tag
-
törölt tag
válasz
fridaycs #18174 üzenetére
"A Technistar K4 ISIO-t magyar oldalon nem találtam,..."
Azért a XXI. században az EU-ban nem olyan nehéz ám pl. Németországból bármit is megrendelni.
(Számtalan ember még Kínából is rendel dolgokat.)Technistar K4 ISIO az amazon.de oldalán.
... de, Te tudod!
-
Watt25
veterán
válasz
fridaycs #18174 üzenetére
De ha jelenleg a tévébe megy közvetlenül az koax és a CA modul, akkor az is megoldás, hogy csak egy sima egy tuneres box-ot veszel még (meg egy koax elosztót), így megoldható az, hogy felvétel közben mást nézel. (Hiszen a tévézéshez nem kell a box.) Persze ehhez kell kérni még egy CA modult és kártyát a TARR-tól. (Vagy nem rögzítesz kódolt csatornáról.)
-
fridaycs
tag
Köszönöm a válaszokat!
CI kártya és CA modult igénylő csomagra csak azért fizetnék elő, hogy adják a STB-t, mert alapból a TV megbírkozik a TARR jelével.
Az lenne a jó, ha a TARR STB-je tudná azt, amit T-é, de a K2 ISIO-ban csak egy tuner van.
Jelenleg egy TV van csak a lakásban, ez talán nem is változik.
Azt sem tervezem, hogy két STB-t használok, akkor inkább marad a T.
A Technistar K4 ISIO-t magyar oldalon nem találtam, ez lehet az én felületességem, de így akkor ő kiesik, annak ellenére, hogy jók a paraméterei.
Én közben ezt találtam, de még nem beszéltem velük:
VU+ SOLO SE V2 DUAL DVB-T2/C TUNERRELViszont ennek az ára + egy HDD az már ~75e. Így a beruházásom ~2 év után térülne meg. Mondjuk, ha tudnám, hogy kényelmi szempontból a két STB közel azonos, akkor megérné…
-
-
törölt tag
válasz
fridaycs #18167 üzenetére
TechniSat DVB-C Set Top Box-ok pl. Technistar K4 ISIO (4 db tuner és CI+-os CAM)
-
farkas-j
őstag
válasz
fridaycs #18167 üzenetére
Itt szívesen segítenek konkrét ajánlattal. Azt azért érdemes meggondolni, hogy veszel egy nagyon drága kéttuneres boxot, vagy veszel két olcsóbbat amiből az egyiket "videomagnóként" használsz egy külső HDD-vel. Az utóbbi esetben érdemes olyan típust választani, ami megtudja osztani a belső hálózaton az előfizetői kártyát a másikkal. Az Amikonak a készülékei általában ilyenek. (Én használok így 3 Amiko boxot, igaz nem szoktam felvenni velük.)
-
fridaycs
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy váltanunk kell T-HOME IPTV-ről DVB-C szolgáltatóra (TARR Kft).
Nejem viszont nagyon megszerette a T STB-jét.Kérdés, hogy létezik-e olyan DVB-C-s set top box, amivel:
- lehet EPG-ben beállított műsort rögzíteni
- műsör rögzítése közben lehet másik csatornát nézni.
- lehetne kb. olyan gyors mint az IPTV-s box.A következő kérdés, hogy mekkora háttértár kell egy ilyen rögzítőnek? Pl. most az IPTV boxán van ~30 film, plusz egy-egy évad mancs őrjárat és láng.
A TARR azt hiszem Technisat K2 ISIO-t ad, de úgy néztem abban csak egy tuner van és ahogy olvastam az igényeimnek kettő tuner kell. Milyen boxok jöhetnek szóba?
Köszi!
-
azbest
félisten
válasz
wwenigma #18164 üzenetére
ez anno egy kernel bug lehetet a pi esetén, azért volt a váltogatós script, hogy mert csak egy frontend jött fel, az ami a kiválasztott volt. Ha friss libreelec esetén megint ez van, akkor sikerült visszahozni a régi bugot szerintem
érdemes rákeresni, hogy jelentették-e már, ha ez aktuális verzios hivatalos build [link]. Nem tudom miért nem a githubos issue rendszert használják, ez a fórumos teljesen követhetetlen nekem.
dmesg logokat érdemes nézni, tuner kihúz bedug és normál reboot után is. Lehet rebootnál rossz, menet közben bedugottnál meg jó, régebben is volt ilyen jellegű bug nekem némelyik tunerrel. Esetleg tvheadend logot is.
-
Armagedown
őstag
Van egy BluePanther BP801 Premium set top boxom, amit anno a Tescoban vettem.
Létezik-e ehhez firmware frissítés, mivel van egy két szoftveres nyűgje.
Hogyan lehet OTA frissítést végezni?Elvégre ez egy Mindig Tv matricás set top box.
A fehérgyarmati adóra van állítva. -
Xtomi
tag
Szoasztok!
Tudnátok ajánlani olyan (prohardveres) fórumot amelyikben ugyancsak DVB- eszközökről szól csak főleg box témában. Leginkább a DVB-C (UPC) műsorrögzítés érdekelne.
Előre is kösz. -
Piedon
tag
válasz
wwenigma #18157 üzenetére
Jelen.
Van hozzá linuxos driver, dvb-c-vel megy,de nem tökéletes, kockásodik mert a jel/zaj viszony a határon van (34-36dB lenne az ideális de néha a 32-t sem éri el), főleg a közszolgálati csatornáknál (digivel és upcvel próbálva). Szerintem a tuner részének drivere okozza de mivel nem lehet pontos összehasonlítást csinálni ezért ez nem bizonyított. Xbox alatt kishazánk nem támogatott tunerügyileg ezért csak úgy lehet használni ha Angliára állítja át a lokációt és ottani körzetszámot ad meg. Dvb-t alatt nem használtam. Röviden ennyi.
A fehér tuner, hogy cseszekszik? -
wwenigma
Jómunkásember
Nézte már valaki a Microsoft Xbox one tunert? MN88472 van benne, 3500ft+posta ebayrol UK eladótól. Itthon 4500ft.
Androidos boxon cseszekedik a fehér Astrometa, azért vetemednék erre.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok,
Milyen kültéri passzív antennát tudnàtok ajánlani digitális adás vételére?
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Elkeseredésemben írok, hátha valaki tud segíteni.
Egy Technisat cablestar combo hd ci usb 2.0 tunert használok, win 7 64-en Progdvb programmal.
Tökéletesen működött az utolsó frissítésig.
Akkor nagyon lelassult a bekapcsolás, csatornaváltás.
Visszatettem a régebbi verziót, de nem javult meg, rettenetesen lassú.
Ami még furcsa, hogy olyan mintha kikapcsolna a tuner, elalszik a kék led rajta.
Van valakinek ötlete??
Köszi. -
bnj
csendes tag
válasz
wassermann #18151 üzenetére
Urak, köszönöm szépen a tippeket!
-
wassermann
Topikgazda
Csak hogy legyen egy Raspberry-s, linux-os olcsóbb alternatíva:
Raspberry PI3 (már megjelent az újabb Pi3 Plus, nagyobb órajellel)
Librelec (=Kodi + alap oprendszer) + TVHeadend + Youtube kieg.
64GB Sandisk for Android microSD-kártya
USB-s DVB-T vevő
2db mobil-töltő tápnak (van még rajta egy 2TB-s USB-s vinyó, csak ezért a 2.) -
golya87
őstag
válasz
wassermann #18146 üzenetére
Négy DVB-T tunert elbírt nekem. A tunerek közti távolságra kellett vigyázni az interferencia miatt.
-
bnj
csendes tag
Sziasztok,
most állok át Digire és szeretnék belevágni egy PVR konfiguráció összerakásához (Pi3 alapon).
Legalább 2 csatornát szeretnék egyszerre rögzíteni/kezelni. Az első tippem az volt, hogy a pi3 2 USB portjába bedugok 1-1 USB-s tunert, de itt is írták azt hiszem, hogy ez teljesítményben lehet hogy már sok lenne szerencsétlennek, ha a tvheadend és minden más komponens a pi3-on tanyázik.
Van valakinek esetleg konkrét tapasztalata, hogy 2 USB-s tunerrel elbír-e a pi3? (az USB-s stickerek ára elég vonzó hogy nehezen szakadjak le a témáról ;-)Ha viszont ez nem megy, akkor network attached DVB tuner appliance-ban gondolkodnék, 2-3 tunerrel, elfogadható áron. A HDHomeRun Prime-on kívül mit tudnátok javasolni?
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
DonJoee #18138 üzenetére
Olvass bele ebbe a topikba. Sokminden össze van szedve benne, nagyon részletes összefoglalója van.
-
Watt25
veterán
válasz
DonJoee #18138 üzenetére
Az a kérdésem, hogy egy ilyen doboz esetében is kell ügyelni arra, hogy Mpeg-4-et tudjon a DVB-vevő, vagy ezt a kódolást rábízza a tuner a dobozban levő dekóderre, ami kb. minden értelmes szabvánnyal megbirkózik egyébként?
Hát, ez nem túl értelmes mondat, én nem értem mire gondolsz.
A lényeg: Ha bármiféle boxot használsz, a hangolást (DVB-C szabvány) és a kikódolást (MPEG2/MPEG4 szabvány) a box végzi. (Vagyis a box-ban lévő tuner (hangoló) és dekódoló dolgozik, a tévében lévő ilyen egységeket kidobhatnád az ablakon a YouTube mellé)
Tehát a box-nak kell tudnia az MPEG4-et. (És a DVB-C-t.) -
DonJoee
tag
Üdvözletem!
Van egy 2012-es, 8000-es sorozatú Samsung "okos" TV-m, amit a Samsung szép fokozatosan elbutított. Először ugye a Skype ment a levesbe (és ezzel a TV-ben levő kamera is csak egy dísz már). Ezt még vissza tudtam hozni egy fél évre mindenféle hack-kel, de most már tényleg kuka. Utána a YouTube tűnt el belőle. Maradtak a vacak és a fizetős appok. Meg még lehet TV-ként is használni.
Szóval újra felokosítanám, de úgy, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bajlódnom, csak egy megjelenítőként működjön a TV (erre mondjuk kár volt sok pénzt kiadni anno, szerencsére féláron vettem).
Én a Mecool KIII-as androidos dobozt néztem ki. Ebben van DVB-S/T/C vevő is. Esetemben a DVB-C vevő lenne a lényeg (Digi kábeles TV van errefelé). Az a kérdésem, hogy egy ilyen doboz esetében is kell ügyelni arra, hogy Mpeg-4-et tudjon a DVB-vevő, vagy ezt a kódolást rábízza a tuner a dobozban levő dekóderre, ami kb. minden értelmes szabvánnyal megbirkózik egyébként? Vagy DVB-C esetén hogy van ez az Mpeg dekódolós sztori?
Köszi!
-
rolio1
tag
válasz
wassermann #18134 üzenetére
Ja, erre jutottam én is. Amelyik eszköz arra van kihegyezve, az gyors. Viszont a filmek lejátszása és az online filmnézés azon rossz.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
rolio1 #18130 üzenetére
Én is megnéztem (Raspberry Pi3 + USB-s DVB-T vevő, TV-Headend + Kodi) : összesen kb. 4 másodperc.
Kb. így zajlik:
1 másodperccel gombnyomás után régi csat. képe kimerevítve megáll, 2,5másodpercnél új csat képe kimerevítve megjelenik, 4. másodpercnél új csatorna normálisan megy -
rolio1
tag
válasz
wassermann #18127 üzenetére
Hááát ez így akkor zsákutca. 2-3x gyorsabban vált a vu+, HD adásnál pedig még több. Pedig a kodi tv-s része sokkal jobb mint az enigmáé
-
-
rolio1
tag
Sziasztok
Egy htpc-t építettem, benne egy dvb-s2 tuner kártyával. Tvheadend a rendszer, de a csatorna váltás nagyon-nagyon lassú. Ez mitől függ, lesz olyan gyors mint egy dedikált beltéri? USB3-as pendrive-ról fut a libreelec Kodival. -
nike_
addikt
Sziasztok!
Van egy Hyundai DVB4H 331 PVR típusú set top boxom, de sajnos a távirányító nincs meg hozzá. Milyen távirányítóval lehetne ezt az eszközt újra használni? Gyári, konkrétan ehhez a típushoz valót nem találok már sehol... esetleg valamelyik univerzális távkapcs megfelelő lehet?
Előre is köszi szépen a segítséget!
-
-
envagyok
veterán
válasz
csabyka666 #18119 üzenetére
Progdvb ,dvb viewer
-
Üdv mindenki!
Van egy Medion CTX948-as tunerem, ehhez keresek valami univerzális (vagy gyári) programot, amivel le tudom tesztelni a DVB-S részét. Annyit már megtudtam egy másik topikban, hogy a T-Home parabola elvileg elég ahhoz, hogy pár adást befogjak a teszt erejéig.
Köszi a segítséget előre is!
-
pjen
félisten
válasz
Flowtation #18117 üzenetére
Inkább az osztó csillapítását kell ellensúlyozni.A legjobb erősítő a nagyobb nyereségű antenna.Azon a frekin egy széles sávú nagy nyereségű antenna sem túl nagy darab,mondjuk egy Yagi.Ha a mostanit kitennéd a tetőre lehet minden megoldódna.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdésem, elnézést kérek, amiért nem olvastam vissza. A problémám a következő:
Még tavaly találtam otthon egy logper antennát, kicsit utánaolvasva kiderült, hogy jó dvb-t-re is. Próba cseresznye alapon felraktam a padlásra (házon belülre) és kipróbáltam a tv-n (lg 632v) szuperül működik, kb 75-80% a jelerősség. Közben lett tv a hálóban is, ezért csináltam egy elágazást ott, tehát kábel le a padlásról a hálóba, egy himihumi 3as elosztó, egyik ág a fenti tv, másik ág le a nappaliba nagytv. Jó is, viszont időnként kockásodnak a képek. Jellemzően minden második (?) csatorna, és van, hogy meg is akad az adás. Azt szeretném kérdezni, hogy mi erre a megoldás? Valami erősítő a padlásra? Ahhoz kell áram is, jól gondolom? Rendes elosztó? Valamelyik topicban olvastam, hogy melyik a megfelelő, de nem találom. Ha szeretnék még elágazást akkor mi kellhet hozzá? Úgy értem, hogy van arra ökölszabály, hogy egy ilyen antenna mennyi tv-t "bír" el?
Bocs a sok szakmaiatlan kérdésért, nem vagyok a témában jártas.Köszönöm!
-
greenface
aktív tag
sziasztok, DVB-T beltéri antennák közül melyik az ajánlott?
Mindig TV alap-ra kellene, egy faházba.Mésik kérdés: ha azt írja a Mindigtv honlap, hogy cím alapján 'kültéri antennás vétel', az mennyire mérvadó? Faházban beltérivel érdemes megpróbálni?
-
törölt tag
Akkor annyiban módosítanom kell, hogy - úgy tudom - Ausztriában a DVB-T2 adás Irdeto kódolást használ, de a válasz szempontjából lényegtelen, mert ugyanúgy nem lokalizálható.
(Nincs visszirányú kommunikáció a DVB rendszerekben. Így csak egy regisztrációs adatbázis alapján lehet megmondani, hogy vélhetően hol lehet az adott számú kártya. Oszt vagy ott van vagy nincs ott.)
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Atomantiii #18107 üzenetére
Szia! A Tsreader megse nyikan az írja Failed tolock signal a legfrisebbel probáltam,aztán egy régebbivel is.Ugyan az az redmény
-
biega
aktív tag
válasz
Watt25 #18105 üzenetére
Ausztriában lakom, itt be kell jelenteni, ha TV-d van (de mivel a hétvégén kaptam azt is, még nem volt idő rá), kéthavonta 59€-t kell fizetni.
Nem akartam, hogy gond legyen belőle, míg el nem intézem, de elég sűrű napjaim vannak, könnyen lehet, hogy csúszik 1-2 hetet.A HD adás csak regisztrált eszközről érhető el.
-
-
törölt tag
"A szolgáltató meg tudja mondani, hogy milyen címen használom..."
DVB-T adásnál nem lokalizálható, hogy hol van a Conax kártya amit regisztráltak.
(Akár HD akár SD az adás, akinél a kártya van az nézi vele az adásokat. Különben is fizetett szolgáltatást használsz, bár igaz hogy nem a regisztrált előfizetői helyen.) -
biega
aktív tag
Sziasztok!
Szombat óta egy DVB-T2 boxot használok szobaantennával, internet nélkül. A minőséggel eddig teljesen elégedett vagyok, viszont felmerült bennem egy kérdés.
A szolgáltató meg tudja mondani, hogy milyen címen használom (online regisztrálni kellett, de ezt megtették a lányomék, mert tőlük kaptam), hogy nézhessem a HD adásokat)?
-
pjen
félisten
Üdv.Tanácsot kérnék.DIGI Tv ...Amikó8265+ digi kártyával,Digi film nézéshez.Nézem a digi filmet,megállítom majd elindítom,kiválóan működik. Viszont ha normál felvételt indítok a box-al a digi filmről,akkor hibás a felvétel.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest